کنکور منحصرا زبان
-
Ali Masouminya الان میگه حتی از سریعترین ماشین هم سریعتر هست مشکلش چیه؟!
Hesam Mohammadi در کنکور منحصرا زبان گفته است:
نه داداش حسام
میشه بگی طبق چه قائده ای به این معنی رسیدی؟ -
نه داداش حسام
میشه بگی طبق چه قائده ای به این معنی رسیدی؟Ali Masouminya سلام این سوال مال کنکوره پس استاندارده دیگه. راستی مرسی از جواباتون جواب هم میشه گزینه ی ۴
-
Ali Masouminya سلام این سوال مال کنکوره پس استاندارده دیگه. راستی مرسی از جواباتون جواب هم میشه گزینه ی ۴
پری ناز در کنکور منحصرا زبان گفته است:
Ali Masouminya سلام این سوال مال کنکوره پس استاندارده دیگه. راستی مرسی از جواباتون
سلامت باشید
می دونم ماله کنکوره از کد روی دفترچه فهمیدم. اما من از چند نفر پرسیدم و بعد به این نتیجه رسیدم.
بازم ببخشید اگه نتونستم راهنماییتون کنم -
نه داداش حسام
میشه بگی طبق چه قائده ای به این معنی رسیدی؟Ali Masouminya در کنکور منحصرا زبان گفته است:
نه داداش حسام
میشه بگی طبق چه قائده ای به این معنی رسیدی؟قاعده خاصی نداره که از معنی راحت میشه پی برد یک دور بخون میگه حتی از سریعترین ماشین سریعتر است این از نظرم اصلا موردی نداره 2 که اصلا نمیشه چون باید صفت ترین حتما قبلش the بیاد پس گزینه 4 میشه
گاهی وقتا خود معنی میتونه از قاعده کارساز تر باشه -
Ali Masouminya در کنکور منحصرا زبان گفته است:
نه داداش حسام
میشه بگی طبق چه قائده ای به این معنی رسیدی؟قاعده خاصی نداره که از معنی راحت میشه پی برد یک دور بخون میگه حتی از سریعترین ماشین سریعتر است این از نظرم اصلا موردی نداره 2 که اصلا نمیشه چون باید صفت ترین حتما قبلش the بیاد پس گزینه 4 میشه
گاهی وقتا خود معنی میتونه از قاعده کارساز تر باشهHesam Mohammadi در کنکور منحصرا زبان گفته است:
نه داداش حسام
گاهی وقتا خود معنی میتونه از قاعده کارساز تر باشهداداش حسام جان
اولا که این سئوال گرامره و تمام سئوالات گرامر قاعده دارند.
دوما اصلا صفت برترین نیست. صفت برابریه. اون جمله که بین دوتا کاما اومده رو نباید بهش توجه کرد. اون یه توضیح اضافیه. قصد طراحم همینه که فرد اشتباه کنه. گول اونو نخور. اگه دقت کنی میبینی که گفته as fast as
سوما اگر هم به اون than توجه کنی که نباید کرد ، اونموقع میشه صفت برتر نه برترین.
بازم من نمیدونم این نظر منه.
به هر حال گزینه هاش استاندارد نیست. -
@nafas-m
درضمن خودم هم امروز و فردا چند تا تکنیک برای متن ها بهتون خواهم گفتAli Masouminya در کنکور منحصرا زبان گفته است:
@nafas-m
درضمن خودم هم امروز و فردا چند تا تکنیک برای متن ها بهتون خواهم گفتسلام
ببخشيد شما كجا تدريس ميكنين؟ -
نه داداش حسام
دوما اصلا صفت برترین نیست. صفت برابریه. اون جمله که بین دوتا کاما اومده رو نباید بهش توجه کرد. اون یه توضیح اضافیه. قصد طراحم همینه که فرد اشتباه کنه. گول اونو نخور. اگه دقت کنی میبینی که گفته as fast as
سوما اگر هم به اون than توجه کنی که نباید کرد ، اونموقع میشه صفت برتر نه برترین.
به هر حال گزینه هاش استاندارد نیست.Ali Masouminya در کنکور منحصرا زبان گفته است:
نه داداش حسام
به هر حال گزینه هاش استاندارد نیست.ببینید داداش گفته اول که به اندازه اون سرعت داره بعدش گفته perhaps یعنی شاید و احتمالا even یعنی حتی سریعتر از سریعترین ماشین الان این سریعترین ماشین اسمه انگار مقایسه هم بین دو چیزه و از صفت برترم استفاده شده اون the fasten car منظورش مقایسه نیست مثلا من میگم علی باهوش تر از باهوش ترین فرد کلاسمونه مشکل این جمله الان چیه واقعا از نظر من که عیبی نداره
-
سلامون
داداش من یادم رفته
اونی ک تو موصولات قبلش حرف اضافه میومد کیا بودن؟
یکیش wich و اون یکی؟ -
سلام اگه میشه این تست رو برام تحلیل کنید خیلی متشکرم... -
سلام اگه میشه این تست رو برام تحلیل کنید خیلی متشکرم...Mohammad 2
سلام من صاحب نظر نیستم بزار خوده استاد بیاد ولی به نظرم گزینه ۴ میشه -
دوستان سلام
امیدوارم توی این چند روزی که در جمعتون بودم تونسته باشم که کمکتون کنم.
