سوالات خوبی بودن گفتم بذارم دوست داشتین استفاده کنین💙
سوال دینی3کل کتاب برای تیزهوشان مراغه اردی بهشت1403 (2).pdf
شبه نهایی -1-دین و زندگی -3 - مشترک -.pdf
شنه نهایی-3-دین و زندگی 3 -مشترک.pdf
شبه نهایی-2-دین و زندگی 3- مشترک.pdf
این دوتا سوال و پاسخ با همن:
196_60009040150219.pdf
222_60009049776022.pdf
هر آنچه برای درصد 100 دینی لازم است....
-
سلام دوستان، این تاپیک جامع رو ایجاد کردم که بهترین منابع دینی رو معرفی کنم و روش خوندن دینی رو با هم بررسی کنیم، این تاپیک جامعی انشالله برای دینی خواهد بود، لطفا تجربه های خودتونو بگید بهمون.......
sent from my gt-n8000 using tapatalk
-
(لطفا تا آخر بخونید)بهترین منابع دینی که مورد تایید رتبه های کنکور 94 هست کتاب دین و زندگی جامع سفیر خرد هستش که اینروهم بگم گفتن کتاب سختی هستش ولی واقعا تاییدش کردن، یعنی اگه میخواهید 90 یا 100 دینی بزنید این کتاب رو بخونید که البته حجمش زیاده و کمی سنگینه ولی باید دو سه بار خونده بشه و خیلی فنی توضیح داده، ولی کتابای خیلی عالی سطح پایین تری مثل گاج هستن که بازم عالین، اگه میخواهید که کتابی برای پیام آیات جدا داشته باشید کتاب پیام آیات و روایات مسلم بهمن آبادی نشر الگو عالی هستش، ولی بازم بهترین منبع برای دین و زندگی و منبع درجه یکش کتاب درسی هست،هر کی نظری در این مورد داره خواهشا بگه ولی نحوه خواندن دین و زندگی چطوریه?? از کی باید شروع کنیم?? هر کی میدونه خواهشا ما رو هم راهنمایی کنه، دوست دارم تاپیکی جامع برای دینی باشه چون واقعا درصد 90 و 100 در دین و زندگی با اینکه سخته ولی قابل اجرا شدنه....
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[COLOR=#0000ff][SIZE=3][FONT=times new roman][/FONT][/SIZE][/COLOR][QUOTE=tavana.tvn;16002](لطفا تا آخر بخونید)بهترین منابع دینی که مورد تایید رتبه های کنکور 94 هست کتاب دین و زندگی جامع سفیر خرد هستش که اینروهم بگم گفتن کتاب سختی هستش ولی واقعا تاییدش کردن، یعنی اگه میخواهید 90 یا 100 دینی بزنید این کتاب رو بخونید که البته حجمش زیاده و کمی سنگینه ولی باید دو سه بار خونده بشه و خیلی فنی توضیح داده، ولی کتابای خیلی عالی سطح پایین تری مثل گاج هستن که بازم عالین، اگه میخواهید که کتابی برای پیام آیات جدا داشته باشید کتاب پیام آیات و روایات مسلم بهمن آبادی نشر الگو عالی هستش، ولی بازم بهترین منبع برای دین و زندگی و منبع درجه یکش کتاب درسی هست،هر کی نظری در این مورد داره خواهشا بگه ولی نحوه خواندن دین و زندگی چطوریه?? از کی باید شروع کنیم?? هر کی میدونه خواهشا ما رو هم راهنمایی کنه، دوست دارم تاپیکی جامع برای دینی باشه چون واقعا درصد 90 و 100 در دین و زندگی با اینکه سخته ولی قابل اجرا شدنه....
