سلام
(_____)
تا اینجا اومدم که فقط یه سوال ازتون بپرسم وسلام
من چرا اخراج شدم و دلیلش چیه؟!
کدوم قانونتون رو نقض کردم؟!
نه اومدم بمونم و نه میمونم و دوست داشتید ببندید این اکو
همین که یه ایمیل برای من اومده که اکانت شما بسته شده بدون هیچ دلیلی یعنی یه جای کار میلنگه
یعنی دلیلی نبوده و نیست
اما خب.... باید از زبون خودتون میشنیدم که هیچ دلیلی ندارید
این برام قابل هضم تره 🤝🏻
@ناظم
چند تا انتقاد نسبت به آلا داشتم که گفتم باهاتون در میون بذارم تا شاید اوضاع کمی بهتر بشه. البته که آلا خیلی به ما کمک کرده شکی توش نیست....
1- آلا برای همیشه رایگان است و رایگان خواهد ماند؟ بیشتر کلیپ های آموزشی آلا رو که باز کنی تهش این نوشته رو میبینی در صورتی که آلا تقریبا دیگه رایگان نیست و بیشتر همایش ها و... پولی شده و اگرم چیزی رایگان باشه یا قدیمیه یا کامل (همه فصل ها) نیست.
این باعث دوری از هدف راه ابریشم (یا چیزی که من فکر میکردم) میشه و خب داشتن یه سایتی که همه خدماتش به دانش آموزا رایگان باشه واقعا تو کشور نیازه....
2- آپدیت راه ابریشم:
راه ابریشم فکر کنم چند سال پیش ضبط شده و بیشتر قسمت هاش آپدیت نشدن و برای تحلیل آزمون قلمچی حتی یه معلم دیگه رو اوردن!! (که خب قبول داشته باشیم آدم اعصابش خورد میشه.)
3- گزینه دانلود؟
چند سال قبل یادمه از طریق مرورگر میشد بدون زدن دکمه F12 🙂 فیلم های آموزشی رو رایگان دانلود کرد که دیگه امکانش نیست.
4- رفع اشکال ها
خود معلم ها رفع اشکال نمیکنن یکی جایگزینشون میاد که باز یکم رو اعصابه
5- آلاخونه
آلاخونه جای خوبیه ولی یکم قبول کنیم پیچیده ست (از لحاظ راحتی). اگه آلا چند تا گروه رفع اشکال تلگرامی بزنه به نظرم بازده ش بیشتره. یا درکنارش باشه.
💐
درود و خسته نباشید به تمام کسانی که برای راه ابریشم زحمت میکشند
برای اپدیت کردن ریاضیات تجربی فقط درسنامه اضافه میشه یا تست هم اضافه میشه ؟
بنظرم با توجه به کنکور 1400 و اینکه در سال های اینده هم به احتمال زیادی همینطور خواهد بود اضافه کردن درسنامه کار اضافی هست و بیشتر وقت بچه هارو میگیره
ت کنکور سخت درسنامه تا یه جایی بالا میاره که تا همون حد صفر تا صد اقای ثابتی کافی بود و بیشترش بنظرم درجا زدنه
مثلا برای فرسنگ اول 42 تا ویدیو درسنامه اضافه کردین
بهتر نبود بجای اون لااقل نصف همون وقت رو میزاشتین و 21 تا ویدیو تولید میکردین ولی اونا تستای چالشی و سخت باشه ؟
دوستای آلایی عزیزم دوست دارم نظر شمارو هم بدونم
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
Arshia Yazdian
sohrab
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
با عرض سلام و خدا قوت به شما دست درکاران آلا می خواستم ازتون خواهشی داشته باشم لطفا برای ما که مشتاق هستیم در المپیاد زیست شرکت کنیم یک دوره آموزش صفر تا صد مخصوص المپیاد بگذارید مثل دوره آقای لکستانی که برای ریاضی این کار را کردنچون ما که در شهرستان ها هستم اصلا معلمی نداریم در شهر و استان که المپیادی کار کند اگر شما این خلا رو پر کنید خیلی عالی میشه و ما هم مثل بچه های تهرانی می تونیم در المپیاد ها بدرخشیم
و ی پیشنهاد هم داشتم که اگر میشه برای این دوره از استاد مقاری استفاده کنید چون خیلی خیلی عالی درس میدن
خیلی خیلی ممنونم امیدوارم این پروژه رو هرچه زود تر استارت بزنید تا ما هم بتونیم استفاده کنیم
فیلم جلسه 7 نکته و تست دوازدهم
