زیست دونی
-
Mahan Xodayi اونا یه شکلی داشتن که طبق اون سوال میشد و ما اون شکل و نداریم و اصلا داخل کتاب به اعصاب اشاره نکرده!
Mono پس کتابتون اینم حذف کردع!!
-
Mono پس کتابتون اینم حذف کردع!!
Mahan Xodayi اره به صورت کامل
-
Mahan Xodayi طبق کتاب چاپ ۹۸ ک مال ورودی یازدهمی امساله بهش اشاره نشده ولی طبق کتاب پارسال و سال قبلش کاملا داخل شکل نشون داده که شکل هم خودشون گذاشتن
-
Mono لایه مخاطی عصب نداره
من فارق التحصیل نظام جدیدم
توی کتاب فقط برای لایه ماهیچه ای و لایه زیرمخاطی - شبکه ای از یاخته های عصبیو - آورده -
عزیزان سلام مجدد.
این تست جوابش ۴ عه اما با استدلالی که میکنم جوابش میتونه ۱ باشه و از اتفاق نکته مهمی هم هستپادتن ها دو مدل اند یا ترشحی اند یا غشایی.
هر دو نوع سلول بی خاطره و بی پادتن ساز پادتن می سازند(اگر گفته بود ترشح میکنند باز قبول بود)
نظرتون چیه من میگم این تست گزینه ۴ و ۱ ش هردو غلط جزئی دارند که اولی به نظرم تابلو تره -
عزیزان سلام مجدد.
این تست جوابش ۴ عه اما با استدلالی که میکنم جوابش میتونه ۱ باشه و از اتفاق نکته مهمی هم هستپادتن ها دو مدل اند یا ترشحی اند یا غشایی.
هر دو نوع سلول بی خاطره و بی پادتن ساز پادتن می سازند(اگر گفته بود ترشح میکنند باز قبول بود)
نظرتون چیه من میگم این تست گزینه ۴ و ۱ ش هردو غلط جزئی دارند که اولی به نظرم تابلو ترهبه سان خورشید در زیست دونی گفته است:
عزیزان سلام مجدد.
نظرتون چیه من میگم این تست گزینه ۴ و ۱ ش هردو غلط جزئی دارند که اولی به نظرم تابلو تره@M-an فکر میکنم این سوال توی متن گزینه یک به جای می سازد، نوشته بود ترشح میکند، میشه گفت یه تست خیلی قشنگی میشد.
اگر به اقای امینی راد دسترسی داشتید، این موضوع رو مطرح کنید -
Mono لایه مخاطی عصب نداره
من فارق التحصیل نظام جدیدم
توی کتاب فقط برای لایه ماهیچه ای و لایه زیرمخاطی - شبکه ای از یاخته های عصبیو - آورده -
سلام
این تاپیک خیلی خوبیه
اما متاسفانه پست نامرتبط زیاد داره
دوستان توجه کنید به پست اصلی تاپیک
اینجا برای سوال پرسیدن نیست
پست استارتر رو دوباره می نویسم براتون :"%(#ff0000)[میخواستم اینجا یکمی دیدمونو تو زیست باز کنیم! ]حالا همه میگن فلانی دیدش تو زیست بازه ینی چی
؟ چیکار کرده و ....
با قرار دادن چنتا جمله از هر مبحثی که بشه سعی میکنم که یاد بگیرین چطوری کتاب بخونین! و بقول معروف دید طراحانه داشته باشین!"پس در جهت تاپیک پست بذارین
برای پرسیدن سوال هاتون هم میدونید دیگه یه تاپیک جدا در دسته مناسب با عنوان مناسب
اینطوری سوال هاتون و جواب هاش بین پست های بقیه گم نمیشن -
@نگین-وهاب-مقدم خیلی ممنون فکر کنم به زبون خودمونی حرف بزنیم بعضی از چیز ها رو بهتر میفهمیم
-
سلام.
اقا مورد اول مگ۶ غلط نیست؟ -
تست ۳
-
سلام.
اقا مورد اول مگ۶ غلط نیست؟به سان خورشید نه مورد اول درسته چون جذب و گوارش شیمیایی تو روده است
-
به سان خورشید نه مورد اول درسته چون جذب و گوارش شیمیایی تو روده است
@نگین-وهاب-مقدم در زیست دونی گفته است:
جذب گلوکز هم یعنی توی روده اتفاق میفته؟
-
تست ۱۱ به نظر تون کدوم گزینه اس؟
@تجربیا -
ببخشید اشتباه فرستا م
این تست رو میگم
تست ۱۳ رو مشکل دارم
@تجربیا -
ببخشید اشتباه فرستا م
این تست رو میگم
تست ۱۳ رو مشکل دارم
@تجربیابه سان خورشید در زیست دونی گفته است:
ببخشید اشتباه فرستا م
این تست رو میگم
تست ۱۳ رو مشکل دارم
@تجربیااوکی حل شد
-
جذب گلوکز هم یعنی توی روده اتفاق میفته؟
به سان خورشید ببخشید نتم این چند روزی میشه کلا مشکل داره اره جذب گلوکز حاصل هیدرولیز تو روده است
-
ببخشید اشتباه فرستا م
این تست رو میگم
تست ۱۳ رو مشکل دارم
@تجربیابه سان خورشید گزینه دوعه!؟
-
به سان خورشید ببخشید نتم این چند روزی میشه کلا مشکل داره اره جذب گلوکز حاصل هیدرولیز تو روده است
گوارش باکتریایی پس چیه