فرق متمم اسمی با متمم معمولی چیه؟
-
سلام دوستان شب بخیر لطف میکنید بگین فرق متمم اسمی با متمم ساده چیه ؟
[code_text](آدرس لینک) -
[code_text](آدرس لینک)honeyghandhastigh8190 Gh در فرق متمم اسمی با متمم معمولی چیه؟ گفته است:
[code_text](آدرس لینک)سلام
بعضی اسم ها دارای حرف اضافه اختصاصی هستند که همیشه همراه انها می اید مثلا امیدوار به،سرشار از،جنگیدن با و...
به اسمی که پس از این حرف اضافه بیاد متمم اسم می گویند مثلا در عبارت سرشار از ویتامین... ویتامین بعد از (از) امده پس متممِ سرشار می باشد یا در غبارت امیدوار به اینده...اینده بعد از (به) امده لذا متمم ِِ امیدوار است
حالا عین همین نکته در مورد بعضی افعال صدق می کند یعنی بعد از یک سری افعال ،یک حرف اضافه اختصاصی می اید ،به اسمی که بعد از حرف اضافهء اختصاصی یک فعل بیاید می گویند متمم که همان متمم فعل یا متمم معمولی است.مثلا وقتی می گوییم عراق با ایران جنگید ،جنگید فعلی است که حرف اضافه اختصاصی ان (با) است لذا (ایران) که بعد از (با) امده،متمم محسوب می شود
نکته اخر اینکه متمم اسم همراه اسمِ حرف ِاضافه دار کلا یک گروه و یک نقش محسوب می شوند . -
honeyghandhastigh8190 Gh در فرق متمم اسمی با متمم معمولی چیه؟ گفته است:
بعضی اسم ها دارای حرف اضافه اختصاصی هستند که همیشه همراه انها می اید مثلا امیدوار به،سرشار از،جنگیدن با و...
به اسمی که پس از این حرف اضافه بیاد متمم اسم می گویند مثلا در عبارت سرشار از ویتامین... ویتامین بعد از (از) امده پس متممِ سرشار می باشد یا در غبارت امیدوار به اینده...اینده بعد از (به) امده لذا متمم ِِ امیدوار است
حالا عین همین نکته در مورد بعضی افعال صدق می کند یعنی بعد از یک سری افعال ،یک حرف اضافه اختصاصی می اید ،به اسمی که بعد از حرف اضافهء اختصاصی یک فعل بیاید می گویند متمم که همان متمم فعل یا متمم معمولی است.مثلا وقتی می گوییم عراق با ایران جنگید ،جنگید فعلی است که حرف اضافه اختصاصی ان (با) است لذا (ایران) که بعد از (با) امده،متمم محسوب می شود
نکته اخر اینکه متمم اسم همراه اسمِ حرف ِاضافه دار کلا یک گروه و یک نقش محسوب می شوند .Drfariborz سلام و ممنون از توضیحات کاملتون امکانش هست مثال های بیشتری برای متمم اسمی بزنین خیلی ممنون
-
نکته اخر اینکه متمم اسم همراه اسمِ حرف ِاضافه دار کلا یک گروه و یک نقش محسوب می شوند .Drfariborz
ببخشید ولی چیزی که گفتید متمم فعلی هست
افعالی که حرف اضافه اختصاصی دارند،متمم جز اصلیه جملشون میشه و به متممشون میگن متمم فعلی
اون متمم معمولی که دوستمون میگه منظورش متمم قیدیه که نه اسمیه و نه فعلی -
[code_text](آدرس لینک)honeyghandhastigh8190 Gh در فرق متمم اسمی با متمم معمولی چیه؟ گفته است:
[code_text](آدرس لینک)بعضی اسم ها هستن، که حرف اضافه نیاز دارن.
مثل جنگ، مثلا صلح، مثلا تنفر، مثلا علاقه.
مثلا میگم: من به کتاب علاقه دارم.
فعل دارم، سه جزئی گذرا به مفعوله و مفعول این جمله هم علاقه اس. اما خود واژه علاقه، برای تکمیل معنای خودش، در جمله ، حرف اضافه ای داره(به)
واژه بعد از این حرف اضافه اسم نه فعل رو میگن متمم اسم -
[code_text](آدرس لینک)بعضی اسم ها هستن، که حرف اضافه نیاز دارن.
مثل جنگ، مثلا صلح، مثلا تنفر، مثلا علاقه.
مثلا میگم: من به کتاب علاقه دارم.
فعل دارم، سه جزئی گذرا به مفعوله و مفعول این جمله هم علاقه اس. اما خود واژه علاقه، برای تکمیل معنای خودش، در جمله ، حرف اضافه ای داره(به)
واژه بعد از این حرف اضافه اسم نه فعل رو میگن متمم اسم-خیلی ممنونم از پاسخ های کاملتون