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk[/QUOTE][COLOR=#0000ff]گاهي مشكل ما كنكوري ها نداشتن فلان جزوه يا كتاب به خصوص نيست بلكه مشكلمان تنبلي و عادت نداشتن به درس خوندن است.مثلا همين دين و زندگي كام اول و بسيار سخت ان روخواني و حفظ كردن متن درس هاست تا حد تسلط يعني هيچ كلمه اي رو در از بر گفتن متن درس از قلم نندازي مثلا داري خطبه نهج البلاغه درس 1 ديني دوم رو ميگي تك به تك كلماتش رو بايد بگي چيزي نبايد حذف بشه چون يه كلمه رو طراح بر ميداره باهاش يه تكيه كلام تستي مي سازه كه اگه متوجه نشي از كدوم خط و تيتر و درس و بخش كتابه نمتوني حذف گزينه كني.گام دوم روخواني و تكرار بسيار زياد اياته به طوري كه با هر ايه مانوس بشي تا جايي كه هر تكه از اون ايه رو دادن پيش خودت بگي اين همونه ها هموني كه در مورد فلان چيز حرف مي زد توي اون صفحه توي اون درسه!!!!گام سوم كه تقريبا هم زمان با گام اول و دوم بايد انجام بشه داشتن يه كتاب كمكيه كه همه تستاي داخل و خارج دين و زندگي گروههاي مختلف كنكور رو داخلش با پاسخ هاي تحليلي داشته باشه تا به مرور با خوندن اونها دستت بياد كه طراح چي رو به چي داره ربط ميده مدل ربط دادنش چجوريه و....همون طور كه مي بيني حرف اول و اخر تو دين و زندگي حوصله خوندن داشتنه وگر نه كتابهاي با عنوان هاي قشنگ با طرح جلد هاي كارتوني و سينمايي و مقدمه هاي تو دل برو نمتونه مشكل اصلي ما يعني تنبلي و بي حوصلگي و عادت به متن خوندن نداشتن رو درست كنه.مي فهمي چي ميگم رفيق؟!!![/COLOR]
-
[QUOTE=farifari;16008][COLOR=#0000ff][SIZE=3][FONT=times new roman][/FONT][/SIZE][/COLOR][COLOR=#0000ff]گاهي مشكل ما كنكوري ها نداشتن فلان جزوه يا كتاب به خصوص نيست بلكه مشكلمان تنبلي و عادت نداشتن به درس خوندن است.مثلا همين دين و زندگي كام اول و بسيار سخت ان روخواني و حفظ كردن متن درس هاست تا حد تسلط يعني هيچ كلمه اي رو در از بر گفتن متن درس از قلم نندازي مثلا داري خطبه نهج البلاغه درس 1 ديني دوم رو ميگي تك به تك كلماتش رو بايد بگي چيزي نبايد حذف بشه چون يه كلمه رو طراح بر ميداره باهاش يه تكيه كلام تستي مي سازه كه اگه متوجه نشي از كدوم خط و تيتر و درس و بخش كتابه نمتوني حذف گزينه كني.گام دوم روخواني و تكرار بسيار زياد اياته به طوري كه با هر ايه مانوس بشي تا جايي كه هر تكه از اون ايه رو دادن پيش خودت بگي اين همونه ها هموني كه در مورد فلان چيز حرف مي زد توي اون صفحه توي اون درسه!!!!گام سوم كه تقريبا هم زمان با گام اول و دوم بايد انجام بشه داشتن يه كتاب كمكيه كه همه تستاي داخل و خارج دين و زندگي گروههاي مختلف كنكور رو داخلش با پاسخ هاي تحليلي داشته باشه تا به مرور با خوندن اونها دستت بياد كه طراح چي رو به چي داره ربط ميده مدل ربط دادنش چجوريه و....همون طور كه مي بيني حرف اول و اخر تو دين و زندگي حوصله خوندن داشتنه وگر نه كتابهاي با عنوان هاي قشنگ با طرح جلد هاي كارتوني و سينمايي و مقدمه هاي تو دل برو نمتونه مشكل اصلي ما يعني تنبلي و بي حوصلگي و عادت به متن خوندن نداشتن رو درست كنه.مي فهمي چي ميگم رفيق؟!!![/COLOR][/QUOTE]
آره رفیق، حرفت کاملا درسته، منم این تاپیکو ایجاد کردم تا همه موارد مربوط به دینی رو بررسی کنیم،هم نحوه خوندنش و هم بهترین منابعش، راستی یه سوال، هز خیلی از رتبه ها شنیدم که میگفتن عالی میشه اگه تمام آیه ها رو حفظ کنیم، نظرت چیه??? من هر وقت دیدم کمی وقت دارم میخوام بشینم تمام آیاتو حفظ کنم، چون تست کنکور نصف آیه رو میده و میگه به چه کسانی اشاره داره و جوابش تو اون قسمتیه که نداده ادامه آیه رو.
منابع که راست میگی خیلی زیادن ولی در هر حال باید منبعی که تستهای طبقه بندی شده داشته باشه و تستاشم به اندازه کافی زیاد باشه رو هم داشت.
