معرفی کتابهای کنکوری مناسب
-
[quote=fatemeh77;15862]پس با این اوصاف می تونیم اینطوری بگیم که فقط جاهایی از درسنامه رو بخونیم که با وجود خوندن کتاب هنوز برامون ابهام وجود داره؟
حالا همون نشرالگوی زیستی که خودتون پیشنهاد کردین به نظرتون درسنامشو کامل بخونم یا فقط جاهایی که ابهام وجود داره؟[/quote]خب فک نمیکنم خوندن درسنامه وقت زیادی ازت بگیره...اما فقط جاهایی که فک میکنی واست سخته رو بخون،در مورد نشر الگو اینو بگم که حتما پاسخ نامه تشریحیش رو بخونی،نکات خوبی داره مخصوصا واسه سوالات سطح bوc...اما در کل درس زیست نکاتش فراوونه ،متن کتاب درسی رو که نوش جان کردی(تا حد خوردن بخونش :))) اونقت درسنامه هارم بخون حتی اگه بلدی،چون ممکنه اون وسط یه نکته ای رو یاد بگیری که خودت کشفش نکرده بودی:)...یادت باشه دوست عزیز،درسته که زیست یه درس مفهومیه،اما اگه کامل حفظش شی،مطمئن باش خیلی پیشرفت میکنی -
[QUOTE=Aysan;15864]خب فک نمیکنم خوندن درسنامه وقت زیادی ازت بگیره...اما فقط جاهایی که فک میکنی واست سخته رو بخون،در مورد نشر الگو اینو بگم که حتما پاسخ نامه تشریحیش رو بخونی،نکات خوبی داره مخصوصا واسه سوالات سطح bوc...اما در کل درس زیست نکاتش فراوونه ،متن کتاب درسی رو که نوش جان کردی(تا حد خوردن بخونش :))) اونقت درسنامه هارم بخون حتی اگه بلدی،چون ممکنه اون وسط یه نکته ای رو یاد بگیری که خودت کشفش نکرده بودی:)...یادت باشه دوست عزیز،درسته که زیست یه درس مفهومیه،اما اگه کامل حفظش شی،مطمئن باش خیلی پیشرفت میکنی[/QUOTE]
آها یکی از نگرانی هام هم همین وقت بود پس وقتگیر نیست. موافقم همیشه نکته ای اون وسطا قایم شده. چشم می خونم. ممنون از راهنماییتون.
یه سوال دیگه شما تجربی هستین درسته؟ چجوری ترکیبی بخونم؟ -
[QUOTE=fatemeh77;15865]آها یکی از نگرانی هام هم همین وقت بود پس وقتگیر نیست. موافقم همیشه نکته ای اون وسطا قایم شده. چشم می خونم. ممنون از راهنماییتون.
یه سوال دیگه شما تجربی هستین درسته؟ چجوری ترکیبی بخونم؟[/QUOTE]خواهش میکنم :)..بله تجربی هستم...یه دور که همه زیستا رو خوندی،خود به خود دور دومت ترکیبی میشه،یعنی اینکه وقتی میخونی ذهنت مطالب رو که از دور اول یاد گرفته به هم ربط میده،اما یکی از چیزایی که کمکت میکنه اینه که تست زیاد حل کنی و کتابای درسی رو چندین بار بخونی...و یه مورد دیگه این هست که فصل هایی که مظالبشون با هم ارتباط داره با هم بخونی،مثلا فصل 1و2و3 زیست دوم که پایه هستن رو اول بخونی،زیست گیاهی از سال دوم رو با زیست گیاهی سوم و چهارم همرو باهم (کتاب زیست گیاهی تخته سیاه کتاب خوبیه)...ژنتیک سوم و ژنتیک جمعیت رو باهم (ژنتیک تخته سیاه آقای مهدی آرام فرخوبه)...دستگاه های بدن مثل قلب،کلیه ها،گوارش،حرکت،ایمنی و...رو هم باهم مطالعه کن..البته این کارارو توی دور دومت انجام بده...یعنی بعد از اینکه یه بار کامل همه زیستارو خوندی -
[QUOTE=Aysan;15867]خواهش میکنم :)..بله تجربی هستم...یه دور که همه زیستا رو خوندی،خود به خود دور دومت ترکیبی میشه،یعنی اینکه وقتی میخونی ذهنت مطالب رو که از دور اول یاد گرفته به هم ربط میده،اما یکی از چیزایی که کمکت میکنه اینه که تست زیاد حل کنی و کتابای درسی رو چندین بار بخونی...و یه مورد دیگه این هست که فصل هایی که مظالبشون با هم ارتباط داره با هم بخونی،مثلا فصل 1و2و3 زیست دوم که پایه هستن رو اول بخونی،زیست گیاهی از سال دوم رو با زیست گیاهی سوم و چهارم همرو باهم (کتاب زیست گیاهی تخته سیاه کتاب خوبیه)...ژنتیک سوم و ژنتیک جمعیت رو باهم (ژنتیک تخته سیاه آقای مهدی آرام فرخوبه)...دستگاه های بدن مثل قلب،کلیه ها،گوارش،حرکت،ایمنی و...رو هم باهم مطالعه کن..البته این کارارو توی دور دومت انجام بده...یعنی بعد از اینکه یه بار کامل همه زیستارو خوندی :)[/QUOTE]
پس هنوز کلی راه دارم تا ترکیبی خوندن.
