انواع نورون فصل یک زیست یازدهم
-
FaMi منم دیدم ک توی کتاب گفته هر سه نوع میتونه دارای میلین باشه ولی توی میکرو هم نوشته بود ک نورون رابط میلین نداره
-
به قید توجه کن فقط
-
اغلب چون تعدادش کمه
-
بازم نه قی قطعا غلطش میکنه
-
سلام بچه ها .استاد موقاری گفتن که نورون های رابط فاقد میلین هستن اما این جمله کتاب مثل اینکه حرف ایشون رونقض میکنه.حالا باید کدوم رو درست در نظر بگیرم?

جمله اخر پاراگراف منظورم هست.👆
تجربیا @راهنما -
سلام بچه ها .استاد موقاری گفتن که نورون های رابط فاقد میلین هستن اما این جمله کتاب مثل اینکه حرف ایشون رونقض میکنه.حالا باید کدوم رو درست در نظر بگیرم?

تجربیا @راهنما -
FaMi خیلی راحت میگم، همشون میتونن داشته باشن میتونن نداشته باشن، همه شون میتونن مورد حمله قرار بگیرن میتونن نگیرن البته اگه توی بهش مرکزی باشن.
-
Bio خب مگه همشون در بخش مرکزی نیستن?
اخه اصلا حمله به بخش سفید دستگاه عصبی مرکزی هست ن خاکستری! -
نه دیگه چون سفیده نداره طبق کتاب
-
کتاب گفته می تونه داشته باشد می تونه نداشته باشد خوب تو بخش خاکستری نداره دیگه پیچیده نکن مطالبو برا خودت
-

تجربیا @راهنما -
کتاب گفته می تونه داشته باشد می تونه نداشته باشد خوب تو بخش خاکستری نداره دیگه پیچیده نکن مطالبو برا خودت
@نگین-وهاب-مقدم خب درسته پس حالا من مشکلم این هست که الان همه اون مطالب که ترکیب میکردیم براش اشتباهه دیگه.
مثلا این که در MS سرعت هدایت پیام عصبی در نورون های پشتیبان تغییر نمیکنه.یا اینکه کلن برای نورون رابط غلاف میلین و گره رانویه کلمه ترادف هست.یا کلی مطلب دیگه اینا همش اگه بدون قید گفته بشه غلطن درسته? -
@نگین-وهاب-مقدم خب درسته پس حالا من مشکلم این هست که الان همه اون مطالب که ترکیب میکردیم براش اشتباهه دیگه.
مثلا این که در MS سرعت هدایت پیام عصبی در نورون های پشتیبان تغییر نمیکنه.یا اینکه کلن برای نورون رابط غلاف میلین و گره رانویه کلمه ترادف هست.یا کلی مطلب دیگه اینا همش اگه بدون قید گفته بشه غلطن درسته? -
مثلا این که در MS سرعت هدایت پیام عصبی در نورون های پشتیبان تغییر نمیکنه.یا اینکه کلن برای نورون رابط غلاف میلین و گره رانویه کلمه ترادف هست.یا کلی مطلب دیگه اینا همش اگه بدون قید گفته بشه غلطن درسته?