به آلا وفا داریم
-
@Sh-E چشم به روی چشم
اما پرسیدن سن یخورده بهمم ریخت -
اگه صلاحه بیخیالشون شو مبی
گلم شما که ادعا میکنی حرفای این مستر برات بی اهمیته پس ارزشی نداره که انقد ذهنتو و وقت با ارزشتو صرف جواب دادن به یه سری از این افراد کنی :expressionless_face: :crossed_fingers: -
AMH از من پرسید که منم نا دیده گرفتم ...
من نمیفهمم . این آدم بیکار که حوصله ش سر رفته مارو انداخته به جون هم هررر هررررر داره میخنده. برین سر درس و مشقتون و ملعبه ی این آدم نشین بچه ها . خواهش میکنم@Sh-E چشم من که رفتم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@Sh-E با اجازه فقط همین رو میگم
Arian Dr دوست عزیز خواهش جهت ختم به خیر شدن قضیه 15 دیقه آفلاین شو!!!
میشه؟؟؟؟؟؟؟ -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: :confused_face:
میدونم دلت دعوا میخواد ولی ناموصن الان جاش نیست :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :man_facepalming_medium-light_skin_tone:
-
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers: :confused_face:
میدونم دلت دعوا میخواد ولی ناموصن الان جاش نیست :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :man_facepalming_medium-light_skin_tone:
-
Arian Dr
به سان خورشید
و تمام کسانی که تو این تایپیک فعالیت کردن
چرا اینقد خودتونو درگیر حاشیه های چرت و پرت میکنین
شرط میبندم امروز هیچ کدومتون مث روزای قبلتون نخوندین
بعد چن روز اومدم انجمن بالغ بر 5.6 تا منشن از اینجا اومده برام
که چی؟
خیلی دلتون میخواد جواب زحمات آلا رو بدین بشینین درستونو بخونین و یه رتبه تاپ بیارین، چقدرم آلا خوشحال میشه و چقد انگیزه میده بهشون
نه اینکه اینجا باهم دعوا کنین و از اهداف خودتون و الا دور بشین -
ولی خوشم میاد کسی پیدا نشد جواب بده که چرا این همه درس نیمه رها شده وجود داره ولی همایش همای آرش به سرعت آماده میشن! أأأأأأأأأأأأأأأأأأأیییییییییییییییییی خِخِخِخِخِخِخِخِخِخِخِخِددددداااااااااااا
-
-
ولی خوشم میاد کسی پیدا نشد جواب بده که چرا این همه درس نیمه رها شده وجود داره ولی همایش همای آرش به سرعت آماده میشن! أأأأأأأأأأأأأأأأأأأیییییییییییییییییی خِخِخِخِخِخِخِخِخِخِخِخِددددداااااااااااا
Amin-Mehraji در به آلا وفا داریم گفته است:
مردم پول دادن برا همایش . انتظار نداری که الا برا خودش فحش درست کنه. داری؟
-
Amin-Mehraji فکر کنم جوابتو گرفتی الان هم دیگه چت نکن اینجا