Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. اعتقادی - مذهبی
  4. اللهم عجل لولیک الفرج
کربُبلا و دگر هیچ...
Zeinab SiriZ
سلام دوستان فکر کردم شاید جای یه همچین تاپیکی خالی باشه،اینجا هرکس که به سیدالشهدا ارادت داره میتونه عکس بذاره بهتره قبل از هرچیزی چندتا نکته رو برای شما دوست عزیز متذکر بشم: 1️⃣اینجا جای بحث و جدل نیست،بحث در مورد اختلافات دینی مذهبیتون رو بذارید برای پیوی هاتون 2️⃣این تاپیک تسلی برای دل های غمگین و شکسته ی خیلی هاست که روی زمین جز اباعبدالله پناه دیگه ای ندارند 3️⃣ میوه ی دل بانوی دوعالم همیشه پذیرای میهمانان خودش بوده،مهم نیست که چقدر ازش فاصله داری..همین اینکه الان اینجایی یعنی عشقش رو تو دلت داری گر در یمنى چو با منى پیش منى ور پیش منى چو بى منى در یمنى 4️⃣از بی احترامی و توهین به عقاید هرشخصی به شدت خودداری کنید که در این صورت به @ادمین گزارش داده میشه 5️⃣اسپم آزاد و در آخر،ما هرچقدر هم که بد باشیم و نقص و ایراد داشته باشیم اباعبدالله ما رو میپذیرند و اشتباهاتمون رو اصلاح میکنند...پس ناامید نباش⚘ @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا ‏
اعتقادی - مذهبی
آرامشی از جنس دعا🌿🕊
S
به نام خدای خوبی ها... سلام دوستای خوبم توی این تاپیک، تصمیم گرفتم هر روز یک عکس از آیات قرآن یا ادعیه قرار بدم. ان شاالله باعث بشه آرامشی رو به قلب‌های مضطربمون وارد کنه... هیچ وقت فراموش نکنیم خدا همراهمونه... @دانش-آموزان-آلاء
اعتقادی - مذهبی
یاعلی ای جان علی❤️
jahad_121J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
شکرگزاری شبانه✨🌙
GaladrielG
سلام دوستان عزیز الایی امیدوارم حالتون عالی باشه نماز روزه هاتونم قبول باشه این تاپیک رو زدم تا هرشب قبل خواب بیایم اینجا درحد ۲ دقیقه فوقش ۵ دقیقه وقت بذاریم و بخاطر اتفاقای اونروز شکرگزاری کنیم برای هرچیزی ممکنه تو یه روز براتون هیچ اتفاق مثبتی از دید خودتون نیوفتاده باشه براتون ولی همیشه چیزایی هست که واسش شکرگزار باشیم... شکرگزاری توی تمام ادیان مطرح شده برای وسیله ای جهت رسیدن به سعادت و آرامش اگر دوست ندارین واضح اتفاقات رو بنویسین اینجا میتونین کد بذارین برای خودتون مثلا یک اتفاقی رو با کد ۴ مشخص میکنید یا هرکدی که تو ذهن خودتونه و شب میگین خدایا بخاطر کد ۴ ازت ممنونم مهم شکرگزاریه اینکه گفتم اینجا بگیمم برای اینه که یادمون بمونه امیدوارم موفق و سلامت باشین @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @بچه-های-همخوانی @تجربیا @انسانیا @ریاضیا دوستاتون رو منشن کنید
اعتقادی - مذهبی
سردار دل ها
علیرضا عفتی 2ع
با سلام خدمت دوستان آلایی . این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستان هر مطلب زیبایی در رابطه با حاج قاسم دارند به مناسبت سالگرد شهادت ایشون در اینجا قرار بدن. دوستان لطفاً توجه داشته باشند اینجا فضایی برای چت دو طرفه نیست و باید به قوانین آلا احترام گذاشت. از همین حالا تصاویر ، متن های زیبا و ... درباره سردار پرافتخار رو در اینجا قرار بدید. با تشکر
اعتقادی - مذهبی
مداحی و دعا های ناب موزیکال
ramses kabirR
خب سلام به همگی همونطور که میدونید همون قدر که یه موزیک خوب میتونه آرامش بخش باشه که مضمون اون بتونه روح ما رو تسکین بده و چه مضمونی بهتر از توسل به اعمه و معصومین اما متاسفانه تو انجمن جا واسه یه همچین تاپیکی خالی بود و گفتم شاید بتونم با زدن یه همچین تاپیکی فرهنگی ایرانی اسلامی همراه با توسل به اعمه رو توی این فضای درسی رونق بدیم تا شاید کنی بتونیم به این فضا رنگ و بوی معنویت بیشتری ببخشیم با تشکر از همه ی دوستان الایی من
اعتقادی - مذهبی
خدا
SachliS
سلام دیدم خیلی تایپک هست درمورد شهدا وامام زمان و.... اما درمورد دلیل تمام اینا تایپکی نیست(بود اما قفل شده بود یاام اونطوری که مد نظر من بود، نبود) اگه کلیپی به دلتون نشسته ، اگه متنی دوست داشتید که زندگیتون ، قلبتون باهاش آروم گرفته عکسی دیدید که آرومتون کرده و دوستش داشتید به اشتراک بگذارید تا ماهم استفاده کنیم @دانش-آموزان-آلاء @Yegane-Dehqan @N-n-good @زهرا-بنده-خدا @مهشید-حسن-زاده-0 مریم آیدی توام برام نیومد خودت بیا
اعتقادی - مذهبی
اللهم عجل لولیک الفرج
Bad FighterB
سلام تو این دوره زمونه ای که کارد به استخوان هممون رسیده تنها علاج مشکلات ظهور حضرت ولی عصر(عج)است این جا درباره ی معاد وشخصیت متعالی حضرت مهدی(عج)صحبت میکنیم اندکی صبر،سحر نزدیک است....
اعتقادی - مذهبی
جهاد مغنیه
jahad.20J
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
با امام رضا(ع) حرف بزن
f.nalistF
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
هر چی دلت میخواد بهش بگو.
faaa31F
