غول فیزیک باش
-
Virus من نمیدونم چجوری دستمو میگیرم که از پایین به بالا در میاد شصتو میگیرم تو کاغذ چهار تا انگشتم میمونه رو به بالا
@R-Nil-par میدونید بلاخره تو نقطه A اصن جریان درون سوعه برون سوعه اگه یادتون باشه قبلن هم گفته بودم اینا رو مشکل دارم
-
maryam111 در غول فیزیک باش گفته است:
سلام خسته نباشید لطفا این دو سوال رو تحلیل کنیدسوال اولو تحلیل میکنم دومی رو هم خودتون کنید که بهتر متوجه شید (البته دقت کنید تو دومی Ms با Mk برابر نیست)
چون تو حالت اول ساکن بوده پس حتما نیروی بیشتری داشته وارد میشده ینی F1 از اون دوتا بیشتره
جوابم که میشه گزینه ۴جواب سوال دوم میشه گزینه ۳
-
@R-Nil-par میدونید بلاخره تو نقطه A اصن جریان درون سوعه برون سوعه اگه یادتون باشه قبلن هم گفته بودم اینا رو مشکل دارم
@R-Nil-par در غول فیزیک باش گفته است:
من پیشنهاد میکنم یه دایره واقعی بگیرید دستتون با اون ازمایش کنید
یه جریان فرضی توش فرض کنید بعد با قانون دست راست
داخل دایره و بیرون داره مشخص کنید ک جهت میدان چطوریه -
@R-Nil-par در غول فیزیک باش گفته است:
من پیشنهاد میکنم یه دایره واقعی بگیرید دستتون با اون ازمایش کنید
یه جریان فرضی توش فرض کنید بعد با قانون دست راست
داخل دایره و بیرون داره مشخص کنید ک جهت میدان چطوریهVirus آره میفهممش برای جهتای عادی منتها تو دورن سو برون سو کلن میمونم حالت به هر حال ممنون
-
Virus آره میفهممش برای جهتای عادی منتها تو دورن سو برون سو کلن میمونم حالت به هر حال ممنون
-
MAHSAA26 به نظرم گزینه 4 میشه
-
دکتر علی ف درسته ولی من راه حلشو میخوام لطفا
-
MAHSAA26 الان میفرستم
-
-
-
Virus اره گزینه 4 فک کنم یه صفرشو نذاشتن