اللهم عجل لولیک الفرج
-
Bad Fighter
نه بابا بمون ادامس شیک مصرف کن@Dr-Arian ما به همون قانعیم
نه که مثه عربستان گاو شیر ده باشیم
التماس تفکر! -
Bad Fighter
نه بابا بمون ادامس شیک مصرف کن@Dr-Arian https://www.instagram.com/p/CCdcZ7CpF8nlx8pKa9op4C5HCj0UYVsIbNrIvU0/
قابل توجه دوستان -
@Dr-Arian https://www.instagram.com/p/CCdcZ7CpF8nlx8pKa9op4C5HCj0UYVsIbNrIvU0/
قابل توجه دوستان -
Bad Fighter
این چیه؟@Dr-Arian از نتانیاهو میپرسن
بزرگترین تهدید علیه اسرائیل چیه میگهایران
و
.....
باید ببینیش -
@Dr-Arian در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
لطفا اسپم ندید
اینجا مزین به نام امام عصر هست.توضیحاتو بخونین اینجا میخوایم درباره امام زمانمون صحبت کنیم و ایشونو بهتر بشناسیم -
بیا ای آقای ما
مهربان تر از پدر برای ما
بیا که چشم انتظاریم آقا
لایق نیستیم اما عاشقتیم آقا -
-_×
کسی بیاد ازمملکت مردمت
کلی ادمو بکشه
تو دوسش داری؟
17 هزار شهید ترور
مجاهدین خلق
موساد
ترور شهدای هسته ای
دلیلی بر صلح کردن با اسرائیل وامریکا وجود نداره
حتی مذاکرهBad Fighter من حرفامو قبلن زدم و اسمی از دوس داشتن نیاوردم دیگه حالا اگه برداشتتون دوس داشتنه کاری از دستم بر نمیاد!
شما به نفرتت ادامه بده چون فهمیدن این مطلب که با گفتن "مرگ بر اسرائیل" اول وجهه اسلام و ایرانی رو خراب میکنی کار سختیه؟! ... ری اکشن اسرائیل چیه؟ میاد داعشو درست میکنه هم به دنیا بگه مسلمونا وحشین هم امنیتشو تو خاورمیانه تامین کنه ... وظیفه ما آیا بازم اینه که بریم خشم و نفرتو تو شعارامون خلاصه کنیم؟! بهتر نیست بشیم مثل خودشون؟! عملگرا بشیم تا آرمانگرا؟!
دیگه واقعنی موفق باشید ://.
-
جاداره یه خسته نباشید جانانه تقدیم حضورتون کنم
من نمیدونم این بحثاتون راجبه چیه دقیقا منتها خواستم بگم ما هممون شیعه علی هستیم و حب علی و اولادش تو قلبمون می تپه اینکه یه جاهایی با هم اختلاف نظر داریم قاعدتا طبیعیه و چقدر هم خوبه که عقایدمونو به دیگران تحمیل نمی کنیم ولی خواستم بهتون بگم که به دل نگیرید لدفن اگه بچه ها حرفی چیزی زدن که قطعا از روی تعصب و خشم نبوده ولی خب ممکنه اون وسط از دستشون در رفته و یا هم ممکنه لغات بهتری برای رسوندن پیام مد نظرشون استفاده نکردن خود منم گاهی اوقات واقعا منظوری ندارم ولی یه جوری منظورمو می رسونم که مخاطبم ممکنه بهش بر بخوره .... خب طبیعیه هر کسی تو یه خانواده با یه فرهنگ و عقاید متفاوتی بزرگ شده و قطعا اون هم تحت تاثیر همون عقایدی که باهاش بزرگ شده و خو گرفته نظر خودشو ارائه میکنه اما چیزی که اینجا حائز اهمیته به قول خود شما دوست عزیز احترام به نظرات و افکار طرفینه
همه اینارو گفتم که به اینجا برسم
ما ممکنه هر کدوممون از یه گوشه کشور باشیم اما تنها دلخوشیمون همینه که باهم همگی زیر سایه پر برکت نگاه اقا امام زمانیم و همه اینو میدونیم که با عنایات اوشونه که الان اینجا نشستیمو و داریم نفس میکشیم ....تو این دوران که میگن آخر الزمونه شیطون داره آخرین زور خودشو می زنه که محبین و شیعیان علی و فاطمه رو از هم بپاشونه حالا هر کی از راه خودش چه اونی که طلبه هست و حرفای خدا و پیغمبری حالیشه چه منی که فقط یه محب اهل بیتم و اطلاعات زیادی راجبشون ندارم و نمیتونم اظهار نظر کنم
ما تو این دوران هیچ کسیو جز خدا و اهل بیت پیامبر نداریم
و چقدر قشنگه که تو این راه با وجود اینهمه موانعی که سد راهمون قرار میده شیطون بازهم با تمام اختلافاتی که بینمون هست هوای همو داشته باشیم تا هممون بتونیم با این کار یه قدم کوچیک تو تعجیل در امر فرج آقامون داشته باشیم...
