مفهوم بیت/کنکور 95
-
سوال 2120 و 21 لطفا با معنی برام تک تکزینه ها بگین
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا HESAM DEHGHANY -
@M-ba78
@sheyda-fkh -
2117 . 2118 هم دیگه با تحلیل کامل
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
سوال که گفت مفهوم کدوم بیت متفاوت
با معنی -
کدوم سواله
-
کدوم سواله
به سان خورشید
نوشتم -
2117 میشه 4 ،3 گزینه اول منظورشون اینه که تا اسیر نشدی، جلو ضررو بگیر
2118 هم میشه 4، مصرع دومش کاملا مشخصه که به بیت سوال اشاره داره
تسته هم که متفاوته، فک کنم 4 میشه، میگه قفل صبر زدم
2120 میشه 2، بقیه میگن الان که موقعیتت خربه، قدرشو بدون و نیکی کن اون یکی میگه چون دل من دست توعه، هرکاری دوس داری باهاش بکن
2121 بین 1 و2 شک کردم، ولی به نظرم 2 نزدیک تره
-
سوال 2120 و 21 لطفا با معنی برام تک تکزینه ها بگین
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا دانش-آموزان-آلاء دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا HESAM DEHGHANY -
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMahhh سلام در 17 معنی ابیات 1 تا 3 اینو میگه که قبل این که حادثه اتفاق بیوفته باید یه فکری به حالش کرد چون بعدا دیگه فایده ای نداره!
-
دانش آموز کنکوری
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاMahhh و اما در سوال 18 بیت داره میگه ما مال این دنیا نبودیم و در آخر هم به همون جا که بودیم برمیگردیم(عالم بالا). بیت 4 رو اگه دقت کنی داره درباره همین حرف میزنه و میگه جایگاه ما ملکوته.
-
2117 = میشه گزینه 4 چون بقیه میگن الان فرصت رو دریاب و اینا، ولی چهارمی میگه تا مطمعن نشدی که گناه کاره به حرف دشمن ، بد اون طرف رو نخواه ... برداشت من این بود :|
2118 = میشه گزینه 4 که مشخصه دیگه میگه که جان ما که تو این دام مثل پرنده اسیر شده هر دمش برمیگرده به افلاک و آسمانها ، فکر کنم منظورش هر پر دمش باشه...
1522 (عددش نیفتاده) = میشه گزینه 4 چون سه تای اولی میگه من صبر میکنم تا به اون هدف برسم ولی آخری منظورش متفاوته که مثلا نمیخوام مثل کلید در هر خونه ای باشم پس بر دلم قفل شکیبایی میزنم (باز شک دارم)
2120 = رو خودم شک داشتم بین 2و4 ولی توضیحات آقای برنوسی رو خوندم تقریبا قانع شدم که همون گزینه 2 میشه
2121 = میشه گزینه 2 ، که عاشق معنیش شدم معنی بیت میشه احوال اشکای منو به را به ساربان بگین که وقتی چشام بارونی شد کجاوه بر شتر ها نبنده حالا چرا؟ چون انقد اشکام زیاده که راه گل آلود میشه برای حرکت شتر ها مناسب نیست
گزینه 2 هم میگه، با خیال تو خواب به چشمام نمیاد چون "خواب" میدونه نباید تو مسیر سیل قرار بگیره مثلا وقتی گریه میکنه سیل به راه میافتهMahhh مرسی از تگت
-
2120
گزینه 2
مفهموم گزینه ها اینه که دریاب ضعیفان را در وقت توانایی (امروز داری ببخش که فردا بر دارا بودنت تضمین نیست )
ولی گزینه 2 مسئله اختیار و انتخاب و دوراهیه (اختیارش دست خودته خواستی آباد، خواستی ویران کن) -
Mahhh در مفهوم بیت/کنکور 95 گفته است:
سوال که گفت مفهوم کدوم بیت متفاوت
با معنیگزینه 4
هرسه تای اول صبر میکنه تا حلوا شدن غوره رو ببینه وبه این معتقده صبر ثمراتی خواهد داشت .
ولی گزینه 4 برای انکه خوار نشود ناچار شکیبایی میکند
مسئله این است >>>>>صبر پیشه کردن به اختیار vs پذیرفتن اینکه جز شکیبایی راه نیست
این شگرده این گونه سوالاته که از عمد کلمه شکیبایی تو بیت اورده شده و چون مفهوم کلی در باره شکیبایی است انتظار می رود گزینه 4 هم معنی باشه و جواب ناصحیح
ولی چاره اینه که مفهموم مقایسه بشه نه معنی ظاهری
.
امیدوارم درست گفته باشم -
2121
گزینه 2
دوست عزیزمون هم خیلی خوب گفتن
گزینه های یک و دو مصرع اول هم مفهوم اند>>>>>اغراق در گریه
ولی گزینه 2 تناسبش بیشتره به خاطر مصرع دوم
روز بارانی جای راه افتادن شتر نیس (محمل بستن مجاز از حرکت کاروان و اشترون)=چشم پرگریه هم مجال بسته شدن ندارد ؛جای خواب نیست
یه اغراق دورنمایه ای که وقتی دو قطره اشک میریزی به دنیا باید اینو جار بزنی و همه کاروبارو تعطیل کنن (و این هنر شعریه که اکثر ما سوز گریه شدید آشنا نیستیم و قابل درک نیست ولی مصیبت و خرابی سیل ....همانقدر دردناک همانقدر جانسوز )
لزوما بهترین جواب نیس دیدگاه منه امیدوارم شر ور نباشه... -
ممنون از همگی
-
@sheyda-fkh @Amir-Bernousi najafiali78
ممنونم