نکات حفظی شیمی
-
سلام بچه ها...من یه مشکلی دارم که فکر کنم خیلیا ندارن...من نکات حفظی شیمی رو خیلی زودیادم میره یعنی سر آزمون آسون ترین نکات متن کتاب حتی یادم نمیاد برعکس تو حل مسئله بهترم...میشه کمک کنید تو این زمان باقیمونده چیکار کنم که این مطالب تو ذهنم بمونه...وقتی درس میخونم و تستش رو میزنم اوکیه سر آزمون که مباحث قاطی میشه یادم میره
-
حفظیاتو تو ذهنت طبقه بندی کن و تستشو بعد چند روز بزن و تحلیلش کن
-
سلام بچه ها...من یه مشکلی دارم که فکر کنم خیلیا ندارن...من نکات حفظی شیمی رو خیلی زودیادم میره یعنی سر آزمون آسون ترین نکات متن کتاب حتی یادم نمیاد برعکس تو حل مسئله بهترم...میشه کمک کنید تو این زمان باقیمونده چیکار کنم که این مطالب تو ذهنم بمونه...وقتی درس میخونم و تستش رو میزنم اوکیه سر آزمون که مباحث قاطی میشه یادم میره
maryam111
سلام
من خيلي وقت پيش مشكل تو رو داشتم
يك راهي كه خودم ميرم رو بهت ميگم شايد بِه دردت بخورهمثلًا وقتي نكات حفظي ١٠ صفحه كتاب رو خوندي
(( وقت زيادي بزار، چند بار يك نكته رو بخون تا بفهمي بتوني بِه مباحث ديگه شيمي ربطي بدي))
بعد برو ١٠ دقيقه مشغول يه كار ديگه ي شو بعد از ١٠ دقيقه برگرد اوناي رو كه خوندي مرور كن
بعد فرداش هم حتما مرور داشته باش
فرداش كه بخواي مرور كني اگه ديروزش ١ ساعت وقته گذاشته باشي اون روز مرورت ١٠ دقيقه ميشه
بعد دو روز ديگه مرور كن
بعد يه هفته بعد هم مرور كنبِه قول استاد ثابتي تكرار مادر دانيه
-
@Dr-Arian
۱۷ ساعت در هفته؟ -
خیلی ممنون از همگی