ببخشید اگه سرتو درد اوردم ...شما هم موفق باشی دوست عزیز -
Bad Fighter من حرفامو قبلن زدم و اسمی از دوس داشتن نیاوردم دیگه حالا اگه برداشتتون دوس داشتنه کاری از دستم بر نمیاد!
شما به نفرتت ادامه بده چون فهمیدن این مطلب که با گفتن "مرگ بر اسرائیل" اول وجهه اسلام و ایرانی رو خراب میکنی کار سختیه؟! ... ری اکشن اسرائیل چیه؟ میاد داعشو درست میکنه هم به دنیا بگه مسلمونا وحشین هم امنیتشو تو خاورمیانه تامین کنه ... وظیفه ما آیا بازم اینه که بریم خشم و نفرتو تو شعارامون خلاصه کنیم؟! بهتر نیست بشیم مثل خودشون؟! عملگرا بشیم تا آرمانگرا؟!
دیگه واقعنی موفق باشید ://.
-_×
Bad Fighter
ببینید ی بحث و چرا کشش میدید چرا با واقعیات رو ب رو نمیشین چا میخاین با احساسات و تعصب جواب همو بدین منطقی باشین
ببنید شما@_ واقعا درست میگید شعار ب کاری نمیاد این همه سال شعار گفتن ک چی شد اخرش اتحادی ک حتی یکی از اهداف بود برای راهپیمایی ها هم از دست رف ولی جدا از اینا حررررف تاحالا چی بوده چیکار کرده ی شعار این همه سال تونسته کاری بکنه الان وقته عمله وقتی گفتیم انتقام سخت ی شعار بود؟!!!!
ولی باهمه حرفاتون موافق نیستم ولی
خب اره همینطور بوده درست کردن گروه کثیفی مثل داعش وجه مسلمونا رو خراب کرده چون اونا با اون کارای کثیفشون خودشو منو مسلمون معرفی کردن و جای جای دنیا مارو ب داعش یا وحشی میشناسن
ولی کجای اینکارا انتقام سخت بود ؟!!
ولی میدونین اینم اشتباهه ک خودتو نو با این حرفا بندازین تو چاه یا بقول محسن برای اینکه با افرادی مثل داعش سرکله نزنیم بشیم گاو شیرده اونا
چرا ی این فکر نمیکنین که شهدای ما عمل کردن و شهید شدن ولی خودونو نفروختن سرزمسنشونو نفروختن
من فقط خاستم بگم که نه حرف شما@_ همش
نه حرف شما@Bad-Fighter
چطوره تعادل و منطق و بکار ببندیم و تعصب و هرچی رو دور بریزیم
الهم عجل ولیک الفرج -
هموطن های عزیز لطفا به این بحث خاتمه بدهید . این تایپیک جایی است تا در مورد آقایمان صحبت کنیم و با انجام کارهایی هرچند کوچک ظهور حضرت را نزدیک تر کنیم .
یک صلوات بفرستید و دیگه جمعش کنید . -
السلام علیک یا صاحب الزمان ( عج الله ظهوره ) -
هموطن های عزیز لطفا به این بحث خاتمه بدهید . این تایپیک جایی است تا در مورد آقایمان صحبت کنیم و با انجام کارهایی هرچند کوچک ظهور حضرت را نزدیک تر کنیم .
یک صلوات بفرستید و دیگه جمعش کنید .r sh در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
یک صلوات بفرستید و دیگه جمعش کنید . -
این پست پاک شده!
-
شیعه علی؟!
درد دل با چاه؟!
ایرانی؟!
چقد آشناس!
ولی یه چیزی برام عجیبه! اینکه کسی این حرفا رو بزنه و بعد بگه بشین به اسم صلح سر خودتو شیره بمال و نگاه کن چطور دارن سر مردمو گوش تا گوش می برن!
