کدوم استاد؟
-
منظورتون استاد داداشی هستش
-
شما تا تشریحی کار نکنید همون نخونید بهتره و مجبورید از هر فرمول 200تست بزنید تا تمام نکاتو بگیرید ولی استاد داداشی طوری تدریس میکنن که تمام نکات کتاب رو در بر میگیره و شما به چیز دیگه نیاز ندارید فقط باید تست کار کنید ....
-
هم استاد کازرانیان عالین هم استاد داداشی به نظرم دیگه بستگی به خودتون داره من دهم و با استاد کازرانیان دیدم یازدهم و با استاد داداشی
-
شما تا تشریحی کار نکنید همون نخونید بهتره و مجبورید از هر فرمول 200تست بزنید تا تمام نکاتو بگیرید ولی استاد داداشی طوری تدریس میکنن که تمام نکات کتاب رو در بر میگیره و شما به چیز دیگه نیاز ندارید فقط باید تست کار کنید ....
-
بله عزیزم
-
نه ولی اکتر سوالاتی که کار میکردن تستی بود تو خیلی سبز بودن
-
به بیشتر نکات تستی اشاره میکنن میتونی بعد از دیدن فیلم ها شون گار گاه تست استاد کازرانیان ببینید
-
سلام
بچها به نظرتون میشه فیلم های صفرتاصد فیزیک رو نبینم جاش برم تفتان؟؟
فیزیکم اصلا خوب نیست ازمون این هفتم بخاطر فیزیک (و البته یه سری کم کاری دیگه) شدید افت کرد کسی هست فیزیکش خوب باشه؟؟(بالای50)
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیا -
سلام
فیزیکم اصلا خوب نیست ازمون این هفتم بخاطر فیزیک (و البته یه سری کم کاری دیگه) شدید افت کرد کسی هست فیزیکش خوب باشه؟؟(بالای50)
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاخانومِ_دوست_داشتنی تفتان خیلی خلاصه است فکر نکنم به دردتون بخوره اگه ضعیف باشید
-
خانومِ_دوست_داشتنی تفتان خیلی خلاصه است فکر نکنم به دردتون بخوره اگه ضعیف باشید
Mohammad 2 ممنونم
-
سلام
دانش-آموزان-آلاء تجربیا ریاضیاخانومِ_دوست_داشتنی تفتان جمع بندیه
استاد کازرانیان (کارگاه نکته و تست) -
بچه ها من فیزیک دهم و یازدهمم زیاد خوب نیست یه جورایی ازش فراری ام کدوم استاد میتونه کمکم کنه؟
تجربیا تجربیا ریاضیا دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا@Sahar-tuo به نظر من آقای یاری از همه بهترن با طنز یه جوری درس میدن که حوصلت سر نره کامل هم هست یعنی اصلا نگران جا موندن چیزی نیستی