جوابگویی سوالات شما
-
Bio تو لایه خارجی قلب بافت عصبی داریم؟
-
در اثر انسداد رگ های اکلیلی سکته قلبی رخ میده که ارتفاع موجQRSکاهش میابد و یا امکان دارع که فاصله بین موجpتا موجQ زیاد بشع خب، ی سوالی که هر دو گزینه رو اورده الان کدومش مقدم ترع؟؟!!
-
صدای اول که ابتدای انقباض بطن ها بگوش میرسع،خب صدای دوم انتهای انقباض بطن هاست یا ابتدای استراحت عمومی!؟میدونم انتهای انقباض بطنی و ابتدای دیاستول یکیع ولی روی چرخه نشون داده بشه باید جزو انقباض بطنی حساب کنیم یا دیاستول؟؟؟
-
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
-
نوار قلب برای موقعی هست که داره پیام منتشر میشه درسته؟؟ینی مثلا وقتی بطن درحال انقباضه موج Tداره تشکیل میشه آره؟
-
سلام وقت بخیر...ببخشید همه ماهیچه های اسکلتی به استخوان متصل اند؟؟من یه نکته ای تو ذهنم هست که همشون به استخوان متصل نیستن ولی یادم نیس کدوم متصل نبود
maryam111 در جوابگویی سوالات شما گفته است:
سلام. مثلاماهیچه های ابتدای مری و مخرج.
-
maryam111 ماهیچه زبان به هیچ استخوانی متصل نیست!!!
-
نوار قلب برای موقعی هست که داره پیام منتشر میشه درسته؟؟ینی مثلا وقتی بطن درحال انقباضه موج Tداره تشکیل میشه آره؟
maryam111 موجTوقتی ثبت میشود که پیام به حالت استراحت درامدن یاخته های ماهیچه گ بطنی منتشر میشود و یاخته های ماهیچه بطنی از حالت انقباض می خوان در بیان و برن به حالت استراحت!!!
-
سلام .. وقتی سبزی فروشی به سبزی های پژمرده اش ( سبزی هایی که دچار پلاسمولیز شدند ) آب می پاشد ، چطور آب جذب سبزی می شود و سر حال می آید ؟ در حالی که برگ ها و سطح روییی سبزی دارای پوستک است و پوستک هم از جنس ترکیبات لیپید است
-
Mahan Xodayi در جوابگویی سوالات شما گفته است:
تا جایی که من میدونم تو لایه خارجی اعصاب خودمختار داریم ولی نباید جز بافت عصبی حساب شه . تو لایه میوکارد میتونیم بگیم بافت عصبی داره
-
-
سلام .. وقتی سبزی فروشی به سبزی های پژمرده اش ( سبزی هایی که دچار پلاسمولیز شدند ) آب می پاشد ، چطور آب جذب سبزی می شود و سر حال می آید ؟ در حالی که برگ ها و سطح روییی سبزی دارای پوستک است و پوستک هم از جنس ترکیبات لیپید است
-
چرا در همه تصاویر پمپ سدیم _ پتاسیم را در قسمتی قرار دادند که حالت سر تخم مرغ را دارد ؟
علت خاصی دارد ؟ -
شکستن مولکول ها از جمله ATP از طریق هیدرولیز انجام می شود ؛ استاد موقاری در یکی از فیلم هایشان گفتند که هیدرولیز باوجود آنزیم انجام می شود .
پس آیا مولکول ATP برای هیدرولیز به آنزیم نیاز دارد ؟ اگر نیاز دارد ، آنزیم مورد نیاز در کدام قسمت سلول قرار دارد ؟ با توجه به نقش کافنده تن ( لیزوزیم ) ، آنزیم مورد نیاز میتوکندری برای شکستن ATP در لیزولیم قرار دارد ؟ -
شکستن مولکول ها از جمله ATP از طریق هیدرولیز انجام می شود ؛ استاد موقاری در یکی از فیلم هایشان گفتند که هیدرولیز باوجود آنزیم انجام می شود .
پس آیا مولکول ATP برای هیدرولیز به آنزیم نیاز دارد ؟ اگر نیاز دارد ، آنزیم مورد نیاز در کدام قسمت سلول قرار دارد ؟ با توجه به نقش کافنده تن ( لیزوزیم ) ، آنزیم مورد نیاز میتوکندری برای شکستن ATP در لیزولیم قرار دارد ؟ -
هر سلول فقط یک پمپ سدیم _ پتاسیم دارد ؟
-
r sh هر پروتئینی که عملش نیاز به انرژی داره معمولا خاصیت ATPآزی داره، یعنی اونو تجزیه میکنه، مثل پروتئین های انتقال فعال