منبع ریاضی دهم؟
-
@Sh-E اره اقای ثابتی فوق العادن من خودم توی تابع مشکل داشتم با اینک یازدهم و دارم میخونم ولی برای تابع دهم همه مشکلاتم حل شد
-
@Sh-E اره اقای ثابتی فوق العادن من خودم توی تابع مشکل داشتم با اینک یازدهم و دارم میخونم ولی برای تابع دهم همه مشکلاتم حل شد
-
@Sh-E در منبع ریاضی دهم؟ گفته است:
Mono خب خداروشکر ... حداقل خیالم راحت شد که دارم درست کار میکنم ...

-
@Student-s نه . این همون جامعی هستش که دهم تا دوازدهم رو کار میکنه . میخونی چیزایی که میگم رو؟ من گفتم حسابان یازدهم! اینا برای سن شما و پایه تون خیلی زیاد داره . گیج میشین . کامل هم نمیرسین بهش . زده میشین از درس.
-
با سلام خدمت تمامی دوستان ... من پایه دهمم
بیخشید من بخدا، الان سردگم هستم ! هی رفتم تو شهر یک نفرواسه کلاس ریاضی نمیاد همه ترسیدند و کلاس هم تشکیل نمیشه و من علاوه بر اینکه کرونا باعث شد که ۳ درس آخر ریاضی حضوری تدریس نشه درس های قبل هم ضعیفم وقصد داشتم تابستون رفع اشکال که کرونا اومده و کلاسی نیست متاسفانه
میخواستم بپرسم شما منبعی چیزی نمیشناسید در بهم معرفی کنید؟
آلایی ها بیاید کمک

@Student-s در منبع ریاضی دهم؟ گفته است:
با سلام خدمت تمامی دوستان ... من پایه دهمم
بیخشید من بخدا، الان سردگم هستم ! هی رفتم تو شهر یک نفرواسه کلاس ریاضی نمیاد همه ترسیدند و کلاس هم تشکیل نمیشه و من علاوه بر اینکه کرونا باعث شد که ۳ درس آخر ریاضی حضوری تدریس نشه درس های قبل هم ضعیفم وقصد داشتم تابستون رفع اشکال که کرونا اومده و کلاسی نیست متاسفانه
میخواستم بپرسم شما منبعی چیزی نمیشناسید در بهم معرفی کنید؟
آلایی ها بیاید کمک

من که می گم شما چون وضعت ضعیفه سه کتاب سیر تا پیاز و نشر الگوی سه بعدی و نشر الگوی تست رو با هم بخر.اول خودت کتاب رو نگاه کن مهم نیست چقدر می فهمی بعد فیلم های آقای امینی راد رو ببین و بعدش درس نامه ی سیر تا پیاز رو بخون و دقیق سوالاتش رو حل کن و بعد کتاب های بعدی رو همین طور بکن.بعد آخرش رو تست های نشر الگو ی تست خیلی وقت بذار.
من خودمم دهمم و از اول تابستون اینکار رو شروع کردم و حالا خوب پیش می رم