سوال از فصل تنفس
-
سلام.دوستان یه سوال.توضیحاتی که آقای امینی میدادن برای گزینه ی 1 طوری بود که به نظر میاد غلط باشه این گزینه .من علت اینکه درست در نظر گرفتن و نفهمیدم. جواب درست شد گرینه ی 2.شکی توی غلط بودن دو ندارم و کامل فهمیدم چرا غلطه اما چرا یک درسته؟
منظور سوال نایژه اصلی هست که غضروف هاش حلقه های کامل هستن
توضیحاتشون این بود:میدونیم این کار(ببش از حد کشیده شدن...)کار نایژه ها و نایژک هاست نه اینکه بیایم بگیم کار نایژه اصلی.اینا غضروفشون یا کمه یا ندارن کش که میان پیام ارسال میکنن -
سلام.دوستان یه سوال.توضیحاتی که آقای امینی میدادن برای گزینه ی 1 طوری بود که به نظر میاد غلط باشه این گزینه .من علت اینکه درست در نظر گرفتن و نفهمیدم. جواب درست شد گرینه ی 2.شکی توی غلط بودن دو ندارم و کامل فهمیدم چرا غلطه اما چرا یک درسته؟
توضیحاتشون این بود:میدونیم این کار(ببش از حد کشیده شدن...)کار نایژه ها و نایژک هاست نه اینکه بیایم بگیم کار نایژه اصلی.اینا غضروفشون یا کمه یا ندارن کش که میان پیام ارسال میکنن -
دقیقا متن کتابه دیگع ص 50 نیم نگاهی بندازید اگه متوجه نشدید بگید توضیح بدم
-
زیست دهم
-
نه مشکلی نداره که
-
برا چی میگید؟
-
مشکل داره
-
خوب اره
-
کلا سوالات زیست همین طوره عیبی نداره ادمو به شک میندازه
-
MAHSAA26 خب خواهر میگی مشکل داره باید دلیلم داشته باشه دیگه؟ !
Hesam Mohammadi خب برادر منصرف شدم میخوام منتظر نظر بقیه بمونم
-
درسته دیگه متن کتابه وقتی کشیده میشه ماهیچه های دیوارش پیام میدن مشکلش چیه
Hesam Mohammadi این برای نایژه ها و نایژک ها مگه نیست؟نایژه اصلی حلقه غضروفیش کامله نمیتونه کشیده بشه.متن سوال میگه نایژه های اصلی