بچه های کنکور تجربی99
-
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید ولی تو کتاب هیچی نگفته درباره این مورد
خودشون توی همون قسمت میگن که این نکته رو بلد باشید یه موقع یه جا چنین تستایی اومد بتونین رد کنین
به سان خورشید تو همین قسمت حل تست که چیزی نگفتن والا
-
@تجربیا بچه ها یه سوالی دارم میشه جواب بدید یا اگر به اقای امینی راد دسترسی دارید ازشون بپرسید.
اونم اینکه همه سلول ها گیرنده t3 و t4 دارند که جفت این هورمون ها پروتئینی و درون سلولی اند.
ورود هورمون به سلول با اندو سیتوز انجام میشه اما چرا کتاب درسی تاکید داره که درون بری و برون رانی فقط در بعضی سلول ها انجام میشهبه سان خورشید سعادت چی میگی ؟همه هورمون ها مگه وارد سلول میشن
-
به سان خورشید سعادت چی میگی ؟همه هورمون ها مگه وارد سلول میشن
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید سعادت چی میگی ؟همه هورمون ها مگه وارد سلول میشن
عه دکتر شوخی میکنی.
T3 t4 برا سوخت و ساز سلول مورد نیازه من کی گفتم همه هورمون ها وارد سلول میشن -
سلام.
جلسه ۳۰ ام همایش زیست یه اشکالی داره اونم توی بحث ماهیچه بین دنده ایه.
بچه هادقیقا برعکس چیزی که نوشته شده درسته یعنی ماهیچه بین دنده ای داخلی فقط در بازدم عمیق نقش داره جای این دوتا واژه جابه جا شده.
انقباض بین دنده ای خارجی هم در دم عمیق هم در دم عادی دیده میشه
@تجربیا @M-an -
@تجربیا بچه ها یه سوالی دارم میشه جواب بدید یا اگر به اقای امینی راد دسترسی دارید ازشون بپرسید.
اونم اینکه همه سلول ها گیرنده t3 و t4 دارند که جفت این هورمون ها پروتئینی و درون سلولی اند.
ورود هورمون به سلول با اندو سیتوز انجام میشه اما چرا کتاب درسی تاکید داره که درون بری و برون رانی فقط در بعضی سلول ها انجام میشهبه سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
ورود هورمون به سلول با اندو سیتوز انجام میشه اما چرا کتاب درسی تاکید داره که درون بری و برون رانی فقط در بعضی سلول ها انجام میشهاز نظر من از اونجایی که درون بری و برون رانی مال مولکول های درشتند پس بعضی از سلول ها ظرفیت این نگهداری از این مولکول های درشت رو ندارن پس بخاطر همین میشه گفت که درون بری و برون رانی رو همه ندارن
البته این نظر شخصیمه -
Hesam Mohammadi گزینه 3 دو دجا ایراد اساسی داره
یک کلمه همانند
دو وزیکول سمینال هم به میزراه متصل میشود81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
یک کلمه همانند
دو وزیکول سمینال هم به میزراه متصل میشودپروستات از طریق مجرایی با میزراه متصل است و ترشحات قلیایی خود را به میزراه می ریزد .
وزیکول سمینال اصلا ارتباطی با میزراه ندارد و ترشحات قندی خود را از طریق مجرایی به لوله ی اسپرم بر می ریزد .
این حرف استادمه وزیکول سمینال هیچ ربطی به میزراه نداره و از نظر خودمم درسته حرفش واقعا تو شکلم نمیفهمم اینو -
81Sobhan در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
یک کلمه همانند
دو وزیکول سمینال هم به میزراه متصل میشودپروستات از طریق مجرایی با میزراه متصل است و ترشحات قلیایی خود را به میزراه می ریزد .
وزیکول سمینال اصلا ارتباطی با میزراه ندارد و ترشحات قندی خود را از طریق مجرایی به لوله ی اسپرم بر می ریزد .
این حرف استادمه وزیکول سمینال هیچ ربطی به میزراه نداره و از نظر خودمم درسته حرفش واقعا تو شکلم نمیفهمم اینوHesam Mohammadi مجرای وزیکول سمینال درون پروستات به میزراه می ریزه دو شکل ص 98 و ص 101 این مشخصه
ولی اگه هنوزم مطمئنی استادت داره درست میگه شکل زیر رو نگاه کن -
مهدی جان سلام.
به نظرت مورد ج سوال ۲۶۲ تابع هست یا نه.
من حقیقتش درست نفهمیدم چیه Virus -
مهدی جان سلام.
من حقیقتش درست نفهمیدم چیه Virusبه سان خورشید سعادت سلام هستی ؟
-
مهدی جان سلام.
من حقیقتش درست نفهمیدم چیه Virusبه سان خورشید سوال 262
-
به سان خورشید سوال 262
-
به سان خورشید سعادت سلام هستی ؟
-
مهدی جان سلام.
من حقیقتش درست نفهمیدم چیه Virusبه سان خورشید سلام داداش
ب و ج تابع هستن
الف نیست چون اگر x مدرسه باشه y میشن دانش اموزاش که شرایط تابع نقض میشه -
به سان خورشید سلام داداش
ب و ج تابع هستن
الف نیست چون اگر x مدرسه باشه y میشن دانش اموزاش که شرایط تابع نقض میشهVirus در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید سلام داداش
ب و ج تابع هستن
الف نیست چون اگر x مدرسه باشه y میشن دانش اموزاش که شرایط تابع نقض میشهاوکی مرسی
-
Virus در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید سلام داداش
ب و ج تابع هستن
الف نیست چون اگر x مدرسه باشه y میشن دانش اموزاش که شرایط تابع نقض میشهاوکی مرسی
به سان خورشید خواهش
-
سلام مجدد خدمت عزیزان آلایی.
پیوست فصل ۱ همایش فیزیک یازدهم رشته تجربی.
@تجربیا -
و این هم پیوست فصل ۲ همایش فیزیک آرش پایه یازدهم( کتاب تجربی ها)
@تجربیا -
دوستان سلام مجدد.
کلیپ شماره ۵۲ بحث تابع وارون، سوال صفحه ۵۹ و تست شماره ۲۸۸، اشکال اساسی داره توی گزینه ها.
گزینه ۴ رو اصلاح کنید گزینه ۴ با اصلاحیه ای که دادم درست میشه.
اقای ثابتی حواسش نبود توی شاخه بالا به ازای منفی ۱ دو تا y متفاوت حاصل شده گزینه ۴ باید اصلاح بشه.
@تجربیا @M-an -
اقا مهدی جان سلام مجدد.
تست ۲۹۵ به نظرت کدوم میشه؟ من هر جوری حساب میکنم میبینم گزینه ۱ و ۴ هر دو شون یک به یکن.
Virus -
اقا مهدی جان سلام مجدد.
تست ۲۹۵ به نظرت کدوم میشه؟ من هر جوری حساب میکنم میبینم گزینه ۱ و ۴ هر دو شون یک به یکن.
Virusبه سان خورشید سلام سعادت بنظرم 4 نمیتونه باشه