سوال شیمی
-

-
@نگین-وهاب-مقدم در سوال شیمی گفته است:
ببخشید اگه میشه اینو هم برام توضیح بدید ممنونتون میشم
- اگر در اتم عنصر A به ازای هر دو ذره ی باردار یه ذره ی خنثی وجود داشته باشدنسبت عدد جرمی به عدد اتمی این عنصر کدام است

-
SEPEHR ALIZADEH ممنون:rose:
-
ببخشید اگه میشه اینو هم برام توضیح بدید ممنونتون میشم
- اگر در اتم عنصر A به ازای هر دو ذره ی باردار یه ذره ی خنثی وجود داشته باشدنسبت عدد جرمی به عدد اتمی این عنصر کدام است
@نگین-وهاب-مقدم ذرات باردار همون الکترون و پروتون اند%(#ff0073)[(الکترون بارش منفی و پروتون بارشس مثبته)(نوترون خنثی است و هیچ باری نداره)]
حالا چون به ازای هر دو ذره باردار باید یه دونه نوترون داشته باشیم، یعنی باید به ازای %(#ff0073)[یک] الکترون و %(#ff0073)[یک] پروتون (که جمعا دو ذره بار دار میشن=1e+1p)، فقط یه دونه نوترون داشته باشیم.(زیرا در اتم، به تعداد پروتون باید الکترون داشته باشیم.یعنی هر تعداد پروتون داشتیم، باید الکترون هم همون تعداد باشه.پس وقتی قراره 2 ذره باردار داشته باشیم، یعنی اینکه علاوه بر یک پروتون، باید یک الکترون ه داشته باشیم که جمعا بشن 2 ذره باردار)
پس درنتیجه 1p و 1e و 1n خواهیم داشت:عدد جرمی=1 + 1
عدد اتمی= 1
که اگه عدد جرمی بر عدد اتمی تقسیم بشه جواب میشه 2
(دقت کن که تعداد e برای سوال به درد نمیخورد ولی به کمک e تونستیم تعداد p رو تشخیص بدیم) -
بچه ها کدومتون خیلی سبز دارین؟
-
دهم منظورمه شیمی
-
@نگین-وهاب-مقدم پی دی افش رو من دارم
اگر با حجمش مشکل داری، سه تست در میون بزنبه بودجه بندی برسی بعد اگر وقت اضافه اوردی بیشتر تستاشو بزن، وگرنه همیشه توی اول هر درسی میمونی و بقیه درس سفیییده -
@نگین-وهاب-مقدم ذرات باردار همون الکترون و پروتون اند%(#ff0073)[(الکترون بارش منفی و پروتون بارشس مثبته)(نوترون خنثی است و هیچ باری نداره)]
حالا چون به ازای هر دو ذره باردار باید یه دونه نوترون داشته باشیم، یعنی باید به ازای %(#ff0073)[یک] الکترون و %(#ff0073)[یک] پروتون (که جمعا دو ذره بار دار میشن=1e+1p)، فقط یه دونه نوترون داشته باشیم.(زیرا در اتم، به تعداد پروتون باید الکترون داشته باشیم.یعنی هر تعداد پروتون داشتیم، باید الکترون هم همون تعداد باشه.پس وقتی قراره 2 ذره باردار داشته باشیم، یعنی اینکه علاوه بر یک پروتون، باید یک الکترون ه داشته باشیم که جمعا بشن 2 ذره باردار)
پس درنتیجه 1p و 1e و 1n خواهیم داشت:عدد جرمی=1 + 1
عدد اتمی= 1
که اگه عدد جرمی بر عدد اتمی تقسیم بشه جواب میشه 2
(دقت کن که تعداد e برای سوال به درد نمیخورد ولی به کمک e تونستیم تعداد p رو تشخیص بدیم)@m-sina خیلی سختش کردی در حد همون پاسخ virus کافی بود
-
@نگین-وهاب-مقدم پی دی افش رو من دارم
اگر با حجمش مشکل داری، سه تست در میون بزنبه بودجه بندی برسی بعد اگر وقت اضافه اوردی بیشتر تستاشو بزن، وگرنه همیشه توی اول هر درسی میمونی و بقیه درس سفیییدهSEPEHR ALIZADEH خواستم اگه سوال داشتم شماره سوال بگم برام توضیح بدید چون پاسخ نامه خیلی سبز یه جوریه:confounded_face:
-
SEPEHR ALIZADEH خواستم اگه سوال داشتم شماره سوال بگم برام توضیح بدید چون پاسخ نامه خیلی سبز یه جوریه:confounded_face:
@نگین-وهاب-مقدم بگو سوالش خوب باشه جواب میدیم (حالا من جواب میدم، بقیه رو نمیدونم)
-
SEPEHR ALIZADEH خواستم اگه سوال داشتم شماره سوال بگم برام توضیح بدید چون پاسخ نامه خیلی سبز یه جوریه:confounded_face:
@نگین-وهاب-مقدم باز خوبه خیلی سبزه، مبتکران ندیدی چه فازیه، سردرده سردرددد
-
کلا پاسخنامه ها شون به درد نمی خوره
-
ادمو گیج میکنه
-
@نگین-وهاب-مقدم سخت نگیر سعی کن خودت حل کنی، فیزیک رو ابدا کتاب نخون، همین کارگاه نکته تست کازرانیان کبیر عشقه
-
هنوز مشکلی ندارم فقط اگه سوال پیش بیاد ممنون میشم کمکم کنید:cherry_blossom:
-
@نگین-وهاب-مقدم سخت نگیر سعی کن خودت حل کنی، فیزیک رو ابدا کتاب نخون، همین کارگاه نکته تست کازرانیان کبیر عشقه
SEPEHR ALIZADEH ولی خوب بدبختی نکته تست شیمی نداره آلا:confounded_face:
-
SEPEHR ALIZADEH اره تازه باهاش اشنا شدم عالیه
-
@نگین-وهاب-مقدم ok
-
اره فقط تشریحیه کاش تست هم داشت
-
@نگین-وهاب-مقدم فعلا، سوالی بود تو همین تاپیک بنویس