یه سوال خیلی جنجالی
-
H_R در یه سوال خیلی جنجالی گفته است:
Zaraa
%(#e00707)[> آقای امینی راد گفتن داره و بچه های آلاء گفتن مثل اینکه آقای موقاری در دوره های نوبت اول یا دوم اصلاح کردن و گفتن داره ولی از این مورد توی کنکور سوال نمیاد ...] -
Mono
بله بر اساس کتاب رشته های الاستیکی در بافت پیوندی چربی وجود ندارد... -
saaaionadms گاهی وقتا استثنا ها رو در قالب شکل کتاب معرفی میکنع....
Mahan Xodayi
نمیدونم شاید
بهرحال من باشم درست میگیرم نمیدونم
ترجیح میدم متن دقیق کتاب رو درست بگیرم ( و چون خیلی سبزم گرفته ) تا یه برداشت شخصی کنم از شکل کتابی که دوتا شکل متناقض هم دارخ -
Mono
بله بر اساس کتاب رشته های الاستیکی در بافت پیوندی چربی وجود ندارد...Amirhossein Ghasemi و تمامممم!!!!
-
این پست پاک شده!
-
Mahan Xodayi
نمیدونم شاید
بهرحال من باشم درست میگیرم نمیدونم
ترجیح میدم متن دقیق کتاب رو درست بگیرم ( و چون خیلی سبزم گرفته ) تا یه برداشت شخصی کنم از شکل کتابی که دوتا شکل متناقض هم دارخsaaaionadms تناقص چیه؟
-
saaaionadms تناقص چیه؟
Mono
تو دهه
ولی تو فصل اول یازدهم دوتا شکل از نخاع هست
یکی وقتی داره ریشه پشتی و شکمی رو معرفی میکنه
یکی هم وقتی داره انعکاس عقب کشیدن دست رو میگه
شکل اولیه مشکل داره شکل انعکاس نخاع درسته
.
تو کتاب سال من ( امسال میرم دوازدهم ) نه سال قبلشم تو همین بافت پیوندی رشته های کشسان و کلاژن رو اشتباه مشخص گرده کلن
.
ترجیح میدم تا جایی ک میتونم نکاتی ک برداشت میکنم رو از رو متن پیدا کنم تا شکل یا اگه مجبورم نکته شکل رو بفهمم از خیلی سبز استفاده کنم . بخاطر همین میگم منطقی تره که بگیم چربی هم رشته کلاژن کشسان داره -
Mono
تو دهه
.
تو کتاب سال من ( امسال میرم دوازدهم ) نه سال قبلشم تو همین بافت پیوندی رشته های کشسان و کلاژن رو اشتباه مشخص گرده کلن
.
ترجیح میدم تا جایی ک میتونم نکاتی ک برداشت میکنم رو از رو متن پیدا کنم تا شکل یا اگه مجبورم نکته شکل رو بفهمم از خیلی سبز استفاده کنم . بخاطر همین میگم منطقی تره که بگیم چربی هم رشته کلاژن کشسان دارهsaaaionadms عاها اوکی شدم
ولی چرا شکل ریشه های پشتی و شکمی اشکال داره؟ -
Mono
تو دهه
.
.
ترجیح میدم تا جایی ک میتونم نکاتی ک برداشت میکنم رو از رو متن پیدا کنم تا شکل یا اگه مجبورم نکته شکل رو بفهمم از خیلی سبز استفاده کنم . بخاطر همین میگم منطقی تره که بگیم چربی هم رشته کلاژن کشسان دارهsaaaionadms در یه سوال خیلی جنجالی گفته است:
Mono
تو دهه
.
.
ترجیح میدم تا جایی ک میتونم نکاتی ک برداشت میکنم رو از رو متن پیدا کنم تا شکل یا اگه مجبورم نکته شکل رو بفهمم از خیلی سبز استفاده کنم . بخاطر همین میگم منطقی تره که بگیم چربی هم رشته کلاژن کشسان دارهمنظورتون از تناقص در رشته کشسان این شکله!!؟؟کدوم تناقص؟؟
-
saaaionadms عاها اوکی شدم
ولی چرا شکل ریشه های پشتی و شکمی اشکال داره؟Mono
تو شکل اول
ریشه شکمی به بخش خاکستری متصله ( نورون حرکتی اونجاهاش ک تو نخاعه بطور کامل تو بخش خاکستریه ) و بخشی از نورون حسی توی بخش سفید قرار گرفته
ولی شکل انعکاس نخاع برعکس اینو گفته -
saaaionadms در یه سوال خیلی جنجالی گفته است:
Mono
تو دهه
.