مهمانی خدا آمد دلم پر از بغض است دلم برای خدایم تنگ شده بود دلم برای آغوشش بسیار تنگ شده بود براستی من باکسی که عاشقم بود چه کردم آری من با معبودم چه کردم صدایم زد صدای اذانش را شب و روز شنیدمو با اوچه کردم دلم برای گفت و گو های عاشقانه سحر بسیار تنگ شده بود دلم برای نماز های اول وقت مهمانیش تنگ شده بودآری دلم دیوانه وار تنگ شده بودیادم آمد روزی که دستانش را بر روی چشمانم گذاشت وگفت زیباترین تصویر را برایت به تصویر کشیده ام ومن عاشقانه با او گفتم خدایا دستاتو برمیداری ببینمش دستانش را آرام از روی چشمانم کنار زد و من آنقدر محو زیبایی های دنیایش شدم یادم رفت منتظر است تا از او تشکر کنم فراموش کردم دلش را میشکنم فراموش کردم منتظر است فراموش کردم و من با معبودم چه کردم با سری افکنده دوباره آمده ام مهمانیش دوباره مثل هر سال آمدم بگویم شرمنده باز نتوانستم آن کسی باشم که توخواستی آمده ام بگویم خدا محتاجم به بودنت به این یاورم باشی آمده ام بگویم بد کردم ولی گناه دارم آمدم بگویم با کوله باری پر گناه دوباره آمده ام و با کوله باری پر تقاضا با کوله باری پر از خواسته آمدم بگویم خدا خودت گفتی بخوانم تا استجابت خدا خواندمت یاورم باش خدا یاریم کن چشمانم فقط سمت و سوی تو باشد و دلم فقط حرم تو باشد نه کس دیگر آری خدا در مهمانیت بگذار بهترین مهمانت باشم یاورم باش خدااا ببخش ببخش یا قاضی الحاجات پناهم باش فقط همین. سلام بچه های خوب آلایی . از موضوع مشخصه میخوایم تو این تایپک هر چی دلت میخواد به خدات بگی هر چی.هر دعایی هر آرزویی هر چی خواستی بگو دعا کن وامیدوارم تمام خواسته هامون مورد درگاه حق قرار بگیره .آمین. [image: 8428200-b.jpg]
اعتقادی - مذهبی
♡شهدا♡
زهرا بنده خداز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
قرائت قرآن
Hamid.sH
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
چله ی عاشقی
زهرا بنده خدا 2ز
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
حفظ قرآن کریم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
احادیث مهم
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
تفسیر بیکران
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
معنی آیات قرآن
ZxSevenZ
Topic thumbnail image
اعتقادی - مذهبی
بدون موضوع
E
تنها هدفم از این کار بازگشت مجدد به خدا هست. کسی که همیشه بهم توجه داشته حتی زمانی که من ازش غافل بودم. قبول دارم ممکن هست به خاطر مشغله های ذهنی که مدت ها هست تمام وجودم رو درگیر کرده، خدا رو فراموش کرده باشم. سنگینی این روز های روحم هم به خاطر کمرنگ تر شدن حضورش در زندگیم هست. البته این من بودم که عامل تمام این اتفاقات هست وگرنه تو هیچوقت من رو رها نمیکنی. چه جاهایی که من رو از قعر چاه بیرون کشیدی و من هم مثل همیشه شرمسار از اینکه چرا به کسی که انقدر بهم علاقه داره، بی توجهی میکنم. به خودم اومدم و دیدم چقدر ازت فاصله گرفتم. روحم، روانم و جسمم بهت عادت کرده بوده، زندگیم با حضورت رنگین بود، سخنی ها قابل تحمل بود چون تو کنارم بودی. از امشب دوباره میشم همون صبا گذشته. هر شب باهات صحبت میکنم بلکه دوباره به سمتم برگردی. بین جمعیتی انبوه از دغدغه های زندگی میترسم تو رو گم کنم. پس مثل یک مادری که توی شلوغی کودک نوپا رو در آغوش میگیره، دوباره من رو در آغوشت بگیر... ولی انقدر محکم که نتونم فرار کنم. ما که روزی پروانه می شویم، بگذار روزگار هرچقدر می‌خواهد پیله کند.
اعتقادی - مذهبی
🌸تفسیر قرآن کریم
jahad_121J
سلام وقت همگی بخیر ان شاء الله زیر سایه لطف و رحمت خداوند و کتاب نورانی قرآن کریم و درسلامت باشید عذر میخوام که وقتتون رو می گیرم خواهش میکنم مطالب که درادامه هست برسی کنید اگر که خداوند توفیق بدهد قرار است اینجا هر روز تفسیر 1 ایه از ایات قرآن رو گوش بدیم و بهتر بگم هم گوش بدیم و هم ببینم که به این صورت است که جلسات تفسیر حجت الاسلام قرائتی رو دنبال می کنیم. که به صورت تصویری است در اپارات. که لینکش قرار میگرد و مدت زمان ان به همراه ایه و معنی ان ایه ای که قرار هست اون روز تفسیرش رو دنبال کنیم. در مقدمه تفسیر المیزان آمده است: روایت هایی از پیامبر(ص) و ائمّه اهل بیت(ع) در این خصوص، وارد شده است، مانند این فرمایش آنان که: «قرآن، ظاهری دارد و باطنی، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن» یا «تا هفتاد باطن». وقال النبی(ص): «إنَّ لِلقُرآنِ ظَهراً وبَطناً، ولِبَطنِهِ بَطنٌ إلی سَبعَةِ أبطُنٍ» و ورد «سَبعینَ» و «سَبعَ مِائَةٍ» و «سَبعینَ ألفٍ» و غَیرُ ذلک.[۶] پیامبر(ص) فرمود: «قرآن ظاهر و باطنی دارد، و باطن آن هم باطنی دارد، تا هفت باطن». و «هفتاد باطن» و «هفتصد باطن» و «هفتاد هزار باطن» و جز اینها روایت شده است. (جامع الأسرار ومنبع الأنوار، ص ۵۳۰.) امام على عليه السلام : إنَّ أحسَنَ القَصصِ و أبلَغَ المَوعِظَةِ و أنفَعَ التَّذكُّرِ كتابُ اللّه ِ جلَّ و عَزَّ . بهترين داستان و رساترين اندرز و سودمندترين پند، كتاب خداوند عزّ و جلّ است. ( الكافي : ۸/۱۷۵/۱۹۴) اميرمومنان علي(ع) مي فرمايد: «و هذا القرآن انما هو خط مسطور بين الدفتين، لاينطق بلسان و لابدمن ترجمان و انما ينطق عنه الرجال...» اين قرآن نوشته ها و سطرهايي است كه بين دو جلد قرار دارد. با زبان سخن نمي گويد بلكه بايد افرادي نوشته ها و آياتش را معنا كنند. سپس براي تفسير و ترجمان قرآن مي فرمايد: «فنحن احق الناس به.» (5) ما براي تفسير و ترجمه قرآن سزاوارترين مردم هستيم. «قال علي (ع): انا القرآن الناطق.» (6) حضرت علي(ع) فرمود: من قرآن ناطق هستم. @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @رتبه-های-انجمن-آلاء هرکس امکانش رو دارد همراهی کند که هر روز تفسیر 1 ایه رو و جلسه تفسیرش رو ببینم درپناه حق
اعتقادی - مذهبی

