معرفی کتابهای کنکوری مناسب
-
[QUOTE=zahedplus110;15413]سلام ودرود
بنده کنکور۹۴ رو جالب نکردم ولی میخام برای کنکور ۹۵ دوباره بخونم
براکنکور۹۴ کتب خیلی سبز رو خوندم
حالا میخاستم ببینم که به نظر شما برای درس زیست شناسی کتابهای مهروماه چه جوریه؟
زیست گیاهی به زبان آدمیزاد
ژنتیک به زبان آدمیزاد
آغازیان.باکتریها و قارچها از سری لقمه
دستگاه های بدن انسان از سری لقمه
زیست جانوری از سری لقمهبه نظر شما این جوری مبحثی بخونم بهتر نیست؟
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=3]كتاباي خوبي هستن و كل زيست كنكور رو پوشش داده اند.به نظر من فقط براي شكل ها و ژنتيك به اينجور كتابي نياز هست ولي خود متن درس ها رو از روي كتاب درسي بهتر ميشه خوند و با حل و بررسي تست ها و پاسخ تشريحي كتاباي تستي مثل خيلي سبز و نشر الگو و كنكور ازمايشي هايي مثل كانون و گزينه2 نكات و ارتباط هايي كه ياد ميگيري رو تو خود كتاب پياده كرد .توي زيست مباحثي مثل ژنتيك و ميوز و وراثت و شارش انرژي خيلي سخت هستن و تو كتاباي كمكي تستاي تاليفي سخت زياد وجود داره كه ممكنه اعصابتو خورد كنه پس توقع نداشته باش زود رو اين تيتر ها مسلط بشي .فصول 1 و 2 و 3 زيست دوم و فصول 5 و 6 و 7 سال سوم و فصول 1 و 3 و 8 و 9و 10 و 11 زيست چهارم پايه زيست كنكور هستن و توي تستاي تركيبي با ساير فصول استفاده مي شوند پس اونها رو خيلي مرور كن و مسلط بشو .در ضمن اين باور رو در خودت ايجاد كن كه زيست كنكور تسلط خيلي بالايي ميخواد و اين تسلط با حضور ذهن روي خط به خط كتابهاي درسي زيست به دست مياد و اين يعني بايد كتابها رو ده ها بار بخوني و مرور كني.با چن دور خوندن و تست حل كردن به جايي نميشه رسيد ده ها بار دوره ميخواد و مدام بايد سوالاي كنكور 90 به اينبر داخل و خارج رو بذاري جلوت و حل كني و نكته هاي خفنش رو تو كتاب يادداشت كني و از اونها ايده بگيري كه ديگه چجور ارتباط و تركيبي ميشه برقرار كرد.يادت نره 10 ها بار[/SIZE][/COLOR][COLOR="silver"][SIZE=1]- - - Updated - - -[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=zahedplus110;15413]سلام ودرود
بنده کنکور۹۴ رو جالب نکردم ولی میخام برای کنکور ۹۵ دوباره بخونم
براکنکور۹۴ کتب خیلی سبز رو خوندم
حالا میخاستم ببینم که به نظر شما برای درس زیست شناسی کتابهای مهروماه چه جوریه؟
زیست گیاهی به زبان آدمیزاد
ژنتیک به زبان آدمیزاد
آغازیان.باکتریها و قارچها از سری لقمه
دستگاه های بدن انسان از سری لقمه
زیست جانوری از سری لقمهبه نظر شما این جوری مبحثی بخونم بهتر نیست؟