اگر احیانا بی احترامی و یا چیزی از من دیدید حلال کنید.
از امروز دیگه من در جمعتون نخواهم بود. این روزا واقعا سرم شلوغه و اصلا وقت ندارم. معلوم نیست تاکی. شاید یک ماه یا شایدم بیشتر.
اما نگران نباشید دوستای زیادی هستند که زبانشون عالی.
امیدوارم که کمکتون کنند.
خدا نگهدار. -
چرا با درک مطلب زبان مشکل داریم؟
از اساسی ترین چالش های دانش آموزان هنگام پاسخ به سوالات زبان انگلیسی، قسمت درک مطلب است. این بخش به ظاهر زمان بر، اغلب حاوی لغات و اصطلاحات نامانوس می باشد که دانش آموزان اغلب به دلیل عدم تسلط بر مفاهیم روزمره و خارج از کتاب، حس می کنند توانایی پاسخگویی صحیح به این گونه سوالات را ندارند. اما حقیقت جور دیگری است. طراح نمی خواهد دانش لغوی ما را بسنجد و مطمئن شود که آیا ما معنی تک تک آن لغات را متوجه می شویم یا نه. هدف از طرح این بخش آن است که ما به این مهارت دست بیابیم که بتوانیم حتی بدون متوجه شدن مفهوم تعداد چشمگیری از لغات، محتوای متن را متوجه شویم و بر اساس آن به یک سری سوال که از قضا جواب آنها نیز در متن وجود دارد پاسخ دهیم. بیایید برای پاسخگویی بهتر به این سوالات نکات زیر را مرور کنیم:
۱- هرگز اول به سراغ متن نمی رویم!
مهمترین نکته این است که قبل از هر چیزی باید به سراغ آن چهار سوالی برویم که قصد پاسخشان را داریم. این گونه وقتی میخواهیم متن را مطالعه کنیم، ذهن ما ناخودآگاه به دنبال اطلاعاتی می رود که از ما خواسته شده و ما میدانیم در متن به دنبال چه هستیم. میتوانیم قبل از خواندن سوالات، تنها جمله ی اول متن را بخوانیم تا متوجه شویم موضوع درباره ی چیست.
۲- پس از خواندن سوال ها، یک نگاه اجمالی به متن می اندازیم.
لزومی ندارد همه ی متن را با دقت بخوانیم. یک نگاه اجمالی و سریع برای پاسخ به بسیاری از سوالات کافی است! در نگاه اول نباید بر روی جزئیات کوچک وقت صرف کنیم. هدف موضوع کلی است.
برای پاسخ به سوالاتی که باقی مانده اند، بار دیگر متن را میخوانیم، اما این بار با دقت! نکته ی مثبت این کار این است که تقریبا در جریان موضوع قرار داریم. وقت کمتری صرف این کار می کنیم. می دانیم به دنبال چه هستیم و با جزئیات دیگر کاری نداریم
۳- قرار نیست معنی همه لغتها را بدانیم!
اگر در جمله ای لغت ناشناخته ای وجود دارد، روی آن وقت صرف نمی کنیم، با حدس و گمان پیش رفته و معنی آن را حدس می زنیم. مهم نیست حدسمان درست باشد یا غلط. جمله را از اول خوانده و سعی می کنیم به اطلاعاتی که از بقیه ی آن جمله به دست آورده ایم تکیه کنیم.
۴- جملات ابتدایی هر پاراگراف، موضوع کلی آن پاراگراف را نشان می دهند.
این گونه میفهمیم که برای پیدا کردن جواب هر سوال، کدام پاراگراف را باید بگردیم.
۵- زیر اعداد و کلمات کلیدی خط می کشیم.
تا بتوانیم به راحتی آن ها را پیدا کنیم و در وقتمان صرفه جویی شود.
۶-و در آخر قضاوت نکنیم!
شاید بسیاری از شما با خود بگویید " این فرایند خیلی وقت گیر است؛ اگر همان یک بار متن را با دقت بخوانم که زودتر و راحت تر تمام می شود! " در جواب شما چیزی نمی گویم. فقط کافیست این کار را به اندازه ی کافی در خانه تمرین کرده و در آزمون اجرا کنید. نتیجه گیری بر عهده ی خودتانAli Masouminya من تو ریدینگ ۸۰درصد کلمات مهم رو نمیدونم اصلا تو ریدینگ یاد میگیرم هر ریدینگم کلمات جدیدی داره که اصلا تا حالا به گوشمم تو حالت عادی نخورده چیکار باید بکنم اصلا چجوری بزنم من اصلا نمیزنم در واقع با پاسخنامه جلو میرم
-
Ali Masouminya من تو ریدینگ ۸۰درصد کلمات مهم رو نمیدونم اصلا تو ریدینگ یاد میگیرم هر ریدینگم کلمات جدیدی داره که اصلا تا حالا به گوشمم تو حالت عادی نخورده چیکار باید بکنم اصلا چجوری بزنم من اصلا نمیزنم در واقع با پاسخنامه جلو میرم
@Sahar-tuo
https://forum.alaatv.com/post/1099126 تو این تاپیک یه سری چیزا گفته شده شاید بدردتون بخوره -
@Sahar-tuo
https://forum.alaatv.com/post/1099126 تو این تاپیک یه سری چیزا گفته شده شاید بدردتون بخوره