کتاب درسی نظام جدید
-
خانومِ_دوست_داشتنی شما مطمئنی؟؟آخه از چندنفر پرسیدم گفتن مثلا کتاب درسی زیست یدونش50 تومن
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForough Nemati کی همچین حرفی زده
چه خبره خود دانش اموزا به قیمت امسال(کتب دوازدهم تجربی)من همه رو 52 تومن خریدم نهایتا به تو همه رو بدن 60 تومن همچن چیزی امکان نداره
-
خانومِ_دوست_داشتنی بایگانی آموزش و پرورش یعنی تو خود ساختمون آموزش و پرورش؟
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForough Nemati بستگی داره بعضیا اره بعضیا نه مثلا توشهر ما یه ساختمون جداست رو به روی ساختمون اموزش پرورش که کتاب ها رو از پایه اول دبستان تا دوازدهم و یه سری کتاب برای دبیرا داره0حول محور متن درس و روش تدریس و...)
-
Forough Nemati کی همچین حرفی زده
چه خبره خود دانش اموزا به قیمت امسال(کتب دوازدهم تجربی)من همه رو 52 تومن خریدم نهایتا به تو همه رو بدن 60 تومن همچن چیزی امکان نداره
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی شما دانش آموزی؟میگن برا اونا که دانش آموز نیستن گرونه!
-
خانومِ_دوست_داشتنی شما دانش آموزی؟میگن برا اونا که دانش آموز نیستن گرونه!
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForough Nemati بله
اما تغییری توی قیمت کتاب نیست نرخ تعیین شدست -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه مشکلی با خواندن نسخه pdfنداشته باشی pdf کل کتابا هس که با یه سرچ می توانی گیر بیاری
-
Forough Nemati بله
اما تغییری توی قیمت کتاب نیست نرخ تعیین شدستنوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی شما گفتی همه رو 52 خریدی.ایا شما واسه مدرسه خریدین و دانش اموزین؟کدوم شهر
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
52 فقط مال یک پایس
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما مال 3 تا پایه رو می خواهی
و 52 قیمت دانش اموزی که تو سایت سبت نان می کنی -
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
NarimanNa من چشمام ضعیفه سختمه
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
NarimanNa متوجه م...میخواستم بدونم واسه فارغ التحصیل هم همینه
-
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۶:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
NarimanNa مشکل منم اینه دانش اموز نیستم ونمیدونم کجا کتابارو گیر بیارم
-
خانومِ_دوست_داشتنی شما گفتی همه رو 52 خریدی.ایا شما واسه مدرسه خریدین و دانش اموزین؟کدوم شهر
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForough Nemati یک پایه 52 ولی پایه های دیگه هم همین قیمت نباشن قطعا کمترن برای مدرسه سال تحصیلی 99_1400 سه پایه رو باهم بخرین پول یهکتاب تست زیست هم نمیشن
من دزفول هستم!گفتم که بصورت تعاونی میتونین چاپ سال قبل رو با همون هزینه شایدم کمتر تهیه کنین
دانش اموزایی هستن که به هر دلیلی وسط سال کتابشونو از دست میدن یا ... این بایگانی ها براهمینه حتی کتابای چاپ نظام قدیم هم میتونین تهیه کنین -
Forough Nemati یک پایه 52 ولی پایه های دیگه هم همین قیمت نباشن قطعا کمترن برای مدرسه سال تحصیلی 99_1400 سه پایه رو باهم بخرین پول یهکتاب تست زیست هم نمیشن
من دزفول هستم!گفتم که بصورت تعاونی میتونین چاپ سال قبل رو با همون هزینه شایدم کمتر تهیه کنین
دانش اموزایی هستن که به هر دلیلی وسط سال کتابشونو از دست میدن یا ... این بایگانی ها براهمینه حتی کتابای چاپ نظام قدیم هم میتونین تهیه کنیننوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهخانومِ_دوست_داشتنی ممنونم ازتون حتما پیگیری میکنم
خیلیا گفتن برا همین نگران بودم
-
خانومِ_دوست_داشتنی ممنونم ازتون حتما پیگیری میکنم
خیلیا گفتن برا همین نگران بودم
نوشتهشده در ۸ مرداد ۱۳۹۹، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهForough Nemati خواهش میکنم