تعداد جملات
-
نوش عشرت نیست((وحشی)) در جهان بی نیش غم/آرزوی نوش اگر داری منال از زخم نیش چند جمله داره؟
-
zzz r وحشی رو هم که خطاب کرده نمی تونیم جمله خطاب کنیم؟
-
Parimah Aghajani مگه وحشی جزو جمله بود؟
اخه تو پرانتز نوشتی
جزو جملس؟ -
Parimah Aghajani مگه وحشی جزو جمله بود؟
اخه تو پرانتز نوشتی
جزو جملس؟zzz r تو پرانتز نوشته شده چون داره انگار با خودش حرف می زنه میگه وحشی
یا مثلا حافظم که خودشو خطاب می کنه تو شعراش میگه حافظا باید تو پرانتز بزاریم -
zzz r تو پرانتز نوشته شده چون داره انگار با خودش حرف می زنه میگه وحشی
یا مثلا حافظم که خودشو خطاب می کنه تو شعراش میگه حافظا باید تو پرانتز بزاریمParimah Aghajani من واقعا نقش وحشی ک تو پرانتز نوشته رو نمیفهمم راستش ولی اگ وحشی و بخایم حساب کنیم فک کنم همون سه جمله بشه چون میگیم که
درجهان بی نیش و غم نوش عشرت وحشی نیست -
Parimah Aghajani من واقعا نقش وحشی ک تو پرانتز نوشته رو نمیفهمم راستش ولی اگ وحشی و بخایم حساب کنیم فک کنم همون سه جمله بشه چون میگیم که
درجهان بی نیش و غم نوش عشرت وحشی نیستzzz r وحشی منادایه به نظرم چون گفته ای وحشی
-
zzz r وحشی منادایه به نظرم چون گفته ای وحشی
Parimah Aghajani اااهان میتونه اینطورم باشه من کلا سر اینکه وحشی چ نقشی داره قاطی کردم
-
Parimah Aghajani اااهان میتونه اینطورم باشه من کلا سر اینکه وحشی چ نقشی داره قاطی کردم
zzz r خب خداروشکر
-
Parimah Aghajani سلام. هروقت شاعر از اسم خودش تو شعر به عنوان مخاطب داره استفاده میکنه منادا داریم، مثل این شعر که سعدی داره خطاب به خودش میگه
گویند مگو سعدی چندین سخن از عشقش میگویم و بعد از من گویند به دورانها -
Parimah Aghajani سلام. هروقت شاعر از اسم خودش تو شعر به عنوان مخاطب داره استفاده میکنه منادا داریم، مثل این شعر که سعدی داره خطاب به خودش میگه
گویند مگو سعدی چندین سخن از عشقش میگویم و بعد از من گویند به دورانهاArshia Yazdian ممنون برای جواب همه ی سوالا