زیست دهم فصل ۳
-
Mono منم همینو گفتم جانم!جملش یه طوریه نه میشه گفت غلطه نه درست!من باشم غلط میزنم اما به نظرم کسی که بزنه درست هم اشتباه نکرده
-
Mono
عین همین جمله رو توی تست دیدین ؟
چون احتمال میدم طراح منظورش همون نسبت به بازدمی و اینا بودهsaaaionadms اره دقیقن همین بود
-
saaaionadms اره دقیقن همین بود
Mono
نمیدونم همین جمله رو جایی دیدم یا نه ولی مطمعنن مشابه این جمله رو تو سوالا درست گرفتن کتابا -
Mono
نمیدونم همین جمله رو جایی دیدم یا نه ولی مطمعنن مشابه این جمله رو تو سوالا درست گرفتن کتاباsaaaionadms پس سوال منم حل شد با تشکر از همگی
-
@نگین-وهاب-مقدم saaaionadms Maryam80 Fateme Sharifi
ولی من یه جا خوندم میگفت اکسیژن هم توی خون دمی هم بازدمی بیشتره فقط نسبتی که داخل دمی داره بیشتره -
این سوال درسته یا غلط چرا؟
"هوای دمی اکسیژن بیشتری داره. هوای بازدمی کربن دی اکسید بیشتر"
تجربیاMono بدوت تردی جمله ص چون در هوای دمی و بازدمی همo2 رو و همco2رو داریم،متتها مقدارشون باهم فرق میکنه
مثل خون روشن و تیره در رگ ها در هردو خون روشن هم o2,co2داع تیره هم دارع ولی مقدا o2 در روشن بیشتر از تیره و co2 در تیره بیشتر از روشن!
این دو مسئله جفتشون عین هم و درسته -
saaaionadms پس سوال منم حل شد با تشکر از همگی
-
Mono بدوت تردی جمله ص چون در هوای دمی و بازدمی همo2 رو و همco2رو داریم،متتها مقدارشون باهم فرق میکنه
مثل خون روشن و تیره در رگ ها در هردو خون روشن هم o2,co2داع تیره هم دارع ولی مقدا o2 در روشن بیشتر از تیره و co2 در تیره بیشتر از روشن!
این دو مسئله جفتشون عین هم و درستهMahan Xodayi
این جمله ای که شما میگین دارین کربن دس اکسیده خون تیره رو با خون روشن مقایسه میکنین
جمله ای که پرسیدن داره کربن دی اکسید بازدم رو با اکسیژن دم مقایسه میکنه ( نه کربن دی اکسید دم ) -
این سوال درسته یا غلط چرا؟
"هوای دمی اکسیژن بیشتری داره. هوای بازدمی کربن دی اکسید بیشتر"
تجربیا -
Mahan Xodayi
این جمله ای که شما میگین دارین کربن دس اکسیده خون تیره رو با خون روشن مقایسه میکنین
جمله ای که پرسیدن داره کربن دی اکسید بازدم رو با اکسیژن دم مقایسه میکنه ( نه کربن دی اکسید دم )saaaionadms دوست عزیز من مثال زدم که این موضوع عین همن با اینکه میگیم خون تیرع ولی o2 هم وجود دارع، همین داستان رو در هوای بازدمی هم داریم با اینکه میگیم بازدمی ولیo2هم یافت میشع!!منظورم اینه که اسم دلیلی بر نوع مواد نیست!!!!!!!!!!!مثل سیاهرگ که امکان دارع خون روشن داشته باشع!!!!!!نه اینگه سوال ایشونو متوجه نشدم من خواستم ذهنشونو به هر دو موضوع باز باشع!!!
-
Mono بدوت تردی جمله ص چون در هوای دمی و بازدمی همo2 رو و همco2رو داریم،متتها مقدارشون باهم فرق میکنه
این دو مسئله جفتشون عین هم و درستهMahan Xodayi جمله ای که من خوندم میگفت هم در روشن هم در تیره اکسیژن بیشتره فقد نسبت اکسیژن در روشن به تیره بیشتره برای همین میگن خون روشن و تیره!
منم با خوندن این سوال برام پیش اومد ک جمله رو نقض میکنه! -
Mahan Xodayi جمله ای که من خوندم میگفت هم در روشن هم در تیره اکسیژن بیشتره فقد نسبت اکسیژن در روشن به تیره بیشتره برای همین میگن خون روشن و تیره!
منم با خوندن این سوال برام پیش اومد ک جمله رو نقض میکنه!Mono بله منم این جمله میدونم و حق با شماست ولی با این استدلال نتونستم تستارو بزنم!!!!در واقع این واقعیتع نه تستی!!
-
Mono بله منم این جمله میدونم و حق با شماست ولی با این استدلال نتونستم تستارو بزنم!!!!در واقع این واقعیتع نه تستی!!
Mahan Xodayi پس ینی با ی جمله غلط تست و درست بزنیم
دقیقا داخل کتاب یازدهم گفته رشته های کشسان و کلاژن داخل بافت زمینه ای اند ولی در حالی که میدونیم رشته های کشسان و کلاژن در بافت زمینه ای نیستند و جزو فضای بین سلولی حساب میشن!
فاز کتاب با خودش مشخص نیست