یه سوال هم داشتم، مثلا میخوام دقیق بدونم یه هفته که سال چهارم میریم مدرسه، چند ساعت در هفته رو دینی بخونیم?? چقدر دینی 2 چقدر 3 چقدر پیش?? چند روز بعد از خواندن تست بزنیم?? میخوام این موضوعات کوچیک موشکافی بشن، چون فقط همه چیز خوندن نیست، باید روشت هم در کنار خوندن درست باشه و مرور مرور مرور هم جزءش باشه، موافقی?? اگه این سوالارو جوابشونو میدونی ممنون میشم جواب بدی، و هر کسی هم که جواب این سوالات ریز رو میدونه بیاد بگه تا بقیه هم استفاده کنن، مرسیSent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=tavana.tvn;16009]آره رفیق، حرفت کاملا درسته، منم این تاپیکو ایجاد کردم تا همه موارد مربوط به دینی رو بررسی کنیم،هم نحوه خوندنش و هم بهترین منابعش، راستی یه سوال، هز خیلی از رتبه ها شنیدم که میگفتن عالی میشه اگه تمام آیه ها رو حفظ کنیم، نظرت چیه??? من هر وقت دیدم کمی وقت دارم میخوام بشینم تمام آیاتو حفظ کنم، چون تست کنکور نصف آیه رو میده و میگه به چه کسانی اشاره داره و جوابش تو اون قسمتیه که نداده ادامه آیه رو.
منابع که راست میگی خیلی زیادن ولی در هر حال باید منبعی که تستهای طبقه بندی شده داشته باشه و تستاشم به اندازه کافی زیاد باشه رو هم داشت.
یه سوال هم داشتم، مثلا میخوام دقیق بدونم یه هفته که سال چهارم میریم مدرسه، چند ساعت در هفته رو دینی بخونیم?? چقدر دینی 2 چقدر 3 چقدر پیش?? چند روز بعد از خواندن تست بزنیم?? میخوام این موضوعات کوچیک موشکافی بشن، چون فقط همه چیز خوندن نیست، باید روشت هم در کنار خوندن درست باشه و مرور مرور مرور هم جزءش باشه، موافقی?? اگه این سوالارو جوابشونو میدونی ممنون میشم جواب بدی، و هر کسی هم که جواب این سوالات ریز رو میدونه بیاد بگه تا بقیه هم استفاده کنن، مرسیSent from my GT-N8000 using Tapatalk[/QUOTE][COLOR=#008000][SIZE=4][FONT=book antiqua]در مورد چن ساعت خوندن دين و زندگي در هفته خودم هم باهاش مشكل دارم كلا با همه درسا اينجوريم ولي در مورد حفظ كردن ايات ما دو جور ذهنيت داريم يكي اينكه از صب تا ظهر بشينيم به زور ايه حفظ كنيم يكي اينكه در طول هفته گاه و بي وقت مرور كنيم اياتو و روشون فكر كنيم و بين ترجمه و لفظ عربي تو ذهنمون پيوند بزنيم تا به تدريج در طول زمان زياد با ايات مانوس بشيم حالا اين بستگي به توان و قدرت خود فرد داره كه يه جا بشينه فله اي حفظ كنه يا نه با ديدن و خوندن چند باره در كنار معني مانوس بشه.من خودم با حفظ مشكل دارم از روش دوم استفاده ميكنم.بقيه دوستان هم نظرشون رو بگن[/FONT][/SIZE][/COLOR]
-
به نظر من راه دوم درست تره.
آیه های دینی خیلی خیلی زیاده سال دوم و سوم و چهارم این همه آیه رو میخواین حفظ کنین؟به نظرم اصلا روش درستی نیست.
بهتره تو هر آیه کلمات کلیدی رو مشخص کنین و با استفاده از اون کلمه و معنیش مفهومی که آیه میخواد بگه رو یاد بگیریم. -
[QUOTE=roohia;16012]به نظر من راه دوم درست تره.
آیه های دینی خیلی خیلی زیاده سال دوم و سوم و چهارم این همه آیه رو میخواین حفظ کنین؟به نظرم اصلا روش درستی نیست.
