-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
استاااااد خدا قوت.
عالی تدریس میکنین.
هرچقدر بگمم کمهبانوووو منو فالو کن و بیاا پی وی
-
سلام .دوستان اگ کسی از فیزیک انتشارات فار استفاده کرده،میتونم نظرشو بدونم , و راجع به کتاب و تیپ سوالاش خلاصه وار بگه؟ دنبال یه کتاب تست جامع و مفید با درسنامه عالی ام . لطفا راهنمایی کنی. خودم الگو دارم ولی میخوام عوضش کنم.
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۶، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط taha_moradi انجام شدهfatima.k28 خیلی سبز پیش و پایه رو بزنید. من با اینکه سال سومم و ازمون های قلم چی ک میدم مباحث چون کم هستش سوالات سخت تری هم طرح میشه. اما با این حال بالای ۷۰ میزنم
-
نوشتهشده در ۱۴ فروردین ۱۳۹۶، ۲۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
امسال دیگه همایش های اردو ضبط نشد؟؟
مگه نگفتن استاد طلوعی کل جمع بندی رو ضبط "کردن"
پ.ن: این فیلمهای اقای حدادی و ... تابستون بکد اینارو میدونم -
پ.ن: این فیلمهای اقای حدادی و ... تابستون بکد اینارو میدونمنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRebwar این فیلم های ضبط شده پس مال قدیمه یعنی؟ آخه مدرس های همایش که فرق داشت که:
-
سلام بچه ها
بچه ها! شما در همایش استاد طلوعی شرکت میکنین؟ -
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من و چهار نفر از دوستان ثبت نام كرديم بقيه هم امروز ثبت نام ميكنن
-
سلام دوستان عزیزکسی هست که فیلمای پارسالونگاکنه؟؟؟؟
-
استاااااد خدا قوت.
عالی تدریس میکنین.
هرچقدر بگمم کمهشمافقط فیلمارونگامیکنید؟؟؟چنددرصدمیزنید؟؟؟تست ازچه کتابی میزنید؟
-
استاااااد خدا قوت.
عالی تدریس میکنین.
هرچقدر بگمم کمهشمافقط فیلمارونگامیکنید؟؟؟چنددرصدمیزنید؟؟؟تست ازچه کتابی میزنید؟
H azizi بله ایشون اول کتاب رو میخونن بعد از فیلمای استاد استفاده میکنن و میرن سوالات کنکور رو میزنن در اخرهم تست از کتاب فیزیک گاج میزنن
-
H azizi بله ایشون اول کتاب رو میخونن بعد از فیلمای استاد استفاده میکنن و میرن سوالات کنکور رو میزنن در اخرهم تست از کتاب فیزیک گاج میزنن
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۷:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهiman1 کتاب درسی؟
-
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۷:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mehti سلام . بچه هایی که ساکن سه استان خراسان واستان های همسایه اند میشه اگر موافق و متقاضی برگزاری همایش فیزیک تو یه کلان شهری مث مشهد هستید اینجا کامنت بزارید و تعداد اگه حد نصاب بود از استاد طلوعی خواهش کنیم در صورت امکان واسه شرق و شمال شرق هم یه همایش بزارند ، شاید و انشالا که قبول کنند. من خودم مشهد نیستم ولی اگه مشهد برگزار شه میرم با وجود 4 ساعت فاصله.. ولی تهران واقعا دوره. شمال کشور که اکثرا مدرساشون خوبند و از خود استانشونند. و غرب هم که امکاناتشون خوبه و نسبت ب شرق اینا به تهران نزدیکترند. جنوب هم که ب اندازه کافی براشون دبیر پروازی میره اونطوری که شنیدم. ما شرقیا مظلوم و محروم :((((( آخه این سمت هم اکثرا منطقه 3 اند.... توروخدا اگه موافقید موافقتتون و اعلام کنید تا بریم از استاد خواهش کنیم
باشد که رستگار شویم
-
iman1 کتاب درسی؟
fatima.k28 بله
-
