به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
سلام به یاران جــان😍
به %(#ff00ff)[کـــافه میـــم] خوش اومدین..❤
توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود
دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[متــن های ادبــی] بفرستین
ما نمیتونستیم توی تاپیک شعــردانه متن ادبی بفرستیم😊
توی تاپیک خــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه😅
و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن
همگی خوش اومدین..💕
%(#0000ff)[اسپم ممنوعه]
و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن🙏❤
M.an
%(#7f7fff)[_________________________________]
خب خب😍
دعوت میکنم از :
خانوم
dlrm
اکالیپتوس
revival
گونش
@Saahaar
sheyda.fkh
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
سلااامممم
هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن✨
گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن
بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون...
بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم 😍
بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه...
بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن 🐥🐰
بعضیاشون غمگینن 🙁
بعضیا بی حس و بی حالن 😶
بعضیا خیلیی شادن 😄
اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن
دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین..😉🤗
دعوت میکنم از :
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@ریاضیا @تجربیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم😉♥)
و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه
منتظر عکس های زیباتون هستم😍🤗♥
سلام و درود به همه 🌻❤
لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه
این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون
رو با هم به اشتراک بذاریم
و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم
و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی
پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید
و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین
دعوت میکنم از:
@soniaaa
Anzw 18
Gharibe Gomnam
@roghayeh-eftekhari
chichak am
@حامد-صباحی
@حمید-صباحی
m.hmt
@sania-Andiravan
z Gheibi
🌻🌻
و بقیه دوستان
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
توضیحات کامل درباره خوابگاه در این تاپیک !
.
42718713-37c0-4561-8704-99f1d29c2726-image.png
درود بر شما دوستان نازنین 🖐
امیداورم پاینده و تن درست باشید 🍃
در این تاپیک دعوت میکنم از دوستانی که در حال حاضر خوابگاهی هستند یا خوابگاهی بودند یا خوابگاهی خواهند شد ! تا اگر میشه این لطف بزرگ رو بکنن و تجربیات و دانسته هاشون رو به اشتراک بزارن. 🏡
خودم خیلی دوست دارم بدونم چی باید ببریم چی نباید ببریم ! و یکی از دغدغه هام اینه که خوابگاه اتو داره یا نه 😂 ! و اینکه کلا اگه نکته ای میدونن بگن.
سپاس فراوان 🙏 💙 💐
پانوشت : اگه این تاپیک پین بشه یا چیزی که به بیشتر دیدنش کمک کنه خیلی عالی میشه .
@ناظم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
سلام خدمت همگی👋🏻
قبلا هم چندتا تاپیک مشابه داشتیم، ولی از اونجایی که خیلی قدیمی بودن، گفتم شاید بد نباشه یه تاپیک جدید در این باره بزنم
خب همونطور که از اسم تاپیک پیداست، اینجا قراره اخباری از تکنولوژی که بنظرمون جالب میان رو به اشتراک بذاریم
به دو دلیل این کار بنظرم جالبه:
۱- میتونیم از اخبار روز مطلع بشیم و به قولی به روز باشیم، رفته رفته به همین واسطه میتونیم اطلاعات خودمونو گسترش بدینم🤝
۲- ممکنه بعد از چند سال بیایم و مطالب قدیمی تاپیک رو بخونیم و از پیشرفت تکنولوژی و اینکه کدوم شایعه ها حقیقت داشته یا کدوم پیشبینی ها رخ داده لذت ببریم و حیرت کنیم
🛑تنها قانونی اینجا داریم اسپم ممنوعه
لطفا اگه چیزی براتون جالب هست یا لینک مقاله و کانال میخواین داخل تودلی نقل قول بزنید
ممنون و مچکر از همگی👍🏻
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
سلام دوستان عزیز 😁❤️
بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ...
اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :))
اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ...
@تجربیا
@ریاضیا
1158234ipbspy0c8q.gif
⚡ %(#042978)[321]
📣 صدااا میاااد؟ 🙈
✨ سلام🦋 اکالی هستم با طعم بامبو 😂😍
امیدوارم که حال دلتون عالی باشه 💛💙💜💚❤
pichak_net-70.png
عاغا بیایید نقاشی بکشیم لذت ببریم 😍 %(#c9009a)[نقاشی با موس]م خییلی باحاله 😂
لازمم نیس حتما نقاشیاتون ذهنی باشه فقط رفقای گلم اسپم ندید اینجا خیلی ممنون❤️🌈
من نقاشیارو جمع میکنم اینجا شاید الان پستای تکراری ببینید ولی پست جدیدم میزارم شماهام از خلاقیتاتون بزارید 😎
pichak.net-46.gif
✨ @فارغ-التحصیلان-آلاء ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ⭐
✨ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا⭐
✨ @دانش-آموزان-آلاء⭐
pichak.net-46.gif
1158234ipbspy0c8q.gif
بسمه تعالی
انا لله و انا الیه راجع.......
اع اع اع😳
ببخشید
بزنیم شبکه بعدی
با سلام و درود و عرض ادب و احترام و ...
ببخشید معذرت میخوام اشتباه شد
بزنیم شبکه بعدی
بابا ولمممم کن
عاقا از سرش بپریم تهش
میخوایم با هم قرار بزاریم 🙊
_چه قراری ؟🙈
اع اع اع منحرف نشین 😁
تو این چند وقتی که معطر به عطر آلایی شدیم
هممون بلا استثنا تاپیک هایی دیدیم که خیلیا درگیرم با گوشی و مجازی
از اونجایی که توی سال کنکور آدم به سوراخ دیوار هم میخنده که درس نخونه
وقتی گوشی هست و این همه سرگرمی داخلش
خب چرا کشیده نشه سمتش
اصن گوشی طوری طراحی شده که آیکوناش تبلیغاش تم صفحات و داستان😄 شما رو جذبش کنه
....خلاصه تصمیم گرفتیم که برای جلوگیری از این امر کثیف
اهم اهم ببخشید رفت شبکه بعدی
خلاصش اینه که به خاطر اینکه کمتر بیایم مجازی و بتونیم بیشتر درس بخونیم یه کاری میکنیم
قرار میذاریم که هر که دوس داش میاد تو تاپیک مینویسه که من هم جزء این گروه میشم 🙂
و تا موقعی که طبق برنامه ریزی درسیش باید درس بخونه درس میخونه و موقعی که تایم ددلاینش فرا رسید میتونه بیاد انجمن هم سوالای درسیش رو بپرسه و هم فعالیت غیر درسی داشته باشه
پ.ن: ددلاین تایمیه که دیگه تصمیم میگیریم از اون به بعدش درس نخونیم برای جلوگیری از اهمال کاری که ذهنمون نگه تا 12 شب وقت داری وقت ددلاین بذارین دیگه از اون تایم به بعد درس نمیخونید میتونید تو نت در موردش بیشتر بدونید
اینم گفتم داخل پاکت داشته باشین کپسولی 😉
بچه سوالات درسیتون هم تو تایمی که میاین اینجا بپرسین و جداشون نکنین چه بسیار جوانانی که به هوای سوال درسی به تودلی کشیده شدند 😂😂😂
حداقل تایم برگشت رو میذاریم 9 شب
هر کی موافقه شروع کنه😊.
دعوت میکنم از:
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
@یازدهم
@دهم
و هر کسی که دوست داره
نویسنده و ایده پرداز: @Fateme-goli
تهیه کننده و کارگردان : @0Farzam0
درد معده
-
._fatemeh_. در درد معده گفته است:
nima H من به رانیتیدن و داروی معده نمیدونم حساسیت دارم و عملا دردمو زیاد میکنه...اخه چی بگم وقتی تا وقتی دارو رو مصرف میکنم مشکلی نداشتم اما بعد یکی دو ماه میاد سراغم.....نا گفته نمونه وقتی مثلا قهوه میخورم دردش بیشتر اما کلا همیشه دردش همرامه
معدتون حساس هم هست احتمالا
معده منم همینطوریه تقریبا
یادآوری کنم من دانشجو هستم و چیزی هم بخوام بگم بر اساس حرف های بابام هست. شخصا تخصصی ندارم
پیشنهادم اینه یه بار دیگه اجازه بدین یه پزشک وارد تر ویزیتتون کنه. هر کاری هم که گفتن مو به مو انجام بدین. نیازی به آندوسکوپی باشه هم خودشون میگن. حدس من اینه مشکلتون همون عفونت باکتریایی باشه که باید دوره درمان رو کامل کنید -
fatemeh8181 در درد معده گفته است:
nima H دوست عزیز منم یه چیزی از این سنتی که شما میگید بگم
ما یکی از اقوام دورمون سکته مغزی خفیف کردن که دکترا ازشون قطع امید کردن ایشون با همین دکتر که زیر نظر استاد تبریزیانه عالی هسن و دارن به زندگیشون ادامه میدن
و یک نفر دیگه هم بیماری ام اس داشتن که حتی قدرت راه رفتنم نداشتن ولی ایشونم الان به زندگی طبیعی برگشتن بعد 6 ماهبله درسته!
من که نگفتم طب سنتی بده! دو تا مثال از روش های درمان سنتی محلی زدم
طب گیاهی خودش یه شاخه از پزشکی هست اصلا
بحث من طبیب های محلی هست که معمولا بدون تخصص و صرفا بر اساس تجربه و بدون مجوز درمان انجام میدن و خیلی اوقات هم فقط اوضاع رو بدتر میکنن -
fatemeh ganj در درد معده گفته است:
سلام دوست عزیز یکی از اشنا های ما هم همینطور بود ولی به گفته یه متخصص طب سنتی هر روز صب یه قاشق عسل طبیعی البته اصلشو همینطوری استفاده میکرد و میگفت که تاثیر داره ولی خب افراد متفاوتن امیدوارم خیلی زود خوب بشین
هرچی باشه متخصص طب سنتی هستن
درس خوندن، سواد دارن و درمانشون میتونه موثر باشه
لب کلام، برای درمان باید به پزشک مراجعه کرد؛ حالا چه متخصص طب سنتی باشن، چه نوین
بحثم اینه که به طبیب های محلی که صرفا بر اساس تجربه و بدون تخصص درمان میکنن معمولا نمیشه اعتماد کرد -
nazi.salehi در درد معده گفته است:
سلام مجدد
الان زنگ زدم پرسیدم
جالبه تو کتاب دهم هم خوندیم دربارش ولی حذف شد
میگن ورم معده میتونه در اثر هلیکوباکتر پیلوری باشه. دلیل اینکه میگن آندوسکوپی به خاطر اینه یکی از راه های تشخیص عفونت در اثر هلیکو باکتر پیلوری استفاده از آندوسکوپی هست
مشکل شما میتونه در اثر عوامل دیگه ای هم باشه مثل شل شدن اسفنکتر کاردیا در ریفلاکس خفیف و... که باید پزشک حضوری ویزیت کنه و با روش های تشخیصی مختلف علت اصلیشو پیدا کنه و از دور نمیشه تشخیص دقیق داد
تاکید کردن خود درمانی نکنید و استفاده خودسر از دارو و روش های درمانی گیاهی یا شیمیایی رو مطلقا انجام ندین. حتما و حتما زیر نظر پزشک روند درمانی رو طی کنید- دو تا مثال هم بزنم درباره روش های درمانی سنتی که دوستان پیشنهاد میدن
چند وقت پیش یه مریض اومده بود بیمارستان. یکی از دستاش چاقو خورده بود بدطور و خیلی بخیه داشت. بعد از مرخص شدن از بیمارستان ظاهرا زخمش اذیتش کرده و به پیشنهاد یکی از اقوام رفته بود عنبرنسا دود کرده بود برای اینکه مثلا جلوی عفونت زخمش رو بگیره. دور دستش باند پیچیده بود. زیر باند هم برگ گیاه و... . یهو لباسشو درآورد دستش از بالا تا پایین عفونت و زخم و چرک. وحشتناک ترین چیزی بود که تو زندگیم دیدم. متاسفانه نتونستن کاریش کنن و از شونه دستشو قطع کردن. حالا حساب کنید اگه به جای این روش های غیرعلمی و اشتباه، یه ویزیت متخصص میگرفت شاید با یه مسکن یا پماد مشکلش حل میشد و الان هم دستشو داشت
یه مورد دیگه هم یکی از دوستام بود. بنده خدا روی بازوی راستش اِدِم داشت. دستش ورم کرده بود شدید. جوری بود که میترسیدن دست بزنن بهش که بترکه! خیلی بزرگ شده بود. رفته بود پیش یه طبیب محلی. طرف اومده بود با سوزن سوراخ کرده بود پوستشو به امید اینکه آبش بیاد بره و ورمش بخوابه. آبش که رفت هیچی، بافت دستش هم آسیب دید. الان یه قسمت از پوست دستش به استخونش وصله! یه فرورفتگی بدطور رو بازوش هست که تا استخون رسیده، در صورتی که آدمای عادی هیچوقت اینطوری نیستن
به جای این کارا اوناییکه مشتاق هستن دکتر طب سنتی خوب کم نداریم اتفاقا
تو همین تهران ویزیتشونم زیاد نیست
یکی از دوستان من خیلی وقته درد معده و اینا داره
امسال با طب سنتی تونسته کنترلش کنه
منتها با دکتر و مراقبت !! نه سر خودبله درسته. افرادی که تخصصشون طب سنتی هست هم میتونن کمک کنن
کسی که طب سنتی هم میخونه طبیبه! هر چی باشه درس خونده و علمشو داره
بحث من اینه به طبیب های محلی که بدون سواد علمی و صرفا بر اساس تجربه درمان میکنن معمولا نمیشه اعتماد کرد - دو تا مثال هم بزنم درباره روش های درمانی سنتی که دوستان پیشنهاد میدن
-
این تبریزیانی که میگن همون جناب روغن بنفشه هست؟
یه متن میخوندم نقل قول از این آقا
نوشته بود راه حل درمان قطعی کرونا (وبا!)
کرونا و وبا از نظر این استاد بزرگوار یکین :|
بهتر نیست وقتی علم به چیزی نداریم دربارش اظهار نظر نکنیم؟
واقعا نمیدونم چرا وقتی طرف میره عمرشو میزاره پای طب نوین یا طب گیاهی که تخصص بگیره و درمان صحیح داشته باشه، شما به اینطور افراد اعتماد میکنید -
دوستان هر جای پست هام که گفتم طب سنتی منظورم طب گیاهی هست
با طب سنتی استاد تبریزیان اشتباه نگیرید :|
آدمی که میاد کتاب اصول طب داخلی هاریسون رو آتیش میزنه به خیال اینکه من بیشتر بلدم معلوم الحاله -
._fatemeh_.
سلام عزیزم
فکر کنم مشکل شماهم مثل منه
من از وقتی یادم میاد معده درد دارم
از بچگی تا الان
هیچ جوره هم خوب نمیشه
چند باری بیمارستان بستری شدم ... همه ازمایشی هم
از اندوسکپی گرفته تا انواع سونوگرافی ها انجام دادم
ولی خوب نمیشه ک نمیشه ...
دیگه بهش عادت کردم
مثل شما منم ی مدتی خوب شده بود
جدیدا دکترا میگن عصبیه...
میگن وقتی تو تنش و استرسی بد تر میشه ...
دیگه چاره ای نیست ... باید باهاش کنار بیاین ... من که خیلی وقته سعی کردم باهاش زندگی کنم ...
سعی کن صبح ها قبل از خوردن چیزی ی امپرازول بخوری
بهت کمک میکنه
اگه مثل من مشکل اسید معده هم داری حتما از شیر منیزی یا حالا هر ضد اسید دیگه ای ک میشناسی بعد غذا استفاده کنی
عرق نعنا هم خوبه سعی کن زیاد بخوری اولش شاید یکم بد مزه باشه بعدا عادت میکنی ب مرور
کلا سعی کن باهاش مهربون باشی... -
._fatemeh_.
اها سعی کن خیلی از داروهای مسکن و این جور چیزا هم استفاده نکنی ! کلا باید با معده دردت بسازی چیز های ک احساس میکنی با خوردنشون معدت اذیت میشه مثل سوسیس و این اشغالا رو کنار بزار اگه مشکل اسید داری غذاهای اسیدی رو کمتر کن ...حالا ک دکترا متوجه نمیشن خودت سعی کن بفهمی ب چه چیزایی حساسیت داری ... مثلا من دیگه میدونم نباید شیر بخورم لاکتوزش اذیت میکنه ... یا رابطم با لبنیات خیلی خوب نیست .. تو هم سعی کن بفهمی معدت از چی خوشش میاد و از چی بدش میاد -
منم از سوم ابتدایی معده درد داشتم
ب حدی ک گاهی دیگه دردش واقعا برام عادی شده بود
اولین قدم بفهمید چ غذاهایی معده تون رو درد میاره
من خودم گوجه کبابی داغونم میکنه
و اینکه عصبی بشم بدتر میشم
سعی کنید وعده هایی غذایی تون دو کامل بخورید
قرص هم میشناسم ولی راستش تحت نظر دکترقرص مصرف کنید
اصلا خوب نیست خودسرانه مصرف قرص -
تحت نظر دکترتون دوره درمان رو قطع کنید
ن سرخود
شاید چون دوره درمان کامل نمیشه باز درد میاد سراغتون -
MaryaM._.sh نه سرخود قطع نکرم ک هر دو سه باری که رفتم یه دوره فک کنم پنتاپرازول دادن مصرف کردم...اما دوباره بعد تموم شدن قرصا میاد سراغم...راستش منم از وقتی یادم میاد همینطور بودم...از سال 5 ام شیشم اما الان ی 4 سالی هست که خیلی اذیتم میکنه
-
._fatemeh_. اره قرص خوبی هست منم ی مدت مصرف میکردم
بهتره ب ی دکتر دیگه مراجعه کنید
من خودم راستش نتیجه ای نگرفتم
همون رعایت رژیم غذایی بهتراز همش عمل کرد -
._fatemeh_. در درد معده گفته است:
nima H سلام اقای دکتر ممنونم لطف کردید که وقت گذاشتید
خواهش میکنم عزیز
موفق باشید -
._fatemeh_. سلام منم پارسال همیتطوری بودم
کلا معده من خیلی حساسه
پارسال انقدری درد میگرف ک اصن بی چاره میشدم
رفتم ی دکتر برام دارو نوشت گف شاید معده ات زخمه و باید نمونه برداری شه و این حرفا
با دارو هاش خوب نمیشدم تازه بدترم میشدم
دکترم رو عوض کردم گف هیچی نیس از منم سالم تری
فقط معده ات حساس شده ب خاطر استرس کنکور و این حرفا وگرنه ن زخمه ن باکتر پیلوری گرفتی ن هیچی تهشم بهم گف همه دارو هات رو بریز تو سطل عرقیجانی بخور ک برا معده خوبه خودش ی چن تا چیز معرفی کرد ک یادم نی راستش ولی من شیرین بیان گرفتم واااااقعا خوب بود برام کلا درد معده ام ساکت شد...
البتع حساس شدن معده ام فقط مال کنکور نبود استرس و اینا تشدیدش کرد وگرنه من همیشه باید ناز معده ام رو بخرم
پیامتون رو ک خوندم اولین چیزی ک یادم اومد شیرین بیان بود ک برا خودم عالی بود
معده درد من رسما ی جوری بود ک اشکم رو در میاورد... -
._fatemeh_. من ی دورانی بود ک هیچی نمیتونستم بخورم فقط نون سوخاری با عسل میخوردم و برنجی ک روش ماست بریزن برا معده ام خوب بود ولی بی چاره شدم