اقای موقاری تست شماره 9 رو اشتباه حل کردن
توی تحلیل مورد ب اشتباه کردن
سوال گفته فرد کربوهیدرات A رو داره ولی کربوهیدرات B و پروتیین D رو نداره و حکم سوال این بود که در این فرد نمیتونیم گروه خونی رو به راحتی مشخص کنیم
که جمله درسته چون گروه خونی میتونه AO منفی باشه یا AA منفی
به آلا وفا داریم
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده کاملا شما درست میگی
واقعا اشتباهه نام بردن بعضی موسسه ها در اینجا
باید پیگیری بشه ب نظرم -
خب حرف شما درست ولی به هر حال هر کس یه نظری داره نمیشه گفت چون یه آدمی داره سوال میپرسه بهش بی احترامی بشه
ممکنه چند نفر این سوالات توی ذهنشون باشه و اگه بهشون یه توضیح درست داده بشه به راه راست هدایت بشن
البته برداشت بد از حرف من نشه اتفاقا من همه درسای اختصاصیم رو با آلا پیش میرم و مطمئنا هم به آلا وفادار میمونم -
Z.H.Z eقصد بی احترامی به هیچ کسی نداریم
اما انجمن جای حرف زدن درباره این موسسات نیست چون هر دانش آموزی که اینجاست به آلای عزیز اعتماد کرده و داره باهاش کلی درس میخونه اما وقتی میبینه یکی درباره یه موسسه دیگه حرف میزنه ذهنش مشغول میشه و با خودش میگه نکنه این موسسه که دربارش بحث شده از آلا بهتر باشه...خلاصه کلی وقت خودشو هدر میده تا درباره اون موسسه تحقیق کنه و در نهایت یا فریب میخوره و کلی پول خودشو هدر میده یا فریب نمیخوره اما کلی وقت خودشو بابت سرچ کردن درباره اون موسسه هدر میده پس در نهایت وقت یا سرمایه خودشو از دست میده...
پس نتیجه میگیریم انجمن آلا جای حرف زدن درباره این موسسات نیست بلکه جای رفع اشکال کردن و کمک به دیگران برای حل مسائل علمی هست نه اینکه با یک تاپیک ذهن چندین دانش آموز رو درگیر کنی و اونا رو نسبت به انتخابی که کردن دچار شک کنی.... -
Arian Dr در به آلا وفا داریم گفته است:
Z.H.Z
احسنت به این درک و شعور
طرف درصداش بالای ۴۰ نیست میگه من فدای آلا هستماولا که هفتاد درصد ، درصدای درسی هر شخص به عرضه داشته یا نداشته خودش برمیگرده ، خیلیا هستن توی الا تونستن بهترین نتیجه رو بگیرن خیلیا هم با همون اساتید نتیجه ای نگرفتن و این حرف شما اصلا قابل هضم نیست جوری صحبت میکنین هر موسسه دیگه رفته باشید همه بالا هشتاد میزنن درصدارو
خیر اقای محترم جاهای دیگه هم خیلی اوضاع بهتری ندارن و بازم میگم بستگی به خود شخص داره
نه اساتید الا نه اساتید جاهای دیگ سر ازمون بقیه میشینن که شما اینجور صحبتی میکنین
خیلیا توی بدترین شرایط هستن و وضعیت مالی افتضاحی دارن ولی بهترین نتیجه خودشونو میگیرن حتی فقد با کتاب درسی و بدون داشتن بهترین استادهایی ک شما دنبالشونین
و اینکه کسی شمارو مجبور نکرد بیاین الا شما میتونین نیاین که اینقدر شعارم ندین -
Miss.Joker
چه شعاری
مشکل بعضی از درسا حل نکردن سریع سوالا هست
بعضی سوالای عمومی یا اصلی بیشتر وقت میگرن -
سیدمحمد مهدی حسن زاده
سلام دوست عزیز. به نظرم خیلی تند رفتی.شما اصلا این موسسه های دیگه رفتی که داری بهشون میگی فیک؟ آیا پولی بودن یک موسسه باید باعث بشه که بهش بگیم فیک و بدرد نخور؟ -
Arian Dr در به آلا وفا داریم گفته است:
Z.H.Z
احسنت به این درک و شعور
طرف درصداش بالای ۴۰ نیست میگه من فدای آلا هستمانگاری شما کلت خیلی باد داره گل پسر.
یه نگاه به فکت بنداز بعد بیا در مورد بقیه حرف بزن.
اگر کَکی به تمبونت نیست، چرا زود جوش میاری؟
دفعه اخرت باشه یهو باد تو قپ قپ میندازی.
