سلام.امیدوارم برقرار باشین
خب من از کتابخونه شهرمون کتابای مختلفی برای یه درس گرفتم مثلا شیمی یازدهم علاوه بر 2 جلدی مبتکران خودم از کتابخونه نشر الگو+خیلی سبز+میکرو+جزوه کلاسی که تابستون رفتم+جزوه دبیرم و دارم..خب من الان که برای مثال معلمم تا صفحه 8 شیمی رو تدریس کرده از دوجلدی تستای اون مطلبو زدم و مسلط شدم روی اون بخش از درس میتونم برم از یه منبع دیگه که بالا نام بردم تست های دیگه ای بزنم یا باید کل تستای شیمی یازدهم و از دوجلدی تموم کردم تابستون از یه منبع دیگه بزنم؟..بعد من نمیدونم اولیتم توی خوندن درسنامه چی باشه ...میشه یه راهنمایی بکنین
.
.
.
.پ.ن:این فقط یه مثال بود و من برای بقیه دروسم هم چند تا منبع دارم
@ریاضیا @تجربیا @دانشجویان-درس-خون @دانش-آموزان-آلاء @یازدهم @دوازدهم
هاعیی
چخبر خوبین خوشین سلامتین؟
دو تا سوال
سوال ۱:
بچه ها برای درس های
زیست
فیزیک
شیمی
ریاضی
هر کدوم نردبام خوبه یا IQ؟
و اگه منبع بهتری نسبت به نردبام و IQ هم هست برای این درسا بگین.
سوال ۲:
برای درس ریاضی اگه یکی خیلی ضعیف باشه و حوصله دیدن فیلم هم تداشته باشه، کدوم درسنامه برای یادگیری خوبه؟
@دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
من تو طول تابستون دارم دهم رو تست میزنم و کتابای خیلی سبزی که استفاده میکنم بنظرم زیاد بدردم نمیخورن . بنظرتون با همینا پیش برم یا کتاب تستای بهتری بخرم؟ حس میکنم تستاشون بیشتر اموزشین تا در سطح کار کردن برای کنکور
(برای شیمی هندسه فیزیک کتاب تست های خیلی سبز استفاده میکنم. برای ریاضی پاورتست مهر و ماه که از اون راضیم البته)
سلام بچه ها
یه سری کتاب نسبتا تمیز از زمان کنکور خودم مونده. نمیدونم چقدر کتابا تغییر کرده ولی اگر به کار کسی میومد بهم پیام بده.
کتابای کنکور ۹۹:
فصل آزمون شیمی جامع خیلی سبز ۹۸
عربی جامع ایادفیلی نشرالگو چاپ ۹۸
کنکوریوم ریاضی مهر و ماه ۹۸
دین و زندگی رضایی بقا میکروطلایی جامع گاج ۹۸
قرابت معنایی جامع عبدالمحمدی نشرالگو ۹۸
گام به گام دوازدهم ۹۷
کتابای یازدهم :
شیمی ۲ خیلی سبز ۹۷
حسابان ۱ خیلی سبز ۹۷
آمار و احتمال خیلی سبز ۹۷
فیزیک ۲ خیلی سبز ۹