سوال درمورد ساختار جمله
-
سلام دوستان توی ساختار جمله یه نکته ای خونده بودم که میشه قید زمان رو آورد جمله، به یه سوالی برخورد کردم که اینطور بود:
- From 8 a.m. to 4 p.m., he is still working in Cisco Company.
- He is still working from 8 a.m. to 4 p.m. in Cisco Company.
گزینه دو رو درست گرفته بود ولی من تو ذهنم یکه چون تو گزینه دو قید مکان بعد قید زمان اومده (البته اگه from 8am to 4pm قید زمان باشه) ولی تو گزینه یک اول جمله اومده که به نظرم درسته چرا ساختار گزینه یک غلطه و چرا ساختار گزینه دو درسته؟!
-
نگاه کنید وقتی بخوای تا کید کنی رو یه چیزی این طور میشه مثلن من میگم من زیست وداشتم ساعت 3 س ولی وقتی تا کید میکنم میگم من 3ساعت زیست داشتم تا کید کردم بعد تو زبان یه بعضی مسائل هست گسترده است شما در حد کتاب بدونید که جمله دوم از لحاظ دستوری کامله ولی هر دوش درسته جابه جایی قید زمان و مکان و اینا هم هست ولی تو کتابی که در حد ماست اینو نگفته گفته هر چی تو کتاب خوندی بر هون اساس جواب بده
-
سلام این ها دوتاشون درسته یکی دستوری و یکی نیست ما تو گفتار از اولی استفاده میگنیم ینعی یه گویندهی زبان براش این جمله اولی درسته ولی از لحاظ دستوری دومی درستره چون فاعل فعل اورده ولی اولی با تاکید و حرف اضافه شروع کرده
-
اولی داره تاکید می کنه ولی دومی نه تو گفتار بیشتر مورد استفاده قرار میگیره ولی دومی درستره به دلیل اینکه فاعل فعل اورده وگرنه هر دوشون درسته
-
سلام این ها دوتاشون درسته یکی دستوری و یکی نیست ما تو گفتار از اولی استفاده میگنیم ینعی یه گویندهی زبان براش این جمله اولی درسته ولی از لحاظ دستوری دومی درستره چون فاعل فعل اورده ولی اولی با تاکید و حرف اضافه شروع کرده
@نگین-وهاب-مقدم ممنونم ازتون فقط مشکل من با گزینه دو سر جایگاه قیود هست، به نظرتون from 8am to 4pm قید زمان هست؟ اگه باشه مگه قید مکان ارجحیت نداره به قید زمان؟
-
نگاه کنید وقتی بخوای تا کید کنی رو یه چیزی این طور میشه مثلن من میگم من زیست وداشتم ساعت 3 س ولی وقتی تا کید میکنم میگم من 3ساعت زیست داشتم تا کید کردم بعد تو زبان یه بعضی مسائل هست گسترده است شما در حد کتاب بدونید که جمله دوم از لحاظ دستوری کامله ولی هر دوش درسته جابه جایی قید زمان و مکان و اینا هم هست ولی تو کتابی که در حد ماست اینو نگفته گفته هر چی تو کتاب خوندی بر هون اساس جواب بده
-
اول گفته از 8تا 4 اون هنوز در حال کار کردن تو شرکته داره تاکید میکنه قید زمان اورد اول برا تاکید
-
ولی دومی نه طبق همون فرمول خودمون رفته جلو تاکید نکره
-
@نگین-وهاب-مقدم ممنونم از پاسخگوییتون