سوال از فصل تنفس
-
Maryam80 من حس میکنم ک سوال اشتباه تایپی داره و باید به جای نادرست میگفتن درست
چون فک کنم بجز 2 بقیشون غلط باشه -
Hesam Mohammadi این برای نایژه ها و نایژک ها مگه نیست؟نایژه اصلی حلقه غضروفیش کامله نمیتونه کشیده بشه.متن سوال میگه نایژه های اصلی
-
Hesam Mohammadi خب برادر منصرف شدم میخوام منتظر نظر بقیه بمونم
-
@نگین-وهاب-مقدم میدونم نایژه ها و نایژک ها کشیده میشن اما واسه اینکه حلقه غضروفیشون کامل نیست.یعنی نایژه اصلی هم دیواره اش کشیده میشه که درست شده این گزینه؟
-
این طور که من تحلیل کردم و خوندم نایژه ها گفته تو خیلی از مطالب و مقاله ها حرفی از نایژه اصلی نزده
-
Maryam80 من حس میکنم ک سوال اشتباه تایپی داره و باید به جای نادرست میگفتن درست
چون فک کنم بجز 2 بقیشون غلط باشهMAHSAA26
سلام
من صاحب نظر نیستما!
فقط چون حس میکنم که مشکله شما مشکله منم هست اینو میگم
سوالای زیست وقتی بار اول میخونیمشون غلط اندازن و بعضیاشونو مثل همینی که فرستادید من با دو سه بار خوندن متوجه شدم چی داره میگه!
بعد رفتم کتابم دیدم،سوال درسته فقط ادبیاتش یه ذره که گیج کنندس آدمو عصبی میکنه و شک میکنه
بنظرم مشکل تو ادبیات سواله چون بد طرح شده ولی خوده سوال درسته. -
نایژه ها شامل نایژه و نایژه اصلیه
-
حالا ببین دوستان چی میگن
-
Maryam80 خب این نایژه رو در نظر گرفته کتابم نگفته که نایژه اصلی هر جا نایژه گفت پس درست میشه
Hesam Mohammadi ممنون
-
@نگین-وهاب-مقدم منم اول همین فکر و کردم مشکلی نداشتم توضیحاتشون باعث شد شک کنم.توضیح که دادن دقیقا تو جمله شون گفتن اینکار ها کار نایژه ها و نایژک هاست نه اینکه بریم سراغ نایژه اصلی.
-
Maryam80 آره موافقم حرف شما منطقیه یکم ایهام برانگیزه ولی خب کتابم فقط گفته نایژه چون تفکیک نکرده طبق اون درسته
Hesam Mohammadi اره متوجه شدم.ممنون
-
MAHSAA26
سلام
من صاحب نظر نیستما!
فقط چون حس میکنم که مشکله شما مشکله منم هست اینو میگم
سوالای زیست وقتی بار اول میخونیمشون غلط اندازن و بعضیاشونو مثل همینی که فرستادید من با دو سه بار خوندن متوجه شدم چی داره میگه!
بعد رفتم کتابم دیدم،سوال درسته فقط ادبیاتش یه ذره که گیج کنندس آدمو عصبی میکنه و شک میکنه
بنظرم مشکل تو ادبیات سواله چون بد طرح شده ولی خوده سوال درسته.