و آیا این ۵ کتاب کل فصلها رو پوشش میده؟[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=3]كتاباي خوبي هستن و كل زيست كنكور رو پوشش داده اند.به نظر من فقط براي شكل ها و ژنتيك به اينجور كتابي نياز هست ولي خود متن درس ها رو از روي كتاب درسي بهتر ميشه خوند و با حل و بررسي تست ها و پاسخ تشريحي كتاباي تستي مثل خيلي سبز و نشر الگو و كنكور ازمايشي هايي مثل كانون و گزينه2 نكات و ارتباط هايي كه ياد ميگيري رو تو خود كتاب پياده كرد .توي زيست مباحثي مثل ژنتيك و ميوز و وراثت و شارش انرژي خيلي سخت هستن و تو كتاباي كمكي تستاي تاليفي سخت زياد وجود داره كه ممكنه اعصابتو خورد كنه پس توقع نداشته باش زود رو اين تيتر ها مسلط بشي .فصول 1 و 2 و 3 زيست دوم و فصول 5 و 6 و 7 سال سوم و فصول 1 و 3 و 8 و 9و 10 و 11 زيست چهارم پايه زيست كنكور هستن و توي تستاي تركيبي با ساير فصول استفاده مي شوند پس اونها رو خيلي مرور كن و مسلط بشو .در ضمن اين باور رو در خودت ايجاد كن كه زيست كنكور تسلط خيلي بالايي ميخواد و اين تسلط با حضور ذهن روي خط به خط كتابهاي درسي زيست به دست مياد و اين يعني بايد كتابها رو ده ها بار بخوني و مرور كني.با چن دور خوندن و تست حل كردن به جايي نميشه رسيد ده ها بار دوره ميخواد و مدام بايد سوالاي كنكور 90 به اينبر داخل و خارج رو بذاري جلوت و حل كني و نكته هاي خفنش رو تو كتاب يادداشت كني و از اونها ايده بگيري كه ديگه چجور ارتباط و تركيبي ميشه برقرار كرد.يادت نره 10 ها بار[/SIZE][/COLOR] -
سلام برای شیمی و فیزیک چ کتاب هایی خوبه؟ کتاب های متوسط تا خیلی سخت ک دیگه در حد کنکور الان باشه خودم مبتکران دارم البته چاپ های91و92 ولی خب ی کتاب یا دوتا کتاب فوق العاده و عالی میخوام
برای فیزیکم گاج جامع اول دوم سوم و گاج پیش دارم همون ک جلدش یکمش سبز نوشته ی آقای جوکار ولی خب اینم ی کتاب عالی میخوام
ترجیحا ی کتاب بگید ب از متوسط تا سخت ترین داشته باشه -
سلام
من امسال می رم سوم
می خواستم بدونم که از نظر شما برای زیست نشرالگو بهتره یا خیلی سبز؟ -
[QUOTE=fatemeh77;15755]سلام
من امسال می رم سوم
می خواستم بدونم که از نظر شما برای زیست نشرالگو بهتره یا خیلی سبز؟[/QUOTE]سلام...به نظر من نشرالگو...خیلی سبز تستاش خیلی راحته و به نظرم اگه میخوای به تسلط برسی باید تستای سخت و مفهومی حل کنی...موفق باشی -
[QUOTE=Aysan;15756]سلام...به نظر من نشرالگو...خیلی سبز تستاش خیلی راحته و به نظرم اگه میخوای به تسلط برسی باید تستای سخت و مفهومی حل کنی...موفق باشی[/QUOTE]
[SIZE=4]بنظر من فاگوزیست عالیه!!!!!!بگیرش ضرر نمیکنی!!جوری طراحی شده که نیازی برای کلاس دیگه نداری همه چی رو پاسخگو...ازکنکورتاالمپیاد رو!:pride::pride:[/SIZE]
-
[QUOTE=حمید;15758][SIZE=4]بنظر من فاگوزیست عالیه!!!!!!بگیرش ضرر نمیکنی!!جوری طراحی شده که نیازی برای کلاس دیگه نداری همه چی رو پاسخگو...ازکنکورتاالمپیاد رو!:pride::pride:[/SIZE][/QUOTE]
فاگوزیست مال چه انتشاراتی هست؟
می شه لطفا یه کم راجع بهش توضیح بدین -
[QUOTE=fatemeh77;15760]فاگوزیست مال چه انتشاراتی هست؟
می شه لطفا یه کم راجع بهش توضیح بدین[/QUOTE]
دنبال کتاب ناشناس نرو
همون الگو کافیه:) -
[QUOTE=alimajdi;15761]دنبال کتاب ناشناس نرو
همون الگو کافیه:)[/QUOTE]آها ممنون
آخه معلم خودمون خیلی سبز رو معرفی کرده ولی همه می گن نشر الگو بهتره. منم نمی دونم چی کار کنم.