شما هم کم از بقیه فیک های پر مدعا و هرزه گو نداری.
مواظب باش اینجا کسی به آلا و آلایی اهانت کرد اون وقت ما میدونیم و دهن های هرزه گو .
مواظب فکت باش که چه شکلی میجنبه -
Laynad در به آلا وفا داریم گفته است:
سیدمحمد مهدی حسن زاده
سلام دوست عزیز. به نظرم خیلی تند رفتی.شما اصلا این موسسه های دیگه رفتی که داری بهشون میگی فیک؟ آیا پولی بودن یک موسسه باید باعث بشه که بهش بگیم فیک و بدرد نخور؟بحث فیک بودن یا نبودن نیست.
این یه افتیه که نظام اموزشی رو گرفتار کرده.
اون کله دنیا توی المان، این مسخره بازیا نیست
متاسفانه ما دانش اموز ها هم به این مسائل دامن میزنیم. حق هم دارن دانش اموزا به خاطر اینکه تجربه کنکور دادن رو نداشتن و ترس شون اونا رو به سمت پول زیادی دادن میکشونه.
من نمیگم آلا بی نقصه.
گل بی نقص خداست.
اما واقعا تاسف باره که بیایم از سود جو ها حمایت کنیم.
من نمیگم کلاسینو یا کنکور اسان است یا حرف اخر یا ونوس یا x یا y بدن یا سود جو هستن.
این دوستان اعتبار شون رو نشون دادن به اندازه کافی
برید از چهار تا رتبه برتر هایی که شرافت داشتن و خودشون رو به موسسات نفروختن، حرف بزنید.
رتبه ۲ کنکور ۹۷ یا ۹۸ ریاضیا دقیق تو خاطر ندارم، یه پسر اصفهانی بود که معلمش به ما میگفت این پسر وقتی میخواست بره مسافرت ، عزا میگرفت و اعصابش خورد میشد که از درس هام عقب میفتم.
هیچ موسسه هم نرفت خودش با فکر خودش شد معلم خودش.
توی همین انجمن، بعضی بچه ها هستن اگر چه پشت کنکوری اند اما ذهن های خلاق دارن .
موفقیت تو کنکور که به تقلید از شعر خوانی ها و کد گذاری های بی سر و ته نیست.
موفقیت به یاد گیری علمی و اصولیه نه دری وری نه شر و ور نه قانون هایی که در موارد متعدد نقض میشن.
موفقیت به اینه که از طراح یه قدم جلوتر باشی بدونی کجا رو ازت میپرسه.
به نقل رتبه ۱۲۵ رشته ریاضی و دانشجوی صنعتی شریف اینو میگم که میگفت: دور اطراف خودم کسایی که قبول شدن و دانشگاه دولتی رفتن، کمتر درگیر این کلاسا و دی وی دی ها بودن...
این حرف رو من نمیزنم. نخبه این مملکت میزنه.
اگر ما خون مون برای آلا بجوش میاد به خاطر اینه که سه ساله با آلا داریم درس میخونیم و به عینه دیدیم که آلا با دانش آموزانش تجارت نمیکند.
تکرار مکررات کار قشنگی نیست اما تا وقتی که آلا بی چشم داشت ، در راستای بهبود وضع علمی دانش آموزان و کنکوری ها و ایجاد شرایط برابر و مساوات قدم میذاره و بلا شک چند سال بعد خواهید دید که کاری که امروز آلا میکنه، چقدر به سطح علمی دانشگاه ها کمک میکنه، خون من و ادمای مثل من برای آلا میجوشه.
و تا عمری هست، به سود جو و ستمکار و خائن به دانش آموز و جیب مردم، نه رو میزنیم نه بهایی میدیم.