مدرسه ی ما یه حالتی داره که سال سوم بیشتر به تشریحی و نهایی اهمیت می ده امیدوارم امسال بتونم تست بزنم.
بازم ممنون. -
[QUOTE=fatemeh77;15868]پس هنوز کلی راه دارم تا ترکیبی خوندن.
مدرسه ی ما یه حالتی داره که سال سوم بیشتر به تشریحی و نهایی اهمیت می ده امیدوارم امسال بتونم تست بزنم.
بازم ممنون.[/QUOTE]اگه بتونی زیست دوم رو در طول سال با یه برنامه سبک بخونیش خیلی خوب میشه...ولی اولویت با نهایی ها هست...خواهش میکنم ..موفق باشی -
[QUOTE=Aysan;15871]اگه بتونی زیست دوم رو در طول سال با یه برنامه سبک بخونیش خیلی خوب میشه...ولی اولویت با نهایی ها هست...خواهش میکنم ..موفق باشی[/QUOTE]
اتفاقا خودم هم تو فکرشم. ببینیم چی پیش میاد. ببینم می تونم با یه برنامه درست از پسش بر بیام یا نه. برای نهایی کتاب کافیه درسته؟
-
رو چ حسابی میگی رتبه 1 فاگوزیست خونده؟؟
فاگوزیست کتابیه ک ی دانشجو پزشکی از چلغوزآباد واسه پول در اوردن نوشته و کلی مطالب اضافی گذاشته ک بگه آره من بلدم
به نظر من الگو بگیر خیالتم راحت باشه ک منبع خیلی خوبیه -
دوستان کتاب همایش زیست دکتر عمارلو چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
[QUOTE=arsamal;15874]رو چ حسابی میگی رتبه 1 فاگوزیست خونده؟؟
فاگوزیست کتابیه ک ی دانشجو پزشکی از چلغوزآباد واسه پول در اوردن نوشته و کلی مطالب اضافی گذاشته ک بگه آره من بلدم
به نظر من الگو بگیر خیالتم راحت باشه ک منبع خیلی خوبیه[/QUOTE]
حالا كه اون بنده خدا كه چلغوزآباديه و پولكي كارش گرفنه حسابي نونش تيليته -
دوستان کسی هست زیست های خیلی سبز امسال رو داشته باشه و بخواد با الگو چاپ امسال تعویض کنه ؟ فقط تمیز تمیز بدون خط خوردگی :66::66::30:
-
سلام
کتاب برای جمع بندی فیزیک پیش و پایه چی بگیرم که هم تست(مثلا هر فصل 70-80تا)و هم درسنامه مختصر داشته باشه
مرسی -
به نظرمن کتاب 10سال کنکور قلم چی برای فیزیک بد نیس
-
سلام آقای کازرانیان کتاب جامع خیلی سبزو پیشنهاد داده بودن ب بچه ها.جمع بندی مهروماهم خوبه@arsalan76;18231 said:
سلام
کتاب برای جمع بندی فیزیک پیش و پایه چی بگیرم که هم تست(مثلا هر فصل 70-80تا)و هم درسنامه مختصر داشته باشه
مرسی -
سلام دوستان میشه بگین کتاب فوت و فن عربی کتاب خوبیه ایا؟؟؟؟؟؟؟
-
آقا جا داره من یه نکته رو خاطر نشان شم محضر همه عزیزان اونم اینه که
تو انتخاب کتاب دقت کنینیه سری کتاب کمک درسی زیست راهی بازار شده که اصلاه هیچ ربطی به کنکور و راستای کتاب درسی نداره
خواهش میکنم اگر مشاوره ای در این زمینه ارائه میخواد بدین سمت و سوی داوطلبا رو به این جهت سوق بدین که اولویت کتاب درسی و تست های سراسری که بادیدگاه طراح محترم نزدیک بشین
در وحله بعد تست های استاندارد نه هر تست تالیفی