اللهم عجل لولیک الفرج

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده اعتقادی - مذهبی
6.2k دیدگاه‌ها 173 کاربران 58.8k بازدیدها 124 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • - -_×

Bio بازم ممنون از راهنماییتون! ولی من همون اولم گفتم به خودم مطمعنم و هیچگونه اهانت به هیچ دین و اعتقادی نیست اگه منظورتون انتقادس بود که اول کامنتم بود شما بخوانید انتقاد نخوانید توهین یا هرچیز دیگه ای!

BioB آفلاین
    BioB آفلاین
    Bio
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

-_× فقط وقتی به خودتون مطمئن بشید که از این دنیا رفتید، منظور من حرفای شما درباره خیلفه دوم و لحن بدتون بود

- 1 پاسخ آخرین پاسخ
    3
    • BioB Bio

-_× فقط وقتی به خودتون مطمئن بشید که از این دنیا رفتید، منظور من حرفای شما درباره خیلفه دوم و لحن بدتون بود

- آفلاین
      - آفلاین
      -_×

Bio بازم ممنون از پندتون! به هر حال من قصد هیچ گونه اهانتی نداشتم و ندارم شخصن از دوستانی که دلخور شدن میخوام که ناراحت نشن و دیدشونو عوض کنن نسبت به حرفام.