بهتره تو هر آیه کلمات کلیدی رو مشخص کنین و با استفاده از اون کلمه و معنیش مفهومی که آیه میخواد بگه رو یاد بگیریم.[/QUOTE]
آره کاملا قبول دارم که بسیاری از تستهای دینی با واژگان کلیدی قابل جواب دادن اند اصلا یکی از مهم ترین شیوه های خوندن دینی توجه به کلمات کلی هستش، برای حفظ آیات اینرو بگم که من چون رشته ریاضی ام و خیلی از بچه های ریاضی از دروس حفظی مثل دینی ترس دارن ولی شما لازم نیست برای حفظ آیات فله ای بشینید و فقط حفظ کنید با هزار زحمت، به نظر من هر روز ربع ساعت بسه، احتمالا با روش تیک ایت برای حفظ واژگان زبان که آشنایی دارین، من که برای حفظ واژگان تیک ایتی کار میکنم و خیلی خوب همه حفظم میشن، میخوام بگم که هر چی حفظ کردنش سخته اگه هر روز مرورش کنی به مرور زمان راحت حفظ میشه، اگه هر روز ربع ساعت تا بیست دقیقه آیات رو بخونی و هر روز مرور کنی کار سختی نیست بعدش کلا قرآن و آیات اینطوری هستن که باید بیوفتی سر دور و بعد از مدتی راحت روزی حتی یک صفحه تا دو صفحه حفظ میتونی بکنی حتی یکی از دوستان سال های قبلم که برق شریف میخونه با اینکه هر روز 12 13 ساعت درس میخوند ولی هر روز هم به راحتی 2 ،3 صفحه قرآن همزمان با درس حفظ میکرد،میخوام بگم که اولش سخته، حتی خودم یه مدت قران حفظ میکردم اولش خیلی برام سخت بود ولی بعدش روزی یه صفحه حفظ میکردم چون افتاده بودم سر دور، ولی الان خیلی وقته حفظ نکردم و دورش از دستم در رفته، خلاصه بگم، دینی مهم ترین کار اینه که در هر آیه واژگان کلیدی رو بدونیم و بهتره که آیات رو هم حفظ کنیم ولی مجبور به حفظ نیستیم.ولی شدنیه، سخت نگیرید.Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=Aysan;16013]سلام....اگه قرار باشه که کل آیات دین و زندگی رو حفظ کنیم که میشیم حافظ کل قرآن !!! ...ولی با روحیه خانوم و آقای فری موافقم...آیات رو باید به طور مکرر خوند[/QUOTE]
زیاد کار سختی نیست،من که مقاله هایی از رتبه های برتر خوندم خیلی توصیه کردن برای حفظ، خیلی زیاد هم نیستن، قرار نیست که همه رو یه شبه حفظ کرد،اینطور نیست?Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=tavana.tvn;16015]زیاد کار سختی نیست،من که مقاله هایی از رتبه های برتر خوندم خیلی توصیه کردن برای حفظ، خیلی زیاد هم نیستن، قرار نیست که همه رو یه شبه حفظ کرد،اینطور نیست?
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk[/QUOTE]بله..کاملا صحیح...فکر خوبیه
-
یه سوال مهم
اول آیه ها رو بخونیم بعد متن درسو یا اول متنو بخونیم بعد آیه هارو؟
کدوم روش بهتریه؟ -
[QUOTE=tavana.tvn;16018]میگم آیسان خانم شما اگه جواب سوالاتی که بالا پرسیدم رو میدونید ، لطفا بگید که در طول هفته چقد دینی بخونیم، مرورش کی باشه و ...
