زیست دهم فصل ۳
-
این سوال درسته یا غلط چرا؟
"هوای دمی اکسیژن بیشتری داره. هوای بازدمی کربن دی اکسید بیشتر"
تجربیاMono بله درسته چون طی سوخت و ساز سلول ها کربن دی اکسید بیشتری تولید میشه که اینا رو میدن به خون هم میده به شش و اینا از بدن دفع میشن
ولی توی هر دو هم اکسیژن هم کربن دی اکسید وجود داره فقط مقدارش متفاوته و اینکه هوای بازدمی مرطوب تره چون از تماس با ترشحات مخاطی قرار گرفته -
تجربیا -
بله درست ولی به این معنی نیست که اصلا تو هوای دمی Co نباشه یا همین بازدمی که همین طوره
-
@نگین-وهاب-مقدم saaaionadms Maryam80 Fateme Sharifi
ولی من یه جا خوندم میگفت اکسیژن هم توی خون دمی هم بازدمی بیشتره فقط نسبتی که داخل دمی داره بیشتره -
ولی من یه جا خوندم میگفت اکسیژن هم توی خون دمی هم بازدمی بیشتره فقط نسبتی که داخل دمی داره بیشترهMono
اره دقیقن همین
تو دمای دمی 21 درصد اکسیژنه توی بازددمی 16 درصده
ولی کربن دی اکسید حتا تو هوای بازدمی هم از این 16 درصد کمتره
ولی من بازم میزنم که جمله درسته -
Mono
اره دقیقن همین
تو دمای دمی 21 درصد اکسیژنه توی بازددمی 16 درصده
ولی کربن دی اکسید حتا تو هوای بازدمی هم از این 16 درصد کمتره
ولی من بازم میزنم که جمله درستهsaaaionadms چرادرسته؟
اینجوری که میشه غلط! -
ولی من یه جا خوندم میگفت اکسیژن هم توی خون دمی هم بازدمی بیشتره فقط نسبتی که داخل دمی داره بیشتره -
saaaionadms چرادرسته؟
اینجوری که میشه غلط!Mono
عین همین جمله رو توی تست دیدین ؟
چون احتمال میدم طراح منظورش همون نسبت به بازدمی و اینا بوده -
تجربیا -
Mono منم همینو گفتم جانم!جملش یه طوریه نه میشه گفت غلطه نه درست!من باشم غلط میزنم اما به نظرم کسی که بزنه درست هم اشتباه نکرده
-
Mono
عین همین جمله رو توی تست دیدین ؟
چون احتمال میدم طراح منظورش همون نسبت به بازدمی و اینا بودهsaaaionadms اره دقیقن همین بود
-
saaaionadms اره دقیقن همین بود
Mono
نمیدونم همین جمله رو جایی دیدم یا نه ولی مطمعنن مشابه این جمله رو تو سوالا درست گرفتن کتابا -
Mono
نمیدونم همین جمله رو جایی دیدم یا نه ولی مطمعنن مشابه این جمله رو تو سوالا درست گرفتن کتاباsaaaionadms پس سوال منم حل شد با تشکر از همگی
-
تجربیاMono بدوت تردی جمله ص چون در هوای دمی و بازدمی همo2 رو و همco2رو داریم،متتها مقدارشون باهم فرق میکنه
مثل خون روشن و تیره در رگ ها در هردو خون روشن هم o2,co2داع تیره هم دارع ولی مقدا o2 در روشن بیشتر از تیره و co2 در تیره بیشتر از روشن!
این دو مسئله جفتشون عین هم و درسته