BioB 1 پاسخ آخرین پاسخ
      3
      • - -_×

Bio بازم ممنون از پندتون! به هر حال من قصد هیچ گونه اهانتی نداشتم و ندارم شخصن از دوستانی که دلخور شدن میخوام که ناراحت نشن و دیدشونو عوض کنن نسبت به حرفام.

BioB آفلاین
        BioB آفلاین
        Bio

-_× ببینید بحث ناراحتی نیست اصلا! فقط میگم خیلی تنده

- 1 پاسخ آخرین پاسخ
        3
        • BioB Bio

-_× ببینید بحث ناراحتی نیست اصلا! فقط میگم خیلی تنده

- آفلاین
          - آفلاین
          -_×

Bio خب شاید وقتی من تایپ میکردم لحنم خودمونی بوده! ممنون از انتقادتون سعی میکنم درستش کنم اگه مشکلی بود!

1 پاسخ آخرین پاسخ
          2
          • - -_×

این پست پاک شده!

fatemeh ganjkhanlooF آفلاین
            fatemeh ganjkhanloo

-_× ببخشید ولی عقاید هر شخص برا خودش ولی خب من میتونم بعضی افرادو و حرفاشونو قبول داشته باشم و بعضیاشونم نه نظر تون راجع به این خلیفه ها رو هم باهاش موافقم ما ازنیت افراد الان هم نمیتونیم خبردار بشیم چه برسه به اون زمان که بدونیم اون خلفا نیتشون چی بوده ولی واقعا با کار هایی که داره ضد دینمون انجام میشه و نااگاهی بعضی از مردم باعث میشه که این بلایا سر امت های دیگه هم بیاد چراکه نه ولی لطفا به شخصی توهین نکنین چون من 99 درصد حرفای ایشونو قبول دارم چون بر اساس سند و مدرکو دقیقه
            امیدوارم هممون بتونیم سهمی داشته باشیم از بیدار کردن جامعه ای که لالایی کثیفشو اسرائیل و سیاست امریکا داره میخونه
            موفق باشی دوست عزیز

- 1 پاسخ آخرین پاسخ
            6
            • fatemeh ganjkhanlooF fatemeh ganjkhanloo

-_× ببخشید ولی عقاید هر شخص برا خودش ولی خب من میتونم بعضی افرادو و حرفاشونو قبول داشته باشم و بعضیاشونم نه نظر تون راجع به این خلیفه ها رو هم باهاش موافقم ما ازنیت افراد الان هم نمیتونیم خبردار بشیم چه برسه به اون زمان که بدونیم اون خلفا نیتشون چی بوده ولی واقعا با کار هایی که داره ضد دینمون انجام میشه و نااگاهی بعضی از مردم باعث میشه که این بلایا سر امت های دیگه هم بیاد چراکه نه ولی لطفا به شخصی توهین نکنین چون من 99 درصد حرفای ایشونو قبول دارم چون بر اساس سند و مدرکو دقیقه
              امیدوارم هممون بتونیم سهمی داشته باشیم از بیدار کردن جامعه ای که لالایی کثیفشو اسرائیل و سیاست امریکا داره میخونه
              موفق باشی دوست عزیز

- آفلاین
              - آفلاین
              -_×

fatemeh ganjkhanloo در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:

موفق باشی دوست عزیز

خب حقیقتا عقیده منو شما برا خودمون حداقل قابل احترامه! کسیم توهین کنه شخصیت خودشو زیر سوال میبره و من صرفا انتقاد به شخصیت جناب راعفی پور کردم چون از کلاس هفتم کلیپاشونو دنبال میکردم ولی خوشبختانه از بدو ورودم به سن ۱۸سالگی سعیم بر اینه تا جاییکه میتونم عقایدم رو به دور از احساسات و سنت بچینم و انتقاداییکه به شخصشون شده بودو کامل دیدم و یه جورایی به این نتیجه رسیدم دوری از تکنولوژی به اسم ضربه به دین چیز جالبی نیست! اسلام از نظر من مثل یه کتابه راهنماس برای بهتر راه رفتن و اینکه بگیم اسلام در خطره اشتباهه چون هرکس براساس میل خودش دین و اعتقاداتشو انتخاب میکنه و این اجباری نیست!

در رابطه با ناآگاهیه ملت و آسیب دیدن امت های دیگر توسط مردم ما هم واقعن حرفی ندارم🙃💔💔

در رابطه با نیت افراد هم بگم که به هر حال کسی که به عنوان حاکم یه شهر برگزیده میشه به همون نسبت که حقوق بیستری میگیره مسعولیتش در قبال بقیه بیشتر میشه و تصمیماتش باید آگاهانه و به همراه مشورت باشه!

من نمیخوام جهتگیریه سیاسی کنم ولی هرجا به مشکل برخوردم تاریخ خ خوب پاسخگو بود الان جوونایه امروزی بیشتر به اسلام معتقدن یا جوونایه دهه ۵۰ که به خاطر حکومت، آزادی پوشش و همکاری با بلاد کفر یه چیز علنی بود؟!

