هورمون cck
-
@نگین-وهاب-مقدم در هورمون cck گفته است:
این هورمون که میگی تو کتابه؟
این هورمون زمانی از ؟ ( نا کجا آباد ) ترشح می شود که غذا به اندازه کافی در قسمت انتهایی معده و در نزدیکی پیلور بر اثر حرکات کرمی کوبیده شده است و در حال خروج از معده به خون ترشح می شود و از آنجا به هیپوتالاموس می رود و مغز دستور سیر شدن می دهد و ما سیر می شویم .
-
خوب هرچه چربی بدنت بیشتر باشه لپتین بیشتری ساخته میشه و باعث میشه کمتر غذا بخوریم و سوخت و ساز بدن بالا می بره من بهش میگم لیپتین
گرلین هم هورمون گرسنگی هست برعکسش عمل می کنه
@نگین-وهاب-مقدم در هورمون cck گفته است:
خوب هرچه چربی بدنت بیشتر باشه لپتین بیشتری ساخته میشه و باعث میشه کمتر غذا بخوریم و سوخت و ساز بدن بالا می بره من بهش میگم لیپتین
گرلین هم هورمون گرسنگی هست برعکسش عمل می کنه
اسم علمی اش چیه ؟
-
r sh در هورمون cck گفته است:
سلام
هورمون cck که بعد از گذر غذا از کیموس به خون ترشح می شود و به هیپوتالاموس می رود و دستور سیری می دهد ؛ از کجا ترشح می شود@نگین-وهاب-مقدم هورمون cck هم همینطوره ؟
r sh این هورمون کجای کتابه؟
-
اشاره شده ولی استاد گفتن نیازی نیست بدونین
-
r sh این هورمون کجای کتابه؟
Chekav Chekav در متن کتاب چاپ 98 نیست اما چون در کلیپ های صفر تا صد استاد موقاری بهش اشاره شده من کنجکاو شدم که بدونم از کجا ترشح می شود که متاسفانه هنوز متوجه این موضوع نشدم .
-
Chekav Chekav در متن کتاب چاپ 98 نیست اما چون در کلیپ های صفر تا صد استاد موقاری بهش اشاره شده من کنجکاو شدم که بدونم از کجا ترشح می شود که متاسفانه هنوز متوجه این موضوع نشدم .
r sh آها، خب سرچ کن تو نت فک کنم جوابتو بگیری
-
سلام
هورمون cck که بعد از گذر غذا از کیموس به خون ترشح می شود و به هیپوتالاموس می رود و دستور سیری می دهد ؛ از کجا ترشح می شودr sh تو کتاب ک نیومده ولی خودمم الان کنجکاو شدم دیدم تو ویکی پدیا اینو نوشته:
هورمون کولهسیستوکینین پس از ترشح کیموس معدی به دوازدهه از سلولهای انترو اندوکرین اپیتلیوم دوازدهه ترشح میشود. اسید درون دوازدهه باعث ترشح سکرتین، و مواد حاصل از هضم چربی و پروتئین باعث آزادشدن کولهسیستوکینین میشوند. ترشحات پانکراس توسط سیستم خودمختار پاراسمپاتیک (شاخهای ازعصب واگ) که به سلولهای ترشحی ختم میگردند و همچنین هورمون سکرتین و هورمون کولهسیستوکینین کنترل میگردد . CCK موجب ترشح آنزیمهای لوزالمعده به داخل روده میشود.کولهسیستوکینین همچنین موجب آزاد شدن انسولین از سلولهای پانکراس میشود.
-
r sh تو کتاب ک نیومده ولی خودمم الان کنجکاو شدم دیدم تو ویکی پدیا اینو نوشته:
هورمون کولهسیستوکینین پس از ترشح کیموس معدی به دوازدهه از سلولهای انترو اندوکرین اپیتلیوم دوازدهه ترشح میشود. اسید درون دوازدهه باعث ترشح سکرتین، و مواد حاصل از هضم چربی و پروتئین باعث آزادشدن کولهسیستوکینین میشوند. ترشحات پانکراس توسط سیستم خودمختار پاراسمپاتیک (شاخهای ازعصب واگ) که به سلولهای ترشحی ختم میگردند و همچنین هورمون سکرتین و هورمون کولهسیستوکینین کنترل میگردد . CCK موجب ترشح آنزیمهای لوزالمعده به داخل روده میشود.کولهسیستوکینین همچنین موجب آزاد شدن انسولین از سلولهای پانکراس میشود.
-
MAHSAA26 خودم حدس می زدم از دوازدهه و اطرافش باشه . چون بلافاصله بعد از ورود کیموس به دوازدهه به میزان مناسب به خون ترشح می شود .
از کمکت متشکرم