وجه اسلام اونجایی خراب شد که اکثر کشور های اسلامی یادشون رفت محمد صلی الله چی گفت،یادشون رفت ظلم سازش بردار نیست!
آره من خشنم!
خیلیای دیگه هم خشنن!
من نفرت دارم!
جد من توی سیستان برای دفاع از وطن پسرش نکشت که من امروز بیام اینجا دم از صلح بزنم!
من نفرت دارم!
من خشنم!
این ها از روز وجود اسرائیل بوده!
اما کی میتونه پدرشو فراموش کنه!
من چطور 12 فوریه کفرسوسه رو فراموش کنم؟
چطور با قاتل پدرم سر یه میز بشینم و از صلح بگم؟!
چطور؟
شاید درکش سخته ولی من فردا به امام مهدی باید چی بگم؟
بگم اسرائیل رو به رسمیت شناختم در حالی که هزارن کودکو کشت؟پدرمو کشت؟
من از سیاوش پاکدامنی رو یادگرفتم!
یادم نمیاد جایی رستم ذره ای به اسم صلح عقب نشینی کرده باشه!
هر کاری دوست دارید بکنبد!
من نمیتونم دخالت کنم!
ولی جواب این همه خونو خودتون بدید!
جواب خیبر شکنو خودتون بدید!بگید چطور نشستید تا همون صهیونیستی که باهاش جنگیده مسلمونا رو ببلعه،بکشه و حتی حرفی از مخالفت و انزجار از شبه زبون نیاوردید!
موسی به دین خود معنی نداره!موسی و عیسی همه برای مقدسن!
شما بگید عقاید افراطی کدومه؟کدومش با عقل جوردرمیاد؟
اونی که اول تا میتونه بار خلفا میکنه و بعد دم از سازش به اسم انسانیت میزنه؟
یا راه حاج عماد و حاج قاسم؟!
انسانیت اینه که بشینیم نگاه کنیم چطور دارن مارو نابود میکنن؟و فقط نظاره کنیم؟
وقعدو مع القاعدین
شما بشینید ولی من نمیذارم اگه کسی خواست به من ضربه بزنه اونو مثل یه تفریح انجام بده!
اگه کاری نتونستم بکنم حداقل فردای قیامت سرمو بالا میگیرم میگم خدایا طبق قرانت بارها گفتم مرگ بر اسرائیل میدونی که از عمق وجود مخالفشون بودم،ولی کاری ازم برنیومد!
-
-
شیعه علی؟!
درد دل با چاه؟!
ایرانی؟!
چقد آشناس!
ولی یه چیزی برام عجیبه! اینکه کسی این حرفا رو بزنه و بعد بگه بشین به اسم صلح سر خودتو شیره بمال و نگاه کن چطور دارن سر مردمو گوش تا گوش می برن!
وجه اسلام اونجایی خراب شد که اکثر کشور های اسلامی یادشون رفت محمد صلی الله چی گفت،یادشون رفت ظلم سازش بردار نیست!
آره من خشنم!
خیلیای دیگه هم خشنن!
من نفرت دارم!
جد من توی سیستان برای دفاع از وطن پسرش نکشت که من امروز بیام اینجا دم از صلح بزنم!
من نفرت دارم!
من خشنم!
چطور؟
من نمیتونم دخالت کنم!
جواب خیبر شکنو خودتون بدید!بگید چطور نشستید تا همون صهیونیستی که باهاش جنگیده مسلمونا رو ببلعه،بکشه و حتی حرفی از مخالفت و انزجار از شبه زبون نیاوردید!
وقعدو مع القاعدین
شما بشینید ولی من نمیذارم اگه کسی خواست به من ضربه بزنه اونو مثل یه تفریح انجام بده!
اگه کاری نتونستم بکنم حداقل فردای قیامت سرمو بالا میگیرم میگم خدایا طبق قرانت بارها گفتم مرگ بر اسرائیل میدونی که از عمق وجود مخالفشون بودم،ولی کاری ازم برنیومد!
Bio در اللهم عجل لولیک الفرج گفته است:
شیعه علی؟!
درد دل با چاه؟!
ایرانی؟!
چقد آشناس!
آره من خشنم!
خیلیای دیگه هم خشنن!
من نفرت دارم!
من نفرت دارم!
من خشنم!
چطور؟
من نمیتونم دخالت کنم!
وقعدو مع القاعدین