سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
کتاب درسی نظام جدید
-
سلام دوستان...شما اطلاع دارین کتاب درسی نظام جدید تو پایه دهم و یازدهم و دوازدهم (همه درسا)آیا کتابفروشی ها به اونایی که دانش آموز نیستن میفروشن؟ممنون میشم واسه شیراز اگه جایی رو بلدین که دارن معرفی کنین یافروشگاه آنلاین که بفروشه!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
Forough Nemati در کتاب درسی نظام جدید گفته است:
سلام دوستان...شما اطلاع دارین کتاب درسی نظام جدید تو پایه دهم و یازدهم و دوازدهم (همه درسا)آیا کتابفروشی ها به اونایی که دانش آموز نیستن میفروشن؟ممنون میشم واسه شیراز اگه جایی رو بلدین که دارن معرفی کنین یافروشگاه آنلاین که بفروشه!
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاسلام دوست عزیز
من کتاب هامو ازگاج مارکت میخرم واقعا خوبه هم تخفبف خوبی داره وهم برات باپست میارن من تا الان دو تا کتاب خریدم میخوام دوباره بگیرم میتونی برنامشو دانلود کنی بعد ثبت نام وبعد کتاب رو انتخاب میکنی وبعد پرداخت اینترنتی وبعد تحویل میده به پست ساعت وتاریخ دقیق هم برای ارسالش میفرسته -
Forough Nemati
اگه برای مدرسه نمیخوای کتابارو از یه نفر که کنکورش تموم شده بگیر -
fatemeh m 1 میخوام نو باشه و تمیز...شما دانش آموزی؟
-
Forough Nemati
فعلا اره
دخترا معمولا تمیز نگه میدارن تو دیوار بعضیا کتاب میفروشن بهشون زنگ بزنین ببینین کتاب درسیاشونو اگه دیگ نمیخوان بدن به شما ولی بیرون هم ما کتاب میگرفتیم نمیپرسیدن دانش اموزی یا نه -
fatemeh m 1 قیمت جلد میدادن یا چندبرابر؟
-
Forough Nemati کمتر هم میدن
کاری ندارن دانش اموزی یا نه...میتونی از بایگانی اموزش پرورش شهرتون بگیری نو نو دیگه نمیخواد اذیت بشی بخاطر اینکه ایا نوشته ای هست یا خیر تغییری بوده یا ....و همچین مواردی -
خانومِ_دوست_داشتنی شما مطمئنی؟؟آخه از چندنفر پرسیدم گفتن مثلا کتاب درسی زیست یدونش50 تومن
-
خانومِ_دوست_داشتنی بایگانی آموزش و پرورش یعنی تو خود ساختمون آموزش و پرورش؟
-
Forough Nemati کی همچین حرفی زده چه خبره خود دانش اموزا به قیمت امسال(کتب دوازدهم تجربی)من همه رو 52 تومن خریدم نهایتا به تو همه رو بدن 60 تومن همچن چیزی امکان نداره
-
Forough Nemati بستگی داره بعضیا اره بعضیا نه مثلا توشهر ما یه ساختمون جداست رو به روی ساختمون اموزش پرورش که کتاب ها رو از پایه اول دبستان تا دوازدهم و یه سری کتاب برای دبیرا داره0حول محور متن درس و روش تدریس و...)
-
خانومِ_دوست_داشتنی شما دانش آموزی؟میگن برا اونا که دانش آموز نیستن گرونه!
-
Forough Nemati بله
اما تغییری توی قیمت کتاب نیست نرخ تعیین شدست -
خانومِ_دوست_داشتنی شما گفتی همه رو 52 خریدی.ایا شما واسه مدرسه خریدین و دانش اموزین؟کدوم شهر