-
یه خبــــر بسیار عـــــــــــالی
همایش استاد اقاجانی فیلم برداری شد و در حال تدوینه و اگه سالم در بیاد ان شاالله رو سایته. اینو از آقا سهراب پرسیدم.
همه عوامل آلاء خدا خـــــــیرتون بدهMashlab313 در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
همایش استاد اقاجانی فیلم برداری شد و در حال تدوینه و اگه سالم در بیاد ان شاالله رو سایته. اینو از آقا سهراب پرسیدم.
همه عوامل آلاء خدا خـــــــیرتون بدهعاااااااااااالیه عاالی بهتر ازین نمیشه.مرسی استاد.مرسی الا
-
سلاممم
محلول ها رو تدریس نمیکنین استاد؟؟ -
درس بدن هرچی میحوان بدن
-
همه عوامل آلاء خدا خـــــــیرتون بدهMashlab313
بهتر از اين خبر هم داريم مگه!؟
مرسي الا -
بچه ها شما تا کی فیلم میبینین ؟ من ی عالمه فیزیک دارم نمیدونم نگاشون کنم یا ن !
-
بچه ها پس کی ویدیومیذارن؟؟؟
-
بچه ها اخرین همایش شیمی استاد اقاجانی میدونید کی هست؟؟
-
-
korosh13
معلوم نیست از بیستم می خوان دوباره شروع به ضبط کردن کنن کی فیلم بیان روی سایت با خداست ؟
-
ARTHUR در شیمی محمد رضا آقاجانی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
:| مشکل تیم بیرونی که حل میشه مطمئناً ولی کامنتا خیلی جالبه
-
دوستان منتول در صفحه چند کتاب درسی اومده؟ آخه من پشت کنکوری ام فک کنم کتاب یه کوچولو عوض شده پیداش نمی کنم ....
-
دوستان کسی میدونه شیمی رو استاد تا کی تموم میکنن؟
-
اسید و باز کو؟؟؟؟؟؟؟؟
ما مثلا بخوایم اتاق رو سامانه در نظر بگیریم و پنجره رو مرز ما بین سامانه و محیط باشه یعنی محیط و سامانه از طریق پنجره در ارتباط باشه تبادل انرژی و ماده صورت میگیره
اگه میشه اینجا ماده و انرژی رو مشخص کنین
و اگه پنجره ما بسته باشه چی اون موقع سامانه بسته میشه فقط تبادل انرزی صورت میگره اینجا انرژیمون چیه؟
@ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
این عبارت:
کاتالیزگر واکنش تولید الکل ضدعفونی از ساده ترین آلکن، متعلق به دسته ای ترکیب ها است که میتوانند از نفت خام تولید شود
گفته درسته، دلیلش هم این بوده که چون اسیده پس هستش داخل نفت خام
میدونم متن کتاب گفته آمینو اسید ها هم یکی از اجزا داخل نفت خام هست
ولی سولفوریک اسید که آمینو اسید نیست
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم