وابسته های وابسته لقمه ای
-
سلام دوستای ماه آلایی❤🙋♀️🙋♀️
من خودم یکم توی مبحث وابسته های وابسته اشکال داشتم و برا خودم از جزوه معلمم و درسنامه کتاب نشر ی جمع بندی لقمه نوشتم و راحت باهاش تستامو میزنم....🤩
گفتم ممکنه برای یکی مفید واقع بشه و یکم کمک دوستام تو آلا رو جبران کنم🙂🙂😍😍
چیز خوب و زیادی نیست امیدوارم کمکتون کنه🤩🤩🤩
پ.ن:بچه ها اگه کسی خیلی صفره تو این مبحث پیشنهاد میکنم درسنامه نشر رو بخونه چون خیلی خوب گفته... منم اولش ک نمیفهمیدم با اون خوندم و این جمع بندی رو نوشتم برا مرور سریع 🙂🙂 -
ممنون ولی کجاست الان؟!
-
من خودم یکم توی مبحث وابسته های وابسته اشکال داشتم و برا خودم از جزوه معلمم و درسنامه کتاب نشر ی جمع بندی لقمه نوشتم و راحت باهاش تستامو میزنم....🤩
پ.ن:بچه ها اگه کسی خیلی صفره تو این مبحث پیشنهاد میکنم درسنامه نشر رو بخونه چون خیلی خوب گفته... منم اولش ک نمیفهمیدم با اون خوندم و این جمع بندی رو نوشتم برا مرور سریع 🙂🙂Hoorieh Shojaee تجربیا ریاضیا انسانیا (البته بچه های انسانی رو کامل نمیدونم ک این مبحثو دارن یا ن وگرن اونا ک تو ادبیات از همه جلوترن😉😉)
@تمام آلایی های گل -
ممنون ولی کجاست الان؟!
SEPEHR ALIZADEH دارم میفرستمش😅😅
-
SEPEHR ALIZADEH دارم میفرستمش😅😅
Hoorieh Shojaee ممنون
-
پ.ن:بچه ها اگه کسی خیلی صفره تو این مبحث پیشنهاد میکنم درسنامه نشر رو بخونه چون خیلی خوب گفته... منم اولش ک نمیفهمیدم با اون خوندم و این جمع بندی رو نوشتم برا مرور سریع 🙂🙂 -
-
Hoorieh Shojaee جمع و جوره، ممنون