به نظرم تو قرن ۲۱ مردم دنیا دنبال صلح هستن و این درست نیست که خودمونو متمایز کنیم از بقیه کشورا و تفکراتشون! و اگر اسراعیل و آمریکا بد هستن مطمعن باشید به همون اندازه انگلستان به ما خیانت کرد و با نقشه های ۱۰۰سالش خیلی چیزایه ایرانو به باد داد!

حرف آخر ... خودمونو متمایز نکنیم و اعتقاداتمونو بذاریم در معرض نور تا کمی رُشد کنه ... امیدوارم حرفام باعث بشه کمی از منظر حقایق به مساعل نگاه کنیم و با حرف هر کس و ناکسی حداقل تو این قرن که حرفا و عقیده هارو با جلا خوشگلشون کردن به عقایدمون جهت ندیم!

در انتها میدونم نه شما و نه من میتونیم همدیگه رو قانع کنیم و ادامه دادن این بحث جز وقت تلف کردن چیزی به همراه نداره.
              موفق باشی دوست عزیز.

fatemeh ganjkhanlooF 1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • - -_×

fatemeh ganjkhanloo در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:

موفق باشی دوست عزیز

خب حقیقتا عقیده منو شما برا خودمون حداقل قابل احترامه! کسیم توهین کنه شخصیت خودشو زیر سوال میبره و من صرفا انتقاد به شخصیت جناب راعفی پور کردم چون از کلاس هفتم کلیپاشونو دنبال میکردم ولی خوشبختانه از بدو ورودم به سن ۱۸سالگی سعیم بر اینه تا جاییکه میتونم عقایدم رو به دور از احساسات و سنت بچینم و انتقاداییکه به شخصشون شده بودو کامل دیدم و یه جورایی به این نتیجه رسیدم دوری از تکنولوژی به اسم ضربه به دین چیز جالبی نیست! اسلام از نظر من مثل یه کتابه راهنماس برای بهتر راه رفتن و اینکه بگیم اسلام در خطره اشتباهه چون هرکس براساس میل خودش دین و اعتقاداتشو انتخاب میکنه و این اجباری نیست!

در رابطه با ناآگاهیه ملت و آسیب دیدن امت های دیگر توسط مردم ما هم واقعن حرفی ندارم🙃💔💔

در رابطه با نیت افراد هم بگم که به هر حال کسی که به عنوان حاکم یه شهر برگزیده میشه به همون نسبت که حقوق بیستری میگیره مسعولیتش در قبال بقیه بیشتر میشه و تصمیماتش باید آگاهانه و به همراه مشورت باشه!

من نمیخوام جهتگیریه سیاسی کنم ولی هرجا به مشکل برخوردم تاریخ خ خوب پاسخگو بود الان جوونایه امروزی بیشتر به اسلام معتقدن یا جوونایه دهه ۵۰ که به خاطر حکومت، آزادی پوشش و همکاری با بلاد کفر یه چیز علنی بود؟!

به نظرم تو قرن ۲۱ مردم دنیا دنبال صلح هستن و این درست نیست که خودمونو متمایز کنیم از بقیه کشورا و تفکراتشون! و اگر اسراعیل و آمریکا بد هستن مطمعن باشید به همون اندازه انگلستان به ما خیانت کرد و با نقشه های ۱۰۰سالش خیلی چیزایه ایرانو به باد داد!

حرف آخر ... خودمونو متمایز نکنیم و اعتقاداتمونو بذاریم در معرض نور تا کمی رُشد کنه ... امیدوارم حرفام باعث بشه کمی از منظر حقایق به مساعل نگاه کنیم و با حرف هر کس و ناکسی حداقل تو این قرن که حرفا و عقیده هارو با جلا خوشگلشون کردن به عقایدمون جهت ندیم!

در انتها میدونم نه شما و نه من میتونیم همدیگه رو قانع کنیم و ادامه دادن این بحث جز وقت تلف کردن چیزی به همراه نداره.
                موفق باشی دوست عزیز.

fatemeh ganjkhanloo

-_× بله خب عقاید هر شخص متفاوته و نظر شما برای منم محترمه اینو هم قبول دارم که باید به طرز تفکر همه احترام گذاشت و دوست ندارم هم همش تایید بشم چون به قول یه شخصی که گف از کسی که نظرش با من موافقه چیزی یاد نمیگیرم من هم فقط با دیدن کلیپ و سخنرانی نیس که حرفاشون رو باور دارم خیلی از سخنرانی ها رو دیدم و بعد ایشون رو انتخاب کردم چرا که صحیح تر بود امیدوارم شما هم موفق باشین در عمری که از خدا میگیرین
                خدانگهدار

1 پاسخ آخرین پاسخ
                6
                • Ali MasouminyaA آفلاین
                  Ali MasouminyaA آفلاین
                  Ali Masouminya

