جمع بندی دهم یازدهم با فیلم های الا
-
این پست پاک شده!
-
گفتم دیگه
دوره های 0تا 100 آموزش کامل هستن برای اکثر دروس هم بیش از یک دوره با اساتید مختلف داریم می تونید یک مبحث مشترک رو با اساتید مختلف ببینید مقایسه کنید و مناسب ترین رو برای خودتون انتخاب کنیداز تفتان هم برای مرور و جمع بندی استفاده کنید تفتان یه برنامه 21 روزه داره که دروس پایه رو می تونید باهاش جمع بندی کنید
نمونه فیلم و جزوه هم دارن که می تونید ببینید@M-an بعدا راهنمایی های بیشتر خواهم داشت
مرسی -
@M-an سلام
سال بعد واسه کنکوری های 1401 تفتان رو دارید؟؟
طبق کتاب دهم 98-99 و یازدهم 99-400 ویدیو های تفتان سال بعد ضبط میشن؟ -
@M-an سلام
سال بعد واسه کنکوری های 1401 تفتان رو دارید؟؟
طبق کتاب دهم 98-99 و یازدهم 99-400 ویدیو های تفتان سال بعد ضبط میشن؟ -
@M-an تا الان رو الا حساب ویژه باز کردمع
حالا میخواستم ببینم از الان واسه جمع بندی ده و یازده رو الا حساب کنم یا نه -
@M-an تا الان رو الا حساب ویژه باز کردمع
حالا میخواستم ببینم از الان واسه جمع بندی ده و یازده رو الا حساب کنم یا نه@Mr-Fantastic
ببینید آلاء هر سال دوره های جدیدی داره و هر سال هم تلاشش این هست که کیفیت دوره چه از نظر محتوایی چه فنی بهتر از قبل باشه
اما نمیشه الان دقیق گفت برای 1401 چه برنامه ای داریم
اما دوره های جدید خواهیم داشتبرای سوال هاتون یا تاپیک مناسب بزنید یا تو تاپیک مناسبی که بچه ها زدن سوال کنید
-
@Dr-Arian در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
کاشکی به پایه توجه میکردین
انگار یازدهمیا کلاس اولی هستنانقد غر نزن دُکی
-
@Mr-Fantastic
ببینید آلاء هر سال دوره های جدیدی داره و هر سال هم تلاشش این هست که کیفیت دوره چه از نظر محتوایی چه فنی بهتر از قبل باشه
اما دوره های جدید خواهیم داشتبرای سوال هاتون یا تاپیک مناسب بزنید یا تو تاپیک مناسبی که بچه ها زدن سوال کنید
@M-an در واس جمع بندی دهم یازدهم کدوم فیلم های الا رو ببینیم؟؟ گفته است:
@Mr-Fantastic