زیست دونی
-
Bio اخه من جایی خوندم سیناپس تشکیل میده ولی سیناپس شیمیایی ن الکتریکی
چون کتاب درباره سیناپس الکتریکی میگه ما میگیم سیناپس ندارع
البته نمیدونم تا چ حد درسته این حرف -
Bio تشکر
-
Bio اخه من جایی خوندم سیناپس تشکیل میده ولی سیناپس شیمیایی ن الکتریکی
چون کتاب درباره سیناپس الکتریکی میگه ما میگیم سیناپس ندارع
البته نمیدونم تا چ حد درسته این حرف@Miss-Joker آره درسته ماهیت سیناپس شیمایی اونطور که ما داریم توی کتاب میخونیم توی سیناپس الکتریکی دو یاخته بهم میچسبن و پیامو منتقل میکنند که کتاب چیزی نگفته توی نورون حسی هم میگن که سیناپس الکتریکی میده برای همین به گیرنده ناقل محتاج نیست
-
@Miss-Joker آره درسته ماهیت سیناپس شیمایی اونطور که ما داریم توی کتاب میخونیم توی سیناپس الکتریکی دو یاخته بهم میچسبن و پیامو منتقل میکنند که کتاب چیزی نگفته توی نورون حسی هم میگن که سیناپس الکتریکی میده برای همین به گیرنده ناقل محتاج نیست
Hesam Mohammadi سلام میشه این سوال منو هم جواب بدین؟تو پاسخنامه یجوری برای گزینه ی ۲ گفته که انگار اون باکتری ها هم فسفات تامین می کنن مگه ما نمی گفتیم فقط تامین نیتروژن می کنند؟
-
Hesam Mohammadi سلام میشه این سوال منو هم جواب بدین؟تو پاسخنامه یجوری برای گزینه ی ۲ گفته که انگار اون باکتری ها هم فسفات تامین می کنن مگه ما نمی گفتیم فقط تامین نیتروژن می کنند؟
پری ناز
خانومِ_دوست_داشتنی Hesam Mohammadi @نگین-وهاب-مقدم -
پری ناز
خب این که جوابش میشه گزینه چهار یعنی توی گزینه دویی که تو میگی مشکل هست که کاملا مشخصه!!
مشکلشم همین فسفاته دیگه!
تو پاسخنامه گفته مواد معدنی عینا نیومده فسفات رو بچسبونه به باکتری که! فسفات که کلا از خاک بدست میاد (که حالا اگه سختشون بود یه سری کار انجام میدادن که تسهیل شه)
اما باکتری : باکتری تو تامین نیتروزن نقش داره که اونم تو شکل نشون داده که نیتروژن رو به امونیوم تبدیل میکنه که امونیوم یا بطور مستقیم جذب میشه یا اینکه باکتری نیترات ساز امونیوم رو تبدیلش میکنن به نیترات بعد توی ریشه تبدیل به NH4mosbat میشه که بطور NH4mosbat جذب شه...!
خلاصه ای بود از سوال که متوجه شی طوری نگفته که بگه فسفات تامین میکنن بلکه جریان چیز دیگه ای بوده که بخاطر فسفات گزینه2 رد شده! -
Bio عاخه مگه اینجوری نیست ک یا خودش میتونه گیرنده باشه یا از ی گیرنده دیگه پیامو دریافت کنه ولی در هر دو صورت سیناپس تشکیل نمیده
-
پری ناز در زیست دونی گفته است:
از نظر من که تحلیل گزینه 2 غلطه آخه کتاب فقط گفته تثبیت نیتروژن رو انجام باکتری همزیستی که دوتاش توی کتاب نام برده شده چون اونا فسفات برای گیاه تامین نمیکنند
اگه صورت سوال برعکس میشد جمله از نظر من درست میشد که قارچ ریشه ای مواد معدنی و فسفات برخلاف اون باکتری های همزیست تهیه میکنند باز از دبیرم میپرسم بهتون اطلاع میدم -
بچها یه تاپیک بود جزوهای صفرتاصد اقای موقاری رو نوشته بود تاپیک کرده بود لطفا منو تو تاپیکش منشن کنید
سیوش کرده بودم هرچی میگردم پیداش نمیکنم..!مرسی ازتون
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @نگین-وهاب-مقدم -
@Miss-Joker آره درسته ماهیت سیناپس شیمایی اونطور که ما داریم توی کتاب میخونیم توی سیناپس الکتریکی دو یاخته بهم میچسبن و پیامو منتقل میکنند که کتاب چیزی نگفته توی نورون حسی هم میگن که سیناپس الکتریکی میده برای همین به گیرنده ناقل محتاج نیست
Hesam Mohammadi پس این جمله که نوشته بود دندریت نورون حسی سیناپس الکتریکی تشکیل نمیده اشتباهه؟
-
بچها یه تاپیک بود جزوهای صفرتاصد اقای موقاری رو نوشته بود تاپیک کرده بود لطفا منو تو تاپیکش منشن کنید
سیوش کرده بودم هرچی میگردم پیداش نمیکنم..!مرسی ازتون
@تجربیا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @نگین-وهاب-مقدم -
Hesam Mohammadi پس این جمله که نوشته بود دندریت نورون حسی سیناپس الکتریکی تشکیل نمیده اشتباهه؟
-
سلام بچه ها لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه قاطی کردم
چرا کتاب میگه سلول های پرز روده؟؟ اخه پرز که سلول نیست پرز روده مگه همون لایه ی مخاط روده ی باریک نیست؟ چرا کتاب از اصطلاح سلول پرز روده استفاده کرده؟ -
سلام بچه ها لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه قاطی کردم
چرا کتاب میگه سلول های پرز روده؟؟ اخه پرز که سلول نیست پرز روده مگه همون لایه ی مخاط روده ی باریک نیست؟ چرا کتاب از اصطلاح سلول پرز روده استفاده کرده؟Dokhtar zemestan سلام لایه ی مخاطی روده هم سلول داره اینم از سلولاش
-
Dokhtar zemestan سلام لایه ی مخاطی روده هم سلول داره اینم از سلولاش
-
پری ناز آقای موقاری گفته بودن که هرچی در لایه مخاطی وجود دارد در پرز هم وجود دارد(یعنی پرز یک سلول حساب نکردن) ولی کتاب میگه سلول پرز روده
این نمیفهمم
️
Dokhtar zemestan میشه از اون جایی که میگه سلول پرز روده عکس بگیری؟
-
-
-
Dokhtar zemestan سلام لایه ی مخاطی روده هم سلول داره اینم از سلولاش
-
پری ناز خب مگه این شکل پرز روده نیست؟ این که سلول نیسته
Dokhtar zemestan خب خود پرز روده رو که نمکین سلول اما میگیم که داری سلول های ترشح کننده ی هورمون و آنزیمه.