آقای رائفی پور بهترینند.
                  🙂 🙂 🙂 🙂

ا 1 پاسخ آخرین پاسخ
                  9
                  • Ali MasouminyaA Ali Masouminya

آقای رائفی پور بهترینند.
                    🙂 🙂 🙂 🙂

ا آفلاین
                    ا آفلاین
                    ابراهیم طاها

Ali Masouminya 90 درصد

1 پاسخ آخرین پاسخ
                    6
                    • zzz rZ آفلاین
                      zzz rZ آفلاین
                      zzz r
                      اخراج شده

IMG_20200711_100754_725.jpg
                      ❣️ #سلام_امام_زمانم ❣️

همین که هر صبـــح
                      خیالـــم از #تــو پُر است..،

شـکــــر میکنم
                      که خــــدا مــــرا
                      #عاشق_تــو آفرید

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج

🌹تعجیل درفرج #پنج صلوات🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      8
                      • Z آفلاین
                        Z آفلاین
                        ZDM

مقام معظم دلبری 😉(رهبری)
                        وقتی به ما میگویند منتظر فرج باشید ، فقط این نیست که منتظر فرج نهایی باشید ، بلکه معنایش اینست که هر بن بستی قابل گشوده شدن است.
                        ۱۳۸۴/۶/۲۹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        11
                        • BioB آفلاین
                          BioB آفلاین
                          Bio
                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Bio انجام شده

در جواب کسایی که خواستار رابطه و سرخم کردن دربرابر ابرقدرت هایی مثل آمریکا و اسرائیل هستند باید گفت:
                          تصور کنید میخواید از یه کوچه تنگ میخواید رد بشید،وسط کوچه یه مرد قوی هیکل یه درخواست بد از شما میکنه!و تهدیدتون میکنه،شما میتونید با یه دست از خودتون دفاع کنید و با دست دیگه به اون حمله کنید و وقتی از کوچه بیروم میاد خسته و زخمی هستید اما شرافت خودتونو حفظ کردید.اما میتونید وقتی اومدید بیرون حتی تای شلوارتون به هم نخورده باشه!اما شرافت و غیرتونو از دست داده باشین!کسی نمیفهمه و زندگیتون شاید بهترم بشه ولی به چه قیمتی؟!
                          چیزی که شما از ما میخواید صلح نیست!
                          چیزی که شما از ما میخواید همونیه که از روز اول،یعنی از روزی که یه مرد چهل ساله گفت اشهد ان لا اله الا الله خون براش ریخته شده!و اون عزت ماست!
                          اگر روزی به بهانه صلح و معیشت به سازش تن دادیم بدونید همون روز خون حسین بن علی رو به هدر دادیم!
                          چیزی که شما از ما میخواید ذلته!
                          اما پدران ما برای ما ذلت به ارث نگذاشتن که ما هم ذلیل باشیم!
                          پدران ما برای ما چیزی جز عزت به ارث نگذاشتن و چه بد فرزندیه اونی که عزت پدریشو با ذلت ابدی عوض کنه!
                          ما از بدو تولد مبارزه با اسرائیل با گوشت و خونمون آمیخته شده!ما با این ارزش بزرگ شدیم،قد کشیدیم و خیلی هامون پیر شدن ،شهید شدن!
                          تمام زندگی ما بر پایه هیهات من الذله پی ریزی شده!
                          پس از ما فرزندان سید عباس ،شیخ راغب و حاج عماد هیچگاه انتظار ذلت نداشته باشید!
                          والسلام علی من اتبع الهدی

- 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          10
                          • BioB آفلاین
                            BioB آفلاین
                            Bio

unnam.ed.jpg

1 پاسخ آخرین پاسخ
                            14
                            • BitsyB آفلاین
                              BitsyB آفلاین
                              Bitsy
                              تجربی اخراج شده
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Bitsy انجام شده

💙 💙 -·=»‡«=%(#360f8a)[·- رفیق -·]=»‡«=·-💙 💙

🗨 ✍پسره تو دانشگاه جلوی یه دختر رو گرفت و گفت : خیلی مغروری ازت خوشم میاد. هر چی بهت آمار دادم نگاه نکردی ولی چون خیلی ازت خوشم میاد، من اومدم جلو خودم ازت شمارتو بگیرم با هم دوست شیم.😉💗 ♨

👩دختر گفت : شرمنده نمیتونم من صاحب دارم ☺➰

👤پسره که از خشم داشت میترکید گفت : خوشبحالش که با آدم باوفایی مثل تو دوسته...😏😒

👩دختره گفت : نه خوشبحال من که یه همچین صاحبی دارم.😇❤ ❤ ❤

👤پسره گفت اووووه چه رمانتیک😯🙄 این خوشگلِ خوشبخت کیه که این جوری دلتو برده؟🤨 😒
                              عکسشو داری ببینمش؟☺