.
ترجیح میدم تا جایی ک میتونم نکاتی ک برداشت میکنم رو از رو متن پیدا کنم تا شکل یا اگه مجبورم نکته شکل رو بفهمم از خیلی سبز استفاده کنم . بخاطر همین میگم منطقی تره که بگیم چربی هم رشته کلاژن کشسان دارهمنظورتون از تناقص در رشته کشسان این شکله!!؟؟کدوم تناقص؟؟
Mahan Xodayi
نه من این شکلو نگفتم اصلن
منظورم شکل نخاع بود
این شکلم توی فایل پی دی افی ک اقای موقاری تدریس میکنن
( اون اکلیه ک قدیمیتره بعدش با یکی دیگه ادامه میدن ) توی این شکل رشته کشسان و کلاژن رو جا به جا مشخص کرده -
Mono
تو شکل اول
ریشه شکمی به بخش خاکستری متصله ( نورون حرکتی اونجاهاش ک تو نخاعه بطور کامل تو بخش خاکستریه ) و بخشی از نورون حسی توی بخش سفید قرار گرفته
ولی شکل انعکاس نخاع برعکس اینو گفتهsaaaionadms در یه سوال خیلی جنجالی گفته است:
Mono
تو شکل اول
ولی شکل انعکاس نخاع برعکس اینو گفتهمیشع یکم توضیح بدین منظورتونو؟؟؟
-
saaaionadms در یه سوال خیلی جنجالی گفته است:
Mono
تو شکل اول
ولی شکل انعکاس نخاع برعکس اینو گفتهمیشع یکم توضیح بدین منظورتونو؟؟؟
Mahan Xodayi
شکل بالا خط قرمز که نورون حرکتی رو نشون میده از بخش خاکستری میاد بیرون ( و خط ابی از بخش خاکستری شروع میشه و از بخش سفید میاد بیرون )
شکل پایین برعکس اینو گفته
( گیر الکی نیست بخدا سوالشو دیدم ک میگم)
-
Mono
تو شکل اول
ولی شکل انعکاس نخاع برعکس اینو گفتهsaaaionadms اها این مشکل از انعکاس عقب کشیدن دسته ک بخش خاکستریو کامل به دیواره ها چسبونده و نوردن حسی طبق گفته این شکل مستقیما وارد بخش خاکستری میشه
و شکل درستش ام داخل صفحه اول گفتار ۲ هست! -
Mahan Xodayi
شکل بالا خط قرمز که نورون حرکتی رو نشون میده از بخش خاکستری میاد بیرون ( و خط ابی از بخش خاکستری شروع میشه و از بخش سفید میاد بیرون )
شکل پایین برعکس اینو گفته
( گیر الکی نیست بخدا سوالشو دیدم ک میگم)
saaaionadms سوالش سوالی نبودع خب!!این دو شکل چفت همن مطابق مطابق!!
-
saaaionadms سوالش سوالی نبودع خب!!این دو شکل چفت همن مطابق مطابق!!
Mahan Xodayi نه مطابق نیستن!
توضیح پایین و بخونین -
saaaionadms اها این مشکل از انعکاس عقب کشیدن دسته ک بخش خاکستریو کامل به دیواره ها چسبونده و نوردن حسی طبق گفته این شکل مستقیما وارد بخش خاکستری میشه
و شکل درستش ام داخل صفحه اول گفتار ۲ هست!Mono من سوالی در این مورد ندیدم!ولی نکته جالبی بود
-
Mono من سوالی در این مورد ندیدم!ولی نکته جالبی بود
Mahan Xodayi
سوالش تو خیلی سبز بود ( نمیدونم مال ازمون بود یا تالیفی بود ولی تو کتابش بود ) -
Mahan Xodayi
سوالش تو خیلی سبز بود ( نمیدونم مال ازمون بود یا تالیفی بود ولی تو کتابش بود )saaaionadms به هر حال قابل تامله ممنون از تذکرتون!!