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk[/QUOTE]من هر روز یه ساعت واسش وقت خواهم گذاشت :)....هر ماه تقریبا 8 درس خواهم خواند...میگم خواهم چون فعلا نخوندم...این برنامه منه که ایشالله بتونم عملیش کنم ...مرورش هم باشه واسه بعد عید
[COLOR=silver]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[QUOTE=roohia;16019]یه سوال مهم
کدوم روش بهتریه؟[/QUOTE]اول متن بعد آیه ها...چون پیام آیات رو بعد از خوندن متن بهتر متوجه میشی -
[QUOTE=roohia;16019]یه سوال مهم
کدوم روش بهتریه؟[/QUOTE]
متن درس ها که برگرفته از آیاته، یعنی متن آیات رو شرح میده و بیشتر به جزعیات آیات وارد میشه، به نظر من اول آیات رو با پیاماصون و اینکه هر کلمه به چه کسانی و به چه چیزی اشاره داره که گاج خیلی خوب توضیح داده یا پیام آیات و روایات نشر الگو، آیات رو که خوب یاد گرفتی و کلمه به کلمه تونستی تفسیر کنی، اونوقت متن درس رو بخون که آیات و پیامشون تو ذهنت تثبیت بشن، نظر من بود....Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[QUOTE=Aysan;16020]من هر روز یه ساعت واسش وقت خواهم گذاشت :)....هر ماه تقریبا 8 درس خواهم خواند...میگم خواهم چون فعلا نخوندم...این برنامه منه که ایشالله بتونم عملیش کنم ...مرورش هم باشه واسه بعد عید
[COLOR=silver]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
[COLOR="silver"]- - - - - - - - - -پست ادغام شده - - - - - - - - - - - -[/COLOR]
اول متن بعد آیه ها...چون پیام آیات رو بعد از خوندن متن بهتر متوجه میشی[/QUOTE]
آره مرور دروس عمومی بیشتر باید برای بعد از عید باشه.Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
سلام دوست عزیز احساس میکنم مشکل شما نداشتن برنامه ی مناسب برای کنکوره درسته؟یعنی نمیدونی از کجا شروع کنی کدوم فصلو بخونی؟فقط حدس زدم اگه اشتباه گفتم بگو .
دینی تو این چند سال اخیر کاملا از حالت حفظی دراومده وسوالاتش مفهومی تر شده ولی درسی نیست که زیاد سخت باشه با نظرات دوستانم موافقم ولی تجربه ی شخصی خودمم میگم از نظر منم اول باید متن کتاب رو بخونی بعد بری ایاتو بخونی چون میتونی پیام هایی که تومتن کتاب اومده وپاراگرف هایی که با ایات ارتباط داره رو کاملا متوجه بشی بعد که ایات رو خوندی خیلی راحت مفهومشو متوجه میشی. از نظر منم حفظ دقیق ایات وترجمه ی اون ها میتونه بهت کمک کنه این طوری از رقبا جلو میوفتی موقع حفظش هم به این فکر کن که داری حر ف های خدارو حفظ میکنی این طوری کارت راحتر و اسون تر میشه. حالا باید موضوع ایه رو بدونی این که درارتباط با چه کسانی نازل شده . کلمات کلیدی ایه رو یاد بگیر و این که این ایه با کدوم پاراگراف درس وابیات کتاب قرابت معنایی داره این ایه خطاب به چه کسانی نازل شده.
درمورد نحوه ی خوندن دینی تنها چیزی که میتونه معجزه کنه تکرار تکرار تکرار یکی از دوستام که رتبه اش خوب شده بو حدودا 4دور متن کتاب رو خونده بود. تست زدن هم خیلی مهمه ولی هیچ وقت جای متن کتاب رو نمیگیره وقتی تست میزنی سعی کن بادید طراح اشنا بشی وبرای دوره هم بهتره بعداز 3روز بری تست بزنی هر کدوم از تست هارو که غلط زده بودی ببینی علتش چیه؟ اشکالت از ایه هاس یا متن کتابو یاد رفته بعد برو همون جارو که یاد رفته وتست شو غلط زدی رو 2باره بخون. -
[QUOTE=dr fs;16025]سلام دوست عزیز احساس میکنم مشکل شما نداشتن برنامه ی مناسب برای کنکوره درسته؟یعنی نمیدونی از کجا شروع کنی کدوم فصلو بخونی؟فقط حدس زدم اگه اشتباه گفتم بگو .
دینی تو این چند سال اخیر کاملا از حالت حفظی دراومده وسوالاتش مفهومی تر شده ولی درسی نیست که زیاد سخت باشه با نظرات دوستانم موافقم ولی تجربه ی شخصی خودمم میگم از نظر منم اول باید متن کتاب رو بخونی بعد بری ایاتو بخونی چون میتونی پیام هایی که تومتن کتاب اومده وپاراگرف هایی که با ایات ارتباط داره رو کاملا متوجه بشی بعد که ایات رو خوندی خیلی راحت مفهومشو متوجه میشی. از نظر منم حفظ دقیق ایات وترجمه ی اون ها میتونه بهت کمک کنه این طوری از رقبا جلو میوفتی موقع حفظش هم به این فکر کن که داری حر ف های خدارو حفظ میکنی این طوری کارت راحت اسون تر میشه. حالا باید موضوع ایه رو بدونی این که درارتباط با چه کسانی نازل شده . کلمات کلیدی ایه رو یاد بگیر و این که این ایه با کدوم پاراگراف درس وابیات کتاب قرابت معنایی داره این ایه خطاب به چه کسانی نازل شده.