👩دختره گفت : عکسشو ندارم خودم هن ندیدمش اما بهترین ادم دنیاست😇💙 💙

👤پسره شروع کرد به خندیدن😂
                              ندیده عاشقش شدی؟😏
                              نکنه اسمشم نمیدونی؟😏🙁

👩دختره سرشو بالا گرفت و گفت: آره ندیده عاشقش شدم اما اسمشو میدونم...😊😊

😍 🌸اسمش 💚 %(#de1f1f)[مهدی]💚 فاطمه است...🌸😍

❣دوست %(#b8064d)[مهدی] با نامحرم دوست نمیشه❣

ca628a85-56f3-434e-9748-f0bebdc0b36a-image.png

nima HN 1 پاسخ آخرین پاسخ
                              16
                              • BioB Bio

در جواب کسایی که خواستار رابطه و سرخم کردن دربرابر ابرقدرت هایی مثل آمریکا و اسرائیل هستند باید گفت:
                                تصور کنید میخواید از یه کوچه تنگ میخواید رد بشید،وسط کوچه یه مرد قوی هیکل یه درخواست بد از شما میکنه!و تهدیدتون میکنه،شما میتونید با یه دست از خودتون دفاع کنید و با دست دیگه به اون حمله کنید و وقتی از کوچه بیروم میاد خسته و زخمی هستید اما شرافت خودتونو حفظ کردید.اما میتونید وقتی اومدید بیرون حتی تای شلوارتون به هم نخورده باشه!اما شرافت و غیرتونو از دست داده باشین!کسی نمیفهمه و زندگیتون شاید بهترم بشه ولی به چه قیمتی؟!
                                چیزی که شما از ما میخواید همونیه که از روز اول،یعنی از روزی که یه مرد چهل ساله گفت اشهد ان لا اله الا الله خون براش ریخته شده!و اون عزت ماست!
                                اگر روزی به بهانه صلح و معیشت به سازش تن دادیم بدونید همون روز خون حسین بن علی رو به هدر دادیم!
                                چیزی که شما از ما میخواید ذلته!
                                اما پدران ما برای ما ذلت به ارث نگذاشتن که ما هم ذلیل باشیم!
                                پدران ما برای ما چیزی جز عزت به ارث نگذاشتن و چه بد فرزندیه اونی که عزت پدریشو با ذلت ابدی عوض کنه!
                                ما از بدو تولد مبارزه با اسرائیل با گوشت و خونمون آمیخته شده!ما با این ارزش بزرگ شدیم،قد کشیدیم و خیلی هامون پیر شدن ،شهید شدن!
                                تمام زندگی ما بر پایه هیهات من الذله پی ریزی شده!
                                پس از ما فرزندان سید عباس ،شیخ راغب و حاج عماد هیچگاه انتظار ذلت نداشته باشید!
                                والسلام علی من اتبع الهدی

- آفلاین
                                - آفلاین
                                -_×

Bio اسرائیل ابر قدرته؟!

افتخار میکنم به خودم و خانوادم که از بدو تولد یاد گرفتم انسان منشانه زندگی کنم و ارزش های انسانی را صرف کینه هایم نکنم!

یاد گرفتم که دشمنان واقعی من خشم خود را در عمل به من نشان میدهند و با گفتار خشم آلود وجهه خود را خراب نمیکنند!

من افتخار میکنم که پدرانم:/ از تاریخ پرشکوه کشورم و ادیان مختلف مرا بی بهره نگذاشتند

افتخار میکنم که الگویم همان مردیست که فقط چاه صدای دلتنگی هایش را میشنید ... افتخار میکنم که ابا و اجدادم تمام عمر خود را صرف آگاهسازی مردم کردند!

افتخار میکنم که من را ما خطاب نکردم!

در انتها موسی به دین خود عیسی به دین خود!

من دینم را آنطور که آموخته های دینی و تاریخیم میگوید نشان میدهم شما هم آنطور که دلت و عقلت میگوید درست است نشان بده.

این حجم از رسمی حرف زدنو تا حالا تجربه نکرده بودم ولی ترجیحن با لحنه خودتون تایپیدم که باز مرا لبریز از پند های وِی گونه ننمایید!

موفق باشید جمیعن.

BitsyB Bad FighterB 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                4
                                • - -_×

Bio اسرائیل ابر قدرته؟!

افتخار میکنم به خودم و خانوادم که از بدو تولد یاد گرفتم انسان منشانه زندگی کنم و ارزش های انسانی را صرف کینه هایم نکنم!

یاد گرفتم که دشمنان واقعی من خشم خود را در عمل به من نشان میدهند و با گفتار خشم آلود وجهه خود را خراب نمیکنند!

من افتخار میکنم که پدرانم:/ از تاریخ پرشکوه کشورم و ادیان مختلف مرا بی بهره نگذاشتند

افتخار میکنم که الگویم همان مردیست که فقط چاه صدای دلتنگی هایش را میشنید ... افتخار میکنم که ابا و اجدادم تمام عمر خود را صرف آگاهسازی مردم کردند!

