1.گفته در تخمدان یک نوزاد دختر 8 ماهه هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی...
با توجه به اینکه نوزان هست و به دنیا اومده فقط اووسیت اولیه رو در نظر بگیرم یا چون توی کتاب چیزی نگفته و سوال گفته هر یاخته حاصل از تقسیم میتوز یاخته های اووگونی ، اووگونی رو هم در نظر بگیرم؟
2کراسینگ اوور با توجه به اینکه محتوای ژنی یاخته رو تغییر نمی دهد جهش محسوب نمیشه؟
3 چرا نمیتونیم بگیم هر هرم کلیه مجرایی انحصاری برای تخلیه به ساختار قیف مانند دارد؟
@تجربیا
سلام
صورت تست این هست:
کدام گزینه درباره ی مراحل همانند سازی درست است؟
و گزینه ی جواب میشه:
آنزیم شکننده ی پیوند های هیدروژنی، فقط به بخش های فاقد پروتئین دنا وصل می شوند.
پاسخنامه در ادامه برای این گزینه بیان کرده:
آنزیم هلیکاز فقط پس از جدا شدن پروتئین های همراه دنا به آن وصل می شود.
سوال من اینه منظورش از فاقد پروتئین
اینه که هیچ پروتئینی نباشه یا فقط هیستون؟
چون تو متن کتاب داریم که: قبل همانند سازی دنا باید پیچ و تاب فامینه، باز و پروتئین های همراه آن یعنی هیستون ها از آن جدا شوند.
(تست از آزمون ماز هستش)
@دوازدهم @تجربیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی
سلام بچه ها
توی شکل بی کیفیت ۶ صفحه ی ۲۰ زیست دهم نشون داده دو تا غدد زیرزبانی و زیرآرواره ای به هم متصل اند از طریق یک مجرا
بعد نشون داده که زیرزبانی تعدادی مجرا داره به سمت دهان ولی من مجرایی برای زیر آرواره ای به سمت دهان نمیبینم
آیا میشه گفت غده ی زیر آرواره ای مجرا نداره؟
یا تو شکل نشون نداده و برای کنکور سوال نمیاد؟!
@همیار
@دوازدهم
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
Screenshot_2025-01-01-23-27-53-938_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2025-01-01-23-28-26-076_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر
ببخشید تو سوال 10منظورش آکسون ولی چرا باید غلط باشه پایانه اکسونی انشعاب داره و جز آکسون یا من منظور این سوال نمیفهمم؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
الان که داره فیلما دوباره ضبط میشه! چرا استاد رحیمی نیست! بخدا ما تو شهرمون فقط یه معلم زیست داریم ،اونم کیفیت که شما درس میدین نیست! شما رو به قران قسم میدم ادامه بدید فیلمارو، امید زیستمون به شماست ،من که از وقتی نگا میکنم درصدام خیلی خوب شده، طعم زیستو بعد ۳ سال الان میچشم
-
سلام
استاد من انننننننننننننننننقدر عاشق شما هستم که وقتی شما یه نکته ای
یا یه چیزی میگین همون جا تا ابد حفظ شدم.
اگه میشه تدریس رو شروع کنین وتا حد امکان بطور لفظی مباحثو ترکیبی یا مروری بگین حتی اگه به بحث ربطی نداشت.
به قول خودتون ارزومند ارزوها تونم...
ارزوی ماس که تدریس رو شروع کنین... -
سلام دوستان. کسی ادرس کانال دکتر رحیمی رو داره؟
-
-
سلام استاد تورو خدا گیاهی
-
slm dostan ,ostad rahimi khob dars midan??
-
استاد خواهشا گیاهی و قارچ رو در الویت قرار بدین. ممنووون از شما
-
سلام استاد لطفا! لطفا اول قارچ ها رو تدریس کنییییییین
-
slm dostan aya khabar darid ostad baz dars midan ya na>???mn taze film haye ostado mibinm ,aya ostad joz hamayesh parsale filme dge darn???age darn mishe link bedid???
-
این پست پاک شده!
-
iman1 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
منم قصد تبلیغ ندارم اما از این دبیرا زیاد
من خودم یه دبیر ریاضی میشناسم که دوستم پارسال تو همایشش شرکت کرده بود این اقا جز سه تا استاد اول کشور شدن پارسال تو حدس سوال کنکور از 5 تا سوال هندسه دقیقا 4 تاش اومده بود تو کنکور اما به نظر من همه اینا شانسیه پارسال سوالای ریاضی تکراری بود خوب معلوم منم الان میتونم حدس بزنم
من شک دارم شما کنکوری باشی چون تا اونجا که یادمه همیشه تبلیغ میکردی
اما خوب اگه واقعن هم کنکوری هستی که موفق باشی
:| -
عااطفه دوست عزیز بنده چه دروغی دارم ک به شما بگم کنکوری هستم یا نه ؟ مثلا ما ک میایم اینجا یه همایش عالی یا کتاب عالی معرفی میکنیم تبلیغه ؟ جالبه واقعن . بهتره سطح فکرتون رو یکم ببرید بالا . واقعن برای بچه ها خوبی نیومده . دوستانم ب من میگفتن ک فقط بفکرخودت باش کمک نکن ولی من گفتم برای رضای خدا انجام میدم . حالا ک میایم اینجا و داریم این چیزها رو میگیم تبلیغه کلا . جالبه واقعن . ممنونم ازتون بخاطر اظهار نظر خوبتوووووووون .
-
عااطفه و اینکه بهتره دفترچه کنکور 95 رو ببینید بعد بگین از 5 تا سوال هندسه 4 تاش اومده بوده . کلا 4 تا میاد هندسه .حتی اگر مقاطع مخروطیم حساب کنید 6 تا . جالبه واقعا . بهتره نیاید اینجا و تا کسی یچیزی معرفی کرد بزنید ب حساب تبلیغات . همون چیزی که اینجا قبلا معرفی کرده بودم برای زیست خیلیا تهیه کردن و اومدن پی وی چقد تشکرکردن . دروغ نداریم ب دوستامون بگیم . التماس دعا
-
iman1 در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
عااطفه شما سوالاتو حدس بزن برو درصد بالا بزن . خیلی تجربتون بالاتره . موفق باشید
باشه
اصن شما حق من ناحق
فقط خواستم بگم فک نکن تنها این دبیر که این جوریه اگه میخوای اسم اون دبیری که میگم سرچ کن تو نت
من که خودم کلن قبول ندارم این چیزا رو چون عقل سالم داره میگه پارسال سوالا خیلی تکراری بود
این حدسا رو زدن از دست خیلی از دبیرا بر میاد
دبیر دیگه ای رو میشناسم که زیادم معروف نیس اما برا کنکور 94 سوال اولش تو جزوه دقیقا همون سوال اول کنکور بود با همون عددا
اگه شمام قصدت کمک که من حرف بد نزدم
اما به نظرم بهتر همیشه اول به فکر منافع خودتون باشین -
عااطفه دوست عزیز ب من که چیزی نمیرسه قرارنیست ب من پول بدن یا چیزی فقط یه چیز خیلی باارزشی بهم میرسه اونم دعای بچه هایی هست که من معرفی کردم و شرکت میکنن و ان شاالله راضی هستن . این بالاترین ارزشه . خداروشکر میکنم مثل بعضیا نیستم فقط بفکر خودم باشم و حسودی کنم ب جایگاه دیگران . و تا جایی ک میتونم دست دوستانمو میگیرم .