درمورد نحوه ی خوندن دینی تنها چیزی که میتونه معجزه کنه تکرار تکرار تکرار یکی از دوستام که رتبه اش خوب شده بو حدودا 4دور متن کتاب رو خونده بود. تست زدن هم خیلی مهمه ولی هیچ وقت جای متن کتاب رو نمیگیره وقتی تست میزنی سعی کن بادید طراح اشنا بشی وبرای دوره هم بهتره بعداز 3روز بری تست بزنی هر کدوم از تست هارو که غلط زده بودی ببینی علتش چیه؟ اشکالت از ایه هاس یا متن کتابو یاد رفته بعد برو همون جارو که یاد رفته وتست شو غلط زدی رو بخون[/QUOTE]
ممنون خیلی عالی بود، درسته.کاملا موافقم، درسی مثل دینی که نسبت به ریاضیات و عربی و ادبیات و فیزیک شیمی آسون تره رو چرا با یه برنامه خوب نشه بالای 90 زد.Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
-
[RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام اين درس كار تركيبي مي خواد
سعي كنيد آيات رو حفظ كنيد
كليد واژه براي آيات پيدا كنيد
متن درس و آيات رو با هم بخونيد
زمان مطالعه 3الي 4 ساعت در هفته (2الي 3روز در هفته)
دوره هاي مكرر (دوره هاي كوتاه روزانه) 5دقيقه
اينا حرف هاي مهندس ايمان بود
براي اين كه تو اين درس حرفي براي گفتن داشته باشي
بايد آيات رو كه خوندي بفهمي راجع به كدوم قسمت متن هست
موضوع و زيرشاخه هاش رو بدوني اين كار رو كتاب الگو انجام داده
بعد يه كلماتي توي آيات هست كه بايد توجه ويژه اي روش بكني
براي متن هم بايد بدوني دقيقا هر جمله اي كه مي خوني مربوط به چه درس و چه عنواني هست
توي بعضي درس ها يه جمله هايي مربوط به يه عنوان هايي هست كه
واقعا اگه بي توجه بخوني امكان اشتباه زدن توش زياد هست
اين دقت هايي كه گفتم رو مي توني با نگاه كردن به فيلم هاي كلاس2 پارسال به دست بياري
يعني دبيرش دست رو نقطه هايي ميذاره كه جاي بحث دارن و مي تونه كمك زيادي بهت بكنه[/FONT][/COLOR][/RIGHT] -
[QUOTE=man;16027][RIGHT][COLOR=#333333][FONT=Tahoma]سلام اين درس كار تركيبي مي خواد
سعي كنيد آيات رو حفظ كنيد
كليد واژه براي آيات پيدا كنيد
متن درس و آيات رو با هم بخونيد
زمان مطالعه 3الي 4 ساعت در هفته (2الي 3روز در هفته)
دوره هاي مكرر (دوره هاي كوتاه روزانه) 5دقيقه
اينا حرف هاي مهندس ايمان بود
براي اين كه تو اين درس حرفي براي گفتن داشته باشي
بايد آيات رو كه خوندي بفهمي راجع به كدوم قسمت متن هست
موضوع و زيرشاخه هاش رو بدوني اين كار رو كتاب الگو انجام داده
بعد يه كلماتي توي آيات هست كه بايد توجه ويژه اي روش بكني
براي متن هم بايد بدوني دقيقا هر جمله اي كه مي خوني مربوط به چه درس و چه عنواني هست
توي بعضي درس ها يه جمله هايي مربوط به يه عنواون هايي هست كه
واقعا اگه بي توجه بخوني امكان اشتباه زدن توش زياد هست
اين دقت هايي كه گفتم رو مي توني با نگاه كردن به فيلم هاي كلاس2 به دست بياري
يعني دبيرش دست رو نقطه هايي ميذاره كه جاي بحث دارن و مي تونه كمك زيادي بهت بكنه[/FONT][/COLOR][/RIGHT][/QUOTE]
ممنون خیلی کامل بود فقط فیلم های کلاس 2 کجا هستن????چیزی ندیدم......Sent from my GT-N8000 using Tapatalk