IMG_۲۰۲۳۱۱۰۳_۱۶۲۱۰۹.jpg
سوال اول و سوم که یه تیپ تستن چند صفر داره یا چند تا عامل ۲/۵ و.. داره که راحته ولی این دو تا تیپو واقعا تا حالا ندیدم میشه راهنمایی کنید
سوال دومم با عاد گردن چیزی به ذهنم نرسید که حل بشه ولی تا مربع ۹ رفتم فقط رسیدم به عدد ۱۱ ، گزینه های عجیبی هم داره گزینه اوله که حذفه
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
@ریاضیا
@دوازدهم
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
-
دوستان اگه کسی جزوه برداری کرده از فیلمای جمع بندی قرار بده استفاده کنیم:))
-
دوستان استاد مویینی تدریس ریاضی تجربی نداره ؟
-
سلام چرا بخش هایی که استاد تدریس میکنن صدا نداره ؟ اول که اسم صنعتی میاد اهنگ هست ولسی تدریس بی صدا هست هر دو قسمت در هر سه نوع
-
#جبرواحتمال و #گسسته کنکور در 2.5 ساعت
توسط آقای سروش مویینی، قسمت4 : گراف
قسمت آخرhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/1/32/6060
@alaa_sanatisharif
@دانش-آموزان-آلاء -
چرا نظریه اعداد رو تدریس نکردن استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
mohammad.t در گسسته سروش مویینی جمع بندی آلاء (97-96) گفته است:
سلام چرا بخش هایی که استاد تدریس میکنن صدا نداره ؟ اول که اسم صنعتی میاد اهنگ هست ولسی تدریس بی صدا هست هر دو قسمت در هر سه نوع
عه .. ایشون مشکلشون مثل منه! منتهی برای من تو فیزیکه
M.an -
ARTHUR در گسسته سروش مویینی جمع بندی آلاء (97-96) گفته است:
mohammad.t در گسسته سروش مویینی جمع بندی آلاء (97-96) گفته است:
عه .. ایشون مشکلشون مثل منه! منتهی برای من تو فیزیکه
M.anیافتم !
مشکل از کدک ها هست. باید منتظر آپدیت بود.
ویدئو رو ریختم تو گوشی داداشم ، با MX Player قشنگ پخش شد و صدا هم داشت! من تو ویندوز 10 پخش میکردم صدا نداشت -
کلشون همینه ؟؟؟
-
Fatemehhhh
بله -
من فعلا فقط دانلود كردم! كتاب خودشون رو مطالعه كردم به نظرتون ديگه جزوه برداري انچناني نياز داره؟؟؟؟؟؟؟؟
-
سلام خسته نباشید فیلم احتمال تقریبا از وسطای فیلم همش صدا قطع و وصل میشه برای شما هم اینجوریه یا من فقط مشکل دارم
-
1582amir در گسسته سروش مویینی جمع بندی آلاء (97-96) گفته است:
سلام خسته نباشید فیلم احتمال تقریبا از وسطای فیلم همش صدا قطع و وصل میشه برای شما هم اینجوریه یا من فقط مشکل دارم
آره این مشکل وجود داره ولی خیلی تاثیر نمیذاره. مشکل از پلیر و کدک و اینا نیست. همینجوری ضبط شده.
-
ARTHUR در گسسته سروش مویینی جمع بندی آلاء (97-96) گفته است:
1582amir در گسسته سروش مویینی جمع بندی آلاء (97-96) گفته است:
آره این مشکل وجود داره ولی خیلی تاثیر نمیذاره. مشکل از پلیر و کدک و اینا نیست. همینجوری ضبط شده.
آره واسه منم اینجوریه
ولی قابل تحمله