کنکور منحصرا زبان
-
Ali Masouminya خوب سلام کتاب شهاب اناری بیشتر برا کسانی هست که رشته ی زبان جدا امتحان میدن و کسانی که دارن به شما مراجعه میکنن قطعا تو زبان مشکل دارن و رشته ی تجربی و ریاضی هستند و در کلوز تست ها و ریدینگش واژه هایی وجود داره که فقط دانش اموزی که 504 واژه رو خونده باشه یا کل دوازدهم تمام کرده باشه البته اگر فرا تر خونده باشه می تونه پاسخ گو باشه مشکل اکثر دانش اموزا اینه که واژه های خود کتابو میخونن و وقتی می خوان ترجمه کنن به مشکل بر می خورن پس اول باید یه زمینه ای داشته باشن و این هم استفاده از کتابیه که روان و ساده تو ضیح بده البته درسنامه های شهاب اناری کامل هست ولی تستش مناسب بیشتر افراد نیست
@نگین-وهاب-مقدم
خیلی ممنون
من خب اولش این تاپیک رو برای کنکور منحصرا زبان ایجاد کردم از اسمش هم معلومه اما خب حرف شما درسته و الآن بیشتر بچه ها برای زبان عمومی میان. درضمن شما اگه لغات کتاب و گرامر کتاب رو بلد باشید به راحتی کلوز رو جواب میدید و متن رو هم با چند تا تکنیک ساده حداقل از 8 تا سئوالش به 5 تاش می تونید پاسخ بدید. -
سلام
دوستایی که در مورد نحوه خوندن زبان و رسیدن به درصد 50 توی این روزهای پایانی سئوال داشتند گوش بدند
How to study English for reaching bet percent.mp3 -
دستان این فایل هم در مورد تکنیک های درک مطلبه که از سایت قلم چی دانلود کردم. البته زیاد خوب توضیح نداده ولی از هیچی بهتره.
درک مطلب.pdf -
سلام
دوستایی که در مورد نحوه خوندن زبان و رسیدن به درصد 50 توی این روزهای پایانی سئوال داشتند گوش بدند
How to study English for reaching bet percent.mp3 -
Ali Masouminya ممنون
-
-
-
دوستان سلام
دیروز پرسیده بودید که چه موقع بعد از افعال try و stop مصدر ing دار میاد و چه موقع مصدر با to میاد.
پاسخش رو در این فایل صوتی توضیح دادم
Stop and try.mp3 -
دوستان سلام
دیروز پرسیده بودید که چه موقع بعد از افعال try و stop مصدر ing دار میاد و چه موقع مصدر با to میاد.
Stop and try.mp3Ali Masouminya در کنکور منحصرا زبان گفته است:
دوستان سلام
Stop and try.mp3اگر بازم مشکل داشتید بگید
-
پری ناز در کنکور منحصرا زبان گفته است:
only lots of
سلام
این ترکیب به تنهایی ترکیب درستیه اما باید توجه کرد که کجا استفادش می کنیم.
لطفا بگید که کجا و در چه جمله ای دیدید و یا می خواید استفاده کنید تا بهتر کمکتون کنم -
only lots of
سلام
این ترکیب به تنهایی ترکیب درستیه اما باید توجه کرد که کجا استفادش می کنیم.
لطفا بگید که کجا و در چه جمله ای دیدید و یا می خواید استفاده کنید تا بهتر کمکتون کنمAli Masouminya در تست مربوط به اسم غیرقابل شمارش که جمله ای منفی بود دیدم.
-
Ali Masouminya در تست مربوط به اسم غیرقابل شمارش که جمله ای منفی بود دیدم.
لطفا تست رو ارسال کنید
-
Ali Masouminya در تست مربوط به اسم غیرقابل شمارش که جمله ای منفی بود دیدم.
لطفا تست رو ارسال کنید
Ali Masouminya سلام سوال ۷۶
-
و یه سوال دیگه میشه بگین چطوری تشخیص بدیم یه صفت چند بخشی ست؟
Ali Masouminya -
سلام ببخشید دیر پاسخ می دم من معمولا صبح ها هستم ولی نهایتا تا 24 ساعت بعد همیشه پاسخ سئوالات رو میدم.
جواب میشه گزینه 4
توجه کنید که ما only lots of داریم و ترکیب درستیه ولی اینجا به کار نمیره. چون طبق معنی جمله میگه که : فکر نمی کنم که صلاح باشه پروژه رو شروع کنیم به خاطر اینکه ما وقت ........... داریم برای ادامه.
طبق معنی ما باید از یک مفهوم منفی استفاده کنیم چون میگه صلاح نیست شروع کنیم یعنی وقت کمه نه زیاد. پس گزینه 3 که مفهوم مثبت داره رد میشه. گزینه 2 هم به خاطر اینکه اسم ما (information) غیر قابل شمارشه پس از few نمی تونیم استفاده کنیم چون few برای اسامی قابل شمارشه. میمونه گزینه 1 و 4.
حالا می ریم سراغ قسمت دوم گزینه ها
اینجا فعل اصلی ما it is است. چرا؟ چون همیشه وقتی در اول جمله افعالی مثل think , suppose, imagine و .... داریم باید برای ساخت tag question از جمله بعدی که جمله اصلی مون هست استفاده کنیم. به خاطر همین دوباره قسمت دوم گزینه های 2 و 3 رد میشن.
اما اینجا چون جمله ما منفیه طبق قائده tag question ما باید دنباله سئوالیمون رو برعکس بسازیم.
درنتیجه گزینه 1 رد میشه.
پس جواب گزینه 4 است.
سئوال خوبی بود