منبع ریاضی دهم؟
-
@Sh-E دوست عزیز آلا که تاج سرهه
ولی بخدا واسه ریاضی دهم که تنها پکیجش آقای امینی راد دری دادن واقعا نمیدونم چرا بعضی از قسمتاش ناقص بود مثلا مثلثات یه قسمتش که در کتاب اومده اونو توضیح نداند یه قسمت سهمی همینطور و همچنین قسمت تابع و ...
@Student-s
من یازدهمم و دارم دهم رو میخونم،هنوز کامل ریاضی دهمو ندیدم منتهی میتونی یه کار کنی صفر تا صد دهم استاد امینی راد رو ببین بعد هر جاش رو نگفته(که احتمالا بخاطر تغییرات کتاب درسیه)برو از تو صفر تا صد های کنکور مطلبشو پیدا کن
تازه صفر تا صد های کنکور هم میتونی از اقای ثابتی استفاده کنی و هم اقای امینی راد که هردوشون مخه ریاضین -
با سلام خدمت تمامی دوستان ... من پایه دهمم
بیخشید من بخدا، الان سردگم هستم ! هی رفتم تو شهر یک نفرواسه کلاس ریاضی نمیاد همه ترسیدند و کلاس هم تشکیل نمیشه و من علاوه بر اینکه کرونا باعث شد که ۳ درس آخر ریاضی حضوری تدریس نشه درس های قبل هم ضعیفم وقصد داشتم تابستون رفع اشکال که کرونا اومده و کلاسی نیست متاسفانه
میخواستم بپرسم شما منبعی چیزی نمیشناسید در بهم معرفی کنید؟
آلایی ها بیاید کمک

-
@Student-s وقتی خوب به حرف های من گوشی نمیدی، این مشکلات برات پیش میاد . من یه مشاورم که الآن با 5 تا دانش آموز آلایی دارم کار میکنم . آقای ثابتی، ریاضی رو برای دهم ندارن . برای تجربی ها هم ندارن برای یازدهمشون . فقط یه صفر تا صد جامع دارن که از دهم تا دوازدهم رو با هم کار میکنه . پس من برای این 5 تا دهمی که دارن میرن یازدهم از صفر تا صد حسابان بچه های ریاضی کمک گرفتم و اونا خیلی راضی هستن .
Mono این طور نیس مبینا؟ بهش بگو همه چیز از پایه داره کار میشه . -
@Student-s وقتی خوب به حرف های من گوشی نمیدی، این مشکلات برات پیش میاد . من یه مشاورم که الآن با 5 تا دانش آموز آلایی دارم کار میکنم . آقای ثابتی، ریاضی رو برای دهم ندارن . برای تجربی ها هم ندارن برای یازدهمشون . فقط یه صفر تا صد جامع دارن که از دهم تا دوازدهم رو با هم کار میکنه . پس من برای این 5 تا دهمی که دارن میرن یازدهم از صفر تا صد حسابان بچه های ریاضی کمک گرفتم و اونا خیلی راضی هستن .
Mono این طور نیس مبینا؟ بهش بگو همه چیز از پایه داره کار میشه . -
@Sh-E اره اقای ثابتی فوق العادن من خودم توی تابع مشکل داشتم با اینک یازدهم و دارم میخونم ولی برای تابع دهم همه مشکلاتم حل شد
-
@Sh-E اره اقای ثابتی فوق العادن من خودم توی تابع مشکل داشتم با اینک یازدهم و دارم میخونم ولی برای تابع دهم همه مشکلاتم حل شد
-
@Sh-E در منبع ریاضی دهم؟ گفته است:
Mono خب خداروشکر ... حداقل خیالم راحت شد که دارم درست کار میکنم ...

-
@Student-s نه . این همون جامعی هستش که دهم تا دوازدهم رو کار میکنه . میخونی چیزایی که میگم رو؟ من گفتم حسابان یازدهم! اینا برای سن شما و پایه تون خیلی زیاد داره . گیج میشین . کامل هم نمیرسین بهش . زده میشین از درس.