از طرفی با دیدن سوالای زیست کنکور امسال وحشت کردم. -
[QUOTE=fatemeh77;15760]فاگوزیست مال چه انتشاراتی هست؟
می شه لطفا یه کم راجع بهش توضیح بدین[/QUOTE][SIZE=4][B][COLOR=#ff0000]« مشخصات فاگوزیست سوم دبیرستان »[/COLOR][/B]
[/SIZE][CENTER][SIZE=4][COLOR=#ff0000][IMG]http://bayanbox.ir/view/8818615144410462882/ketab-1.png[/IMG][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[SIZE=4] [B]سر شناسه: جوادی - فردین[/B][B]عنوان و نام پدید آور: فاگوزیست(زیست خوار) مولف: فردین جوادی[/B]
[B]مشخصات نشر: قزوین، مهرگان دانش، سایه گستر 1393[/B]
[B]مشخصات ظاهری: 400 ص مصور، جدول ، نمودار[/B]
[B]شماره کتابشناسی ملی: 3647541[/B]
[B][COLOR=#ff0000]قیمت: 27500 تومان [/COLOR][/B]
[/SIZE][COLOR=#000000][SIZE=4]
کپی شده از سایت [URL]https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&ved=0CCMQFjABahUKEwjAm4y4ys3HAhVIbRQKHRB2BM8&url=http%3A%2F%2Fzist110.ir%2F&ei=CkbhVcDuM8jaUZDskfgM&usg=AFQjCNEzBsjtch3KSfl8_9aOx7BIjhF0Hg&sig2=D3PUgVDNtyaN9w4_ZYchUg[/URL]
اون که توضیحاتشه اگه خواستید اینم لینکه خود سایشه[URL="http://www.zist110.ir"]www.zist110.ir[/URL]
راسی اینم ی بخش از کتابه میتونید اینجا دانلود کنید[url]http://dl1.hamyarkonkoor.com/jozveh/zist/fasle2-sale3tajrobi-dr-javadi(www.hamyarkonkoor.com).pdf[/url][/SIZE]:congratulatory: [/COLOR][COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[QUOTE=alimajdi;15761]دنبال کتاب ناشناس نرو
همون الگو کافیه:)[/QUOTE]
داداش کتاب فاگو زیست رو کسایی مثل رتبه 1 خوندن من هم دوست داشتم پیشنهاد بدم .....ان شالله همشما عکس پرو فایلتونو عوض کنید اصلن به نام زیبایی که دارید (علی) نمیخوره که این عکسارو بزارید:53::love_heart: -
[QUOTE=fatemeh77;15755]سلام
من امسال می رم سوم
می خواستم بدونم که از نظر شما برای زیست نشرالگو بهتره یا خیلی سبز؟[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=5]نشر الگو +خواندن 10 دور متن كتابهاي زيست[/SIZE][/COLOR] -
[QUOTE=farifari;15773][COLOR=#008000][SIZE=5]نشر الگو +خواندن 10 دور متن كتابهاي زيست[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
ممنون از راهنمایی همه:love_heart:
10 دوووووور!!!!! :26::13:
-
[QUOTE=Aysan;15779]شایدم 11 دوووور....ویا بیشتررر[/QUOTE]
10-11 دور چه مدلی؟
-
سلام
شرمنده یه سوال دیگه داشتم
درسنامه ی کتابای تست هم باید خوند یا همون خوندن پاسخ تشریحی کفایت می کنه؟
آخه یه سری معلما می گن فقط جاهایی که اشکال دارین بخونین که مغزتون با وجود متن کتاب دو متنه نشه!!! -
سلام
واسه شیمی ۲
شیمی تازه نشرالگو چطوره؟
ممنونSent from my Lenovo A3500-HV using Tapatalk
-
[QUOTE=fatemeh77;15823]سلام
آخه یه سری معلما می گن فقط جاهایی که اشکال دارین بخونین که مغزتون با وجود متن کتاب دو متنه نشه!!![/QUOTE]سلام...به نظر من که حتما درسنامشو بخونید...آخه اکثر نکات رو توی درسنامه میگن...این ذهن شمارو دومتنه نمیکنه بلکه مطلب رو واسه شما شفاف سازی میکنه...البته بستگی به کتاب تستتون داره که درسنامه اش خوب باشه -
[QUOTE=Aysan;15826]سلام...به نظر من که حتما درسنامشو بخونید...آخه اکثر نکات رو توی درسنامه میگن...این ذهن شمارو دومتنه نمیکنه بلکه مطلب رو واسه شما شفاف سازی میکنه...البته بستگی به کتاب تستتون داره که درسنامه اش خوب باشه[/QUOTE]
ویژگی های یه درسنامه خوب چیه؟
ببخشید من اینقدر سوال می پرسم -
[QUOTE=fatemeh77;15823]سلام
آخه یه سری معلما می گن فقط جاهایی که اشکال دارین بخونین که مغزتون با وجود متن کتاب دو متنه نشه!!![/QUOTE]
سلام منظورتون درسنامه همه درس ها هست يا درس خاصي مد نظرتون هست؟ -
[QUOTE=man;15858]سلام منظورتون درسنامه همه درس ها هست يا درس خاصي مد نظرتون هست؟[/QUOTE]
الان بیشتر زیست مدنظرمه ولی اگه لطف کنید راجع به درسایی مثل شیمی و فیزیک هم راهنماییم کنید ممنون می شم.