Mehti سلام . بچه هایی که ساکن سه استان خراسان واستان های همسایه اند میشه اگر موافق و متقاضی برگزاری همایش فیزیک تو یه کلان شهری مث مشهد هستید اینجا کامنت بزارید و تعداد اگه حد نصاب بود از استاد طلوعی خواهش کنیم در صورت امکان واسه شرق و شمال شرق هم یه همایش بزارند ، شاید و انشالا که قبول کنند. من خودم مشهد نیستم ولی اگه مشهد برگزار شه میرم با وجود 4 ساعت فاصله.. ولی تهران واقعا دوره. شمال کشور که اکثرا مدرساشون خوبند و از خود استانشونند. و غرب هم که امکاناتشون خوبه و نسبت ب شرق اینا به تهران نزدیکترند. جنوب هم که ب اندازه کافی براشون دبیر پروازی میره اونطوری که شنیدم. ما شرقیا مظلوم و محروم :((((( آخه این سمت هم اکثرا منطقه 3 اند.... توروخدا اگه موافقید موافقتتون و اعلام کنید تا بریم از استاد خواهش کنیم
باشد که رستگار شویم
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatima.k28
ان شاالله ک همیشه موفق باشی دوست عزیز اما من خودم شمال زندگی میکنم و منطقه 3م تدریس دبیرای خودم و چن تا از شهرستان های همسایه و دیدم و ترجیح دادم مدرسه نرم و خودم بخونم و هربار موقع خوندن بر عمشونم درود بفرستم
البته ک همایش خیلی مفید و موثره اما مهم تر و موثر تر از هرچیز شما ارادتون و استعدادتونه
مشهدم میرین مارو م دعا کنینموفق باشی
-
fatima.k28
ان شاالله ک همیشه موفق باشی دوست عزیز اما من خودم شمال زندگی میکنم و منطقه 3م تدریس دبیرای خودم و چن تا از شهرستان های همسایه و دیدم و ترجیح دادم مدرسه نرم و خودم بخونم و هربار موقع خوندن بر عمشونم درود بفرستم
البته ک همایش خیلی مفید و موثره اما مهم تر و موثر تر از هرچیز شما ارادتون و استعدادتونه
مشهدم میرین مارو م دعا کنینموفق باشی
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmiss_elce_96 :)) اره خب...ولی همایش برگزار شه عالی میشه..یطوری جمع بندی میشه و ذهنمون اروم میشه و خیالمون نسبتا اروم...... مگه میشه نرفت مدرسه؟
-
miss_elce_96 :)) اره خب...ولی همایش برگزار شه عالی میشه..یطوری جمع بندی میشه و ذهنمون اروم میشه و خیالمون نسبتا اروم...... مگه میشه نرفت مدرسه؟
نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهfatima.k28
بله اگه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کنینفقط میری امتحانای ترم میدی -
پ.ن: این فیلمهای اقای حدادی و ... تابستون بکد اینارو میدونمنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهRebwar در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
پ.ن: این فیلمهای اقای حدادی و ... تابستون بکد اینارو میدونمب نظرم استاد کلا تصمیم گرفتن پایه رو ب صورت جمع بندی درس بدن
-
fatima.k28
بله اگه مدرسه غیر انتفاعی ثبت نام کنینفقط میری امتحانای ترم میدینوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsonsy چه خوب
-
باشد که رستگار شویم
fatima.k28 من دو دل شدم که برم همایش استاد طلوعی یا نه...
هم شهرستانیم ک پدر شغل آزاد داره...
و هم زمان همایش یکم دیر وقته در ماه رمضانه)25 ماه رمضون! و من روزه میگیرم و از نظر شرعی امکان پذیر نیس!!موندم چیکار کنم:( -
و هم زمان همایش یکم دیر وقته در ماه رمضانه)25 ماه رمضون! و من روزه میگیرم و از نظر شرعی امکان پذیر نیس!!موندم چیکار کنم:(نوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehti بنظر من اگه بالای50عه نظرتون راجع به رفتن حتما برید...آخه تو اون زمان خیلی خوبه یه یاداوری و مرور کفید و کامل
-
و هم زمان همایش یکم دیر وقته در ماه رمضانه)25 ماه رمضون! و من روزه میگیرم و از نظر شرعی امکان پذیر نیس!!موندم چیکار کنم:(خیرین کوچک دریا دلنوشتهشده در ۱۵ فروردین ۱۳۹۶، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط xaniar انجام شدهMehti منم همین شرایط رو دارم بیاید استاد گفتن شاید همایش رو ضبط کنند ، تا بتونیم ما شهرستانی ها هم فیلم های همایش رو خریداری کنیم ، قطعا اگر درخواست زیاد باشه شاید استاد همایش رو ضبط کنند