کسی جزوه نکات دستوری خوب داره؟؟؟
-
سلام خوبید؟؟؟کسی جزوه دستور زبان فارسی خوب داره؟؟؟درابطه با نکات هسته و وابسته و وندی و مشتق و بقیه نکات دستوری؟؟
Asal Arabgari
باید منشن کنید تا بقیه ببینن
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءدر ضمن من جزوه دارم منتهی نمیدونم خوب حساب میشه یا نه! البته در حال تکمیل شدنه قسمت ساختمان واژه که گفتی رو کامل کردم ولی توی گروه های اسمی و هسته و وابسته هنوز تکمیل نشده،ساختمان واژه رو میخوای؟(در ضمن خیلی خودمونی نوشتم)
-
Asal Arabgari
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-آلاءدر ضمن من جزوه دارم منتهی نمیدونم خوب حساب میشه یا نه! البته در حال تکمیل شدنه قسمت ساختمان واژه که گفتی رو کامل کردم ولی توی گروه های اسمی و هسته و وابسته هنوز تکمیل نشده،ساختمان واژه رو میخوای؟(در ضمن خیلی خودمونی نوشتم)
@Infinitie-A در کسی جزوه نکات دستوری خوب داره؟؟؟ گفته است:
Asal Arabgari
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
سلام مرسی گفتی باید تگشون کنم نمیدونستم آره اگه بفرستی واقعا ازت ممنون میشم
-
@Infinitie-A در کسی جزوه نکات دستوری خوب داره؟؟؟ گفته است:
Asal Arabgari
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
سلام مرسی گفتی باید تگشون کنم نمیدونستم آره اگه بفرستی واقعا ازت ممنون میشم
New Doc 2020-07-30 12.19.54.pdf
دیگه اگه خیلی دست خطم نابوده به بزرگیتون ببخشید
اگرم جاییش ناخوانا بود بگید دوباره بفرستم یا خودم بگم -
سلام خوبید؟؟؟کسی جزوه دستور زبان فارسی خوب داره؟؟؟درابطه با نکات هسته و وابسته و وندی و مشتق و بقیه نکات دستوری؟؟
Asal Arabgari در کسی جزوه نکات دستوری خوب داره؟؟؟ گفته است:
روی این لینک بزنین و از جزوه ای که براتون تو این تاپیک قرار دادم استفاده کنین(تو پست های اخر تاپیک هم یه جزوه دیگه قرار دادم)
فارسی -
New Doc 2020-07-30 12.19.54.pdf
دیگه اگه خیلی دست خطم نابوده به بزرگیتون ببخشید
اگرم جاییش ناخوانا بود بگید دوباره بفرستم یا خودم بگم -
Asal Arabgari در کسی جزوه نکات دستوری خوب داره؟؟؟ گفته است:
روی این لینک بزنین و از جزوه ای که براتون تو این تاپیک قرار دادم استفاده کنین(تو پست های اخر تاپیک هم یه جزوه دیگه قرار دادم)
فارسی