والسلام
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
به سان خورشید کی جرئت کرددددد اهانتتت کنه به الا بگه تا جوابشو بدم
-
سیدمحمد مهدی حسن زاده در به آلا وفا داریم گفته است:
سلام به همه آلایی ها
یه چند وقتیه یه تعدادی از بچه ها (که تعدادشون دو سه تاس) تاپیک هایی میزنن که جاش انجمن آلا نیست مثلا درباره موسسات دیگه (مثل کنکور آسان است و کلاسینو و ...) از بچه های انجمن سوال میکنن در حالی که این انجمن، جای بحث در مورد خدمات آلا و رفع اشکال هست نه موسسات فیک و تجاری، ما میدونیم که این چند نفر با هدف تبلیغ غیر مستقیم برای این موسسات چنین پست هایی میذارن چون میخوان از فضای مساعد انجمن آلا به نفع خودشون استفاده کنن و این موسسات رو غیرمستقیم معرفی و تبلیغ کنن. اما در جواب این اقدامات تاسف بار و غیر اخلاقی و سودجویانه باید گفت زهی خیال باطل! ما اینجا همه آلایی هستیم و خبری از این موسسات که شماها میگین نداریم. به این جور اشخاصی میگن سمپاش! (هر جا که میرن با صحبت هاشون سعی در فریب دادن دانش آموزان و دو دل کردن اونها دارن ) مطمئن هستم که یک آلایی هیچ وقت به سمت همچین موسساتی نمیره چون اینجا داره بهترین و بالاترین سطح خدمات اموزشی رو به صورت کاملا رایگان از یک موسسه دانش بنیان غیر تجاری دریافت میکنه و طبعا نیازی به این موسسات نخواهد داشت در پایان از همه دوستان عزیز آلایی میخوام هرجا چنین تاپیک هایی رو دیدیدبا استفاده از هشتک های ما به آلا وفاداریم از ادامه فعالیت های مخرب و سودجویانه چنین افرادی جلوگیری کنیم. در ضمن ما خودمون هم باید مواظب باشیم که خدای ناکرده فریب نخوریم و توی زمین اونا بازی نکنیم....
امیدواریم حداقل با وفاداری به آلا بتونیم در قبال تمام خدمات خداپسندانه و بزرگ این مجموعه دانش بنیان و قوی، ادای دین کرده باشیم و از متشنج شدن فضای فکری دانش آموزان در این شرایط حساس جلوگیری کنیم.بی شک آلا بهترین انتخاب ما بوده ، هست و خواهد بود.
با تشکر از همه دوستان فهیم و وفادار آلایی...
#ما_به_آلا_وفا_داریمشما هم عزیز دل،
حرف دل مارو زدی و میزنی.
میگن حرف حق توی دهن نمیمونه آخر به زبون میاد
#ما_به_آلا_وفا_داریم -
کسی که میادحق اهانت نداره وگرنه با ما طرفه کسی که با جون دل داره زحمت میکشه تا شما یه چیز یاد بگرین این جوابشه من نمی دونم ولی شما ها با هرچی یاد گرفتین برین همون جا
-
Hesam Mohammadi تجربی دوازدهمreplied to به سان خورشید on آخرین ویرایش توسط Hesam Mohammadi انجام شده
به سان خورشید آقا سعادت شما خونتو با اینا کثیف نکن همین طرف نمیدونم چند تا جیمیل داره خیلی اخراج شده کارش اینه اصلا کار دیگه ای نداره ارزششو نداره وقتتو برای اینا تلف کنی به همون جو درسی انجمن برسیم بهتره من به شما خیلی امید دارم که بتونم بعد کنکورتون از شما کمک بگیرم
موفق باشی دوست عزیز -
قطعا و بدون شک %(#ff9100)[ آلاء] بهترین بوده هست و خواهد بود...!
-
Hesam Mohammadi در به آلا وفا داریم گفته است:
به سان خورشید آقا سعادت شما خونتو با اینا کثیف نکن همین طرف نمیدونم چند تا جیمیل داره خیلی اخراج شده کارش اینه اصلا کار دیگه ای نداره ارزششو نداره وقتتو برای اینا تلف کنی به همون جو درسی انجمن برسیم بهتره من به شما خیلی امید دارم که بتونم بعد کنکورتون از شما کمک بگیرم
موفق باشی دوست عزیز( زرد هم گذاشتم که به سپاهانیا بر نخوره ما اهل فوتبال نیستیم)
-
@نگین-وهاب-مقدم در به آلا وفا داریم گفته است:
کسی که میادحق اهانت نداره وگرنه با ما طرفه کسی که با جون دل داره زحمت میکشه تا شما یه چیز یاد بگرین این جوابشه من نمی دونم ولی شما ها با هرچی یاد گرفتین برین همون جا
این دوستان ، مثال پرمایه های کم مایه اند.
فقط کاش میشد تا اکانت ها با کد ملی ، ثبت میشد اون وقت دیدنی بود -
-
به سان خورشید در به آلا وفا داریم گفته است:
@نگین-وهاب-مقدم در به آلا وفا داریم گفته است:
این دوستان ، مثال پرمایه های کم مایه اند.
فقط کاش میشد تا اکانت ها با کد ملی ، ثبت میشد اون وقت دیدنی بودچه پارادوکس زیبایی