فصل ۹,۱۰ زیست ۲ نظام قدیم
-
سلام دوستان من فصل ۹,۱۰ زیست دو نظام قدیم و اصلا نخوندم حتی سر کلاس هم نبودم بنظرتون برای خوندنش باید فیلم ببینم؟؟؟اگه خودم کتاب و بخونم متوجه میشم و میتونم تست بزنم؟؟؟
همیار
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاء -
به نظر من کتاب فایده نداره اگه میخواین سریع یاد بگیرید
دیگه یا درسنامه گیر بیارید که مطالب رو قشنگ مبحث مبحث گفته یا ویدیو رو ببینید
هرچی که خودتون سریع تر یاد میگیرید... -
به نظر من کتاب فایده نداره اگه میخواین سریع یاد بگیرید
دیگه یا درسنامه گیر بیارید که مطالب رو قشنگ مبحث مبحث گفته یا ویدیو رو ببینید
هرچی که خودتون سریع تر یاد میگیرید... -
Am Eli در فصل ۹,۱۰ زیست ۲ نظام قدیم گفته است:
@Mr-Fantastic یعنی بهتره از روی کمک آموزشی بخونم؟؛//
نگا کن بستگی داره خودت چطور بهتر یاد میگری
ممکنه با یه بار دیدن ویدیوها یاد بگیری
ممکنع ده بار ویدیوها رو ببینی بازم متوجه نشی :|
واسه درسنامه هم همینطور
ولی چون تو میخوای بعدش تست بزنی به نظر من کتاب رو ول کن
یا یه دور سطحی کتاب رو بخون بعد برو ویدیو یا درسنامه ببین و بخون
ok? -
@Mr-Fantastic یعنی بهتره از روی کمک آموزشی بخونم؟؛//
نگا کن بستگی داره خودت چطور بهتر یاد میگری
ممکنه با یه بار دیدن ویدیوها یاد بگیری
ممکنع ده بار ویدیوها رو ببینی بازم متوجه نشی :|
واسه درسنامه هم همینطور
ولی چون تو میخوای بعدش تست بزنی به نظر من کتاب رو ول کن
یا یه دور سطحی کتاب رو بخون بعد برو ویدیو یا درسنامه ببین و بخون
ok? -
@Mr-Fantastic ممنون
خواهش میکنم
بقیه هم بیاید نظرتونو بدید :| اون انگشتای لامصبو بزنید به کیبورد دیگه دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان من فصل ۹,۱۰ زیست دو نظام قدیم و اصلا نخوندم حتی سر کلاس هم نبودم بنظرتون برای خوندنش باید فیلم ببینم؟؟؟اگه خودم کتاب و بخونم متوجه میشم و میتونم تست بزنم؟؟؟
همیار
تجربیا
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-آلاءAm Eli به نظر من کتابو اول دقیق بخون جایی رو متوجه نشدی یا نکته تستی برو از روی جزوه ای که داری یا درسنامه یا فیلم رو ببین ولی کتاب همیشه اولویته اونم تو درسی مثله زیست ... کنکور از کتابای کمک اموزشی نیست ک از خود کتابه و نکاتش و اینکه میگم کتاب فقط ، به این دلیله که خیلی وقتا تو درسنامه کتابای کمک اموزشی چیزایی نوشته برای بیان اطلاعات بیشتر درباره اون مطلب ، که از نظر علمی کاملا درسته ولی بعضی جاها اگبخوای تست کنکورو مطابق اون جواب بدی جوابت اشتباه میشه برای همین بهتره روی کتاب تمرکز کنی
و اینکه میگن میخوای سریع یادبگیری از روی فیلم یا درسنامه برو جلو غلطه چرا ک سریع و بدون موندگاری یادگرفتن فایده ای نداره -
Am Eli به نظر من کتابو اول دقیق بخون جایی رو متوجه نشدی یا نکته تستی برو از روی جزوه ای که داری یا درسنامه یا فیلم رو ببین ولی کتاب همیشه اولویته اونم تو درسی مثله زیست ... کنکور از کتابای کمک اموزشی نیست ک از خود کتابه و نکاتش و اینکه میگم کتاب فقط ، به این دلیله که خیلی وقتا تو درسنامه کتابای کمک اموزشی چیزایی نوشته برای بیان اطلاعات بیشتر درباره اون مطلب ، که از نظر علمی کاملا درسته ولی بعضی جاها اگبخوای تست کنکورو مطابق اون جواب بدی جوابت اشتباه میشه برای همین بهتره روی کتاب تمرکز کنی
و اینکه میگن میخوای سریع یادبگیری از روی فیلم یا درسنامه برو جلو غلطه چرا ک سریع و بدون موندگاری یادگرفتن فایده ای نداره -
Am Eli به نظر من کتابو اول دقیق بخون جایی رو متوجه نشدی یا نکته تستی برو از روی جزوه ای که داری یا درسنامه یا فیلم رو ببین ولی کتاب همیشه اولویته اونم تو درسی مثله زیست ... کنکور از کتابای کمک اموزشی نیست ک از خود کتابه و نکاتش و اینکه میگم کتاب فقط ، به این دلیله که خیلی وقتا تو درسنامه کتابای کمک اموزشی چیزایی نوشته برای بیان اطلاعات بیشتر درباره اون مطلب ، که از نظر علمی کاملا درسته ولی بعضی جاها اگبخوای تست کنکورو مطابق اون جواب بدی جوابت اشتباه میشه برای همین بهتره روی کتاب تمرکز کنی
و اینکه میگن میخوای سریع یادبگیری از روی فیلم یا درسنامه برو جلو غلطه چرا ک سریع و بدون موندگاری یادگرفتن فایده ای نداره@Miss-Joker در فصل ۹,۱۰ زیست ۲ نظام قدیم گفته است:
و اینکه میگن میخوای سریع یادبگیری از روی فیلم یا درسنامه برو جلو غلطه چرا ک سریع و بدون موندگاری یادگرفتن فایده ای ندارهویدیو باعث میشه سریع یادگیری انجام بشه
و ایشون میخوان بعدش تست بزنن که اون تست ها باعث تثبیت مطالب میشع