من دینم را آنطور که آموخته های دینی و تاریخیم میگوید نشان میدهم شما هم آنطور که دلت و عقلت میگوید درست است نشان بده.

این حجم از رسمی حرف زدنو تا حالا تجربه نکرده بودم ولی ترجیحن با لحنه خودتون تایپیدم که باز مرا لبریز از پند های وِی گونه ننمایید!

موفق باشید جمیعن.

BitsyB آفلاین
                                  BitsyB آفلاین
                                  Bitsy
                                  تجربی اخراج شده

-_×

جاداره یه خسته نباشید جانانه تقدیم حضورتون کنم ☺ 🌼
                                  من نمیدونم این بحثاتون راجبه چیه دقیقا منتها خواستم بگم ما هممون شیعه علی هستیم و حب علی و اولادش تو قلبمون می تپه اینکه یه جاهایی با هم اختلاف نظر داریم قاعدتا طبیعیه و چقدر هم خوبه که عقایدمونو به دیگران تحمیل نمی کنیم ولی خواستم بهتون بگم که به دل نگیرید لدفن اگه بچه ها حرفی چیزی زدن که قطعا از روی تعصب و خشم نبوده ولی خب ممکنه اون وسط از دستشون در رفته و یا هم ممکنه لغات بهتری برای رسوندن پیام مد نظرشون استفاده نکردن خود منم گاهی اوقات واقعا منظوری ندارم ولی یه جوری منظورمو می رسونم که مخاطبم ممکنه بهش بر بخوره .... خب طبیعیه هر کسی تو یه خانواده با یه فرهنگ و عقاید متفاوتی بزرگ شده و قطعا اون هم تحت تاثیر همون عقایدی که باهاش بزرگ شده و خو گرفته نظر خودشو ارائه میکنه اما چیزی که اینجا حائز اهمیته به قول خود شما دوست عزیز احترام به نظرات و افکار طرفینه
                                  همه اینارو گفتم که به اینجا برسم
                                  ما ممکنه هر کدوممون از یه گوشه کشور باشیم اما تنها دلخوشیمون همینه که باهم همگی زیر سایه پر برکت نگاه اقا امام زمانیم و همه اینو میدونیم که با عنایات اوشونه که الان اینجا نشستیمو و داریم نفس میکشیم ....تو این دوران که میگن آخر الزمونه شیطون داره آخرین زور خودشو می زنه که محبین و شیعیان علی و فاطمه رو از هم بپاشونه حالا هر کی از راه خودش چه اونی که طلبه هست و حرفای خدا و پیغمبری حالیشه چه منی که فقط یه محب اهل بیتم و اطلاعات زیادی راجبشون ندارم و نمیتونم اظهار نظر کنم
                                  ما تو این دوران هیچ کسیو جز خدا و اهل بیت پیامبر نداریم
                                  و چقدر قشنگه که تو این راه با وجود اینهمه موانعی که سد راهمون قرار میده شیطون بازهم با تمام اختلافاتی که بینمون هست هوای همو داشته باشیم تا هممون بتونیم با این کار یه قدم کوچیک تو تعجیل در امر فرج آقامون داشته باشیم...🌸
                                  ببخشید اگه سرتو درد اوردم ...شما هم موفق باشی دوست عزیز ☺ ☺ ☺

- 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  6
                                  • Dr.ArianD آفلاین
                                    Dr.ArianD آفلاین
                                    Dr.Arian
                                    تجربی اخراج شده
                                    این پست پاک شده!
                                    zzz rZ Z 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                    0
                                    • Dr.ArianD Dr.Arian

این پست پاک شده!

zzz rZ آفلاین
                                      zzz rZ آفلاین
                                      zzz r
                                      اخراج شده
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط zzz r انجام شده

@Dr-Arian
                                      این پست جاش تو این تاپیک نیس
                                      این جا برای امام زمانمون پست میزاریم
                                      اسپم ندید
                                      الهم عجل ولیک الفرج

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      3
                                      • Dr.ArianD آفلاین
                                        Dr.ArianD آفلاین
                                        Dr.Arian
                                        تجربی اخراج شده

به عالم عرفان ربط داره

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        1
                                        • - -_×

Bio اسرائیل ابر قدرته؟!

موفق باشید جمیعن.

Bad FighterB آفلاین
                                          Bad FighterB آفلاین
                                          Bad Fighter
                                          نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده

-_× 😕
                                          کسی بیاد ازمملکت مردمت
                                          کلی ادمو بکشه
                                          تو دوسش داری؟
                                          17 هزار شهید ترور
                                          مجاهدین خلق
                                          موساد
                                          ترور شهدای هسته ای
                                          دلیلی بر صلح کردن با اسرائیل وامریکا وجود نداره
                                          حتی مذاکره 🙂

Dr.ArianD - 2 پاسخ آخرین پاسخ
                                          7
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 216
                                          • 217
                                          • 218
                                          • 219
                                          • 220
                                          • 308
                                          • 309
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه