جوابگویی سوالات شما
-
r sh فک نکنم خیلی مهم باشع!ولی بنظر من چون میتوکندری انرژی سازی میکنه شاید بیشتر ADPوPازادشده برع به میتوکندری!
-
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام .. ADP و فسفات در کدام قسمت سلول برای واکنش هوازی نگه داری می شوند ؟
بستگی داره کدوم مرحله تنفس یاخته ای رو بگه
اگه گلیکولیز رو در نظر بگیریم درون سیتوسول هست که دوستان فرمودن
در بقیه مراحل، درون میتوکندری هستن -
r sh در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام .. ADP و فسفات در کدام قسمت سلول برای واکنش هوازی نگه داری می شوند ؟
بستگی داره کدوم مرحله تنفس یاخته ای رو بگه
اگه گلیکولیز رو در نظر بگیریم درون سیتوسول هست که دوستان فرمودن
در بقیه مراحل، درون میتوکندری هستن -
r sh فک نکنم خیلی مهم باشع!ولی بنظر من چون میتوکندری انرژی سازی میکنه شاید بیشتر ADPوPازادشده برع به میتوکندری!
Mahan Xodayi متشکرم
-
لایه ای که از خارج به میوکارد قلب چسبیده فاقد بافت عصبی می باشد
این جمله غ یا ص؟؟؟ -
Mahan Xodayi متشکرم
-
r sh خواهش میکنم،همه ATP , ADP و فسفات ها که همزمان تو گلیکولیز نیستن که،میشه گفت همیشه تو سیتوزول پیدا میشن
-
Bio تو لایه خارجی قلب بافت عصبی داریم؟
-
در اثر انسداد رگ های اکلیلی سکته قلبی رخ میده که ارتفاع موجQRSکاهش میابد و یا امکان دارع که فاصله بین موجpتا موجQ زیاد بشع خب، ی سوالی که هر دو گزینه رو اورده الان کدومش مقدم ترع؟؟!!
-
صدای اول که ابتدای انقباض بطن ها بگوش میرسع،خب صدای دوم انتهای انقباض بطن هاست یا ابتدای استراحت عمومی!؟میدونم انتهای انقباض بطنی و ابتدای دیاستول یکیع ولی روی چرخه نشون داده بشه باید جزو انقباض بطنی حساب کنیم یا دیاستول؟؟؟
-
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
-
نوار قلب برای موقعی هست که داره پیام منتشر میشه درسته؟؟ینی مثلا وقتی بطن درحال انقباضه موج Tداره تشکیل میشه آره؟
-
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام. مثلاماهیچه های ابتدای مری و مخرج.
-
maryam111 ماهیچه زبان به هیچ استخوانی متصل نیست!!!
-
نوار قلب برای موقعی هست که داره پیام منتشر میشه درسته؟؟ینی مثلا وقتی بطن درحال انقباضه موج Tداره تشکیل میشه آره؟
maryam111 موجTوقتی ثبت میشود که پیام به حالت استراحت درامدن یاخته های ماهیچه گ بطنی منتشر میشود و یاخته های ماهیچه بطنی از حالت انقباض می خوان در بیان و برن به حالت استراحت!!!