زیست یازدهم تورق
-
سلام بچه ها امیدوارم خوب خوب باشید
- برا زیست یازدهم بخوام از تورق استفاده کنم تمام نکات میگه یا نه همون فیلمای کاملشو ببینم چون زمان کم هست
- برا زیست یازدهم بخوام از تورق استفاده کنم تمام نکات میگه یا نه همون فیلمای کاملشو ببینم چون زمان کم هست
-
سلام بچه ها امیدوارم خوب خوب باشید
@نگین-وهاب-مقدم برا مرور میخوایی یا یادگیری؟
کدوم پایه اید؟ - برا زیست یازدهم بخوام از تورق استفاده کنم تمام نکات میگه یا نه همون فیلمای کاملشو ببینم چون زمان کم هست
-
من میرم 12
-
مرور
-
ولی خوب می خوام کل نکات در بر بگیره
-
@نگین-وهاب-مقدم یه سوال دیگه
چقد زیست بلدی؟ -
اگه خودت خوب روی متن مسلط باشی و نکات رو بدونی تورق حالا قبل یا بعد از کارگاه میتونه مروری باشه برات که نکات رو یاداوری کنی
اما اگر بتونی تایم بیشتری صرف زیست کنی و توی نوشتن نکات زیاد وسواسی نکنی تایم برای دیدن صفرتاصد بطوری که هرروز یک گفتار رو ببینی هست -
@نگین-وهاب-مقدم یه سوال دیگه
چقد زیست بلدی؟asma kiani خیلی
-
اگه خودت خوب روی متن مسلط باشی و نکات رو بدونی تورق حالا قبل یا بعد از کارگاه میتونه مروری باشه برات که نکات رو یاداوری کنی
اما اگر بتونی تایم بیشتری صرف زیست کنی و توی نوشتن نکات زیاد وسواسی نکنی تایم برای دیدن صفرتاصد بطوری که هرروز یک گفتار رو ببینی هست -
@نگین-وهاب-مقدم فداتشم که عزیزدلم
-
asma kiani خیلی
@نگین-وهاب-مقدم پس تورق گوش بده
-
اگه به متن کتاب مسلطی(یعنی قبلن کامل خوندی) همون کافیه
من مسلط بودم فقط یه سری نکات رو یادم رفته بود تورق دیدم و بعدش کارگاه نکته و تست و دیدم و بعدش تست گفتار به گفتار خیلی عالی بود -
باشه واقعا ممنون ازتون
-
@نگین-وهاب-مقدم