زیست دهم
-
یه سوال دیگه هم دارم میشه بگین تنوع برگ های درخت مثلاً چی ؟
Mahan Xodayi تجربیاپری ناز من مطلبی در این بارع نخوندم!بازم نظر دوستانو ببینید
-
یه سوال دیگه هم دارم میشه یکی گزینه ی ۳ رو توضیح بده. جواب سوال گزینه ۴ است.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلایه سوال دیگه هم دارم میشه یکی گزینه ی ۳ رو توضیح بده. جواب سوال گزینه ۴ است.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاگزینه سه مثال نقضش میشه مویرگ ها که بافت سنگفرشی دارن و دارای منافذ بسیار نازکیه
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاگزینه سه مثال نقضش میشه مویرگ ها که بافت سنگفرشی دارن و دارای منافذ بسیار نازکیه
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاپری ناز گزینه چهار!؟
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلایه سوال دیگه هم دارم میشه یکی گزینه ی ۳ رو توضیح بده. جواب سوال گزینه ۴ است.
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلااین شکل که داره اگزوسیتوز رو نشون میده.
خو گزینه سه میگه این فرایند داخل یاخته های زنده انجام میشه؟ که این درستع
ولی اینو داخل یاخته های مرده مثلا یاخته های سطح پوست نداریم -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
ببینید گزینه سع کلا غلطه!حالا دلیلش!!ببینید اندوسیتوز و اگزوسیتوز با مصرف انرژیه درسته!؟خب یاخته مرده که نمیتونه انرژی مصرف کنه،پس حتما هر سلولی که انرژی مصرف میکنه زنده است در این شکی نیست این ی دیدگاه
حالا از ی دیدگاه دیگه تحلیل کنیم ببینید هر سلول مرده ای اندامک و هسته شو از دست داده(البته هر سلولی که اندامک و هسته ندارد مرده نیست ولی هر کسی که مرده است هسته و اندامکشو از دست داده ی جمله دو سمتی ) بر گردیم سر بحث خودمون وقتی این سلول زنده نیست اندامک هم ندارع درسته؟و میدونیم که گلژی نباشع نمیتونه ویزیکول بسازع و اگزوسیتوز رخ بدع گلژی هم اندامکه، پس سلول مرده که اندامک نداره گلژی ندارع و نمیتونه وزیکول بسازع
متوجه شدید؟ -
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلاخب این عکس فرایند آندوسیتوز هست که به ATP نیاز داره و از طرفی سلولی میتونه ATP تولید کنه که زنده باشه
-
تجربیا دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلااین شکل که داره اگزوسیتوز رو نشون میده.
خو گزینه سه میگه این فرایند داخل یاخته های زنده انجام میشه؟ که این درستع
ولی اینو داخل یاخته های مرده مثلا یاخته های سطح پوست نداریم@Mr-Fantastic عزیز یک درسته چ اندوسیتوز و چ اگزوسیتوز ATPمصرف میکنه!۴غلطع چون باید گلژی باشع
-
@Mr-Fantastic عزیز یک درسته چ اندوسیتوز و چ اگزوسیتوز ATPمصرف میکنه!۴غلطع چون باید گلژی باشع
Mahan Xodayi در زیست دهم گفته است:
@Mr-Fantastic عزیز یک درسته چ اندوسیتوز و چ اگزوسیتوز ATPمصرف میکنه!۴غلطع چون باید گلژی باشع
اوکی متوجه شدم
اصلاح کردم
فصل یک رو هنوز مرور نکردم...! -
سلام این تصویر چه نکاتی داره؟
تجربیا Mahan Xodayi @Mr-Fantasticپری ناز چند تا نکته:
*اولیکبد دو لوب دارد
*دومترشحات صفرا از طریق یک مجرای مشترک با پانکراس وارد دوازدهه میشود
سوماما ترشحات پانکراس از دوراه به دوازدهه میریزد یکی، با یک مجرای مشترک با صفرا و دومی با یک مجرای جداگانه -
تجربیا Mahan Xodayi @Mr-Fantasticپری ناز ی نکته یادم رفت اونم این که از کبد رگ های زیادی صفرا رو جمع می کند و به کیسه صفرا میاورد یا میتونه مستقیم هم به مجرای مشترک پانکراس صفرا ببرع
وقسمت cمانند پانکراس تو نیم دایرع مانند دوازدهه قرار گرفته -
پری ناز ی نکته یادم رفت اونم این که از کبد رگ های زیادی صفرا رو جمع می کند و به کیسه صفرا میاورد یا میتونه مستقیم هم به مجرای مشترک پانکراس صفرا ببرع
وقسمت cمانند پانکراس تو نیم دایرع مانند دوازدهه قرار گرفتهMahan Xodayi آیا تمامی آنزیم های لوزالمعده در لوزالمعده غیر فعال اند؟
Mahan Xodayi تجربیا -
Mahan Xodayi آیا تمامی آنزیم های لوزالمعده در لوزالمعده غیر فعال اند؟
Mahan Xodayi تجربیاMahan Xodayi آیا تمامی آنزیم های لوزالمعده در لوزالمعده غیر فعال اند؟
Mahan Xodayi تجربیانه غیر فعال نیستن پروتئاز ها به صورت غیر فعال ترشح میشن ولی لیپاز و انزیم تجزیه کننده کبوهیدرات مثل امیلاز فعالن!
-
تجربیا Mahan Xodayi @Mr-Fantastic -
پری ناز یکی از نکات مهمش جاشه
کیسه صفرا در پشت قسمت پایینی کبد و پانکراس پایین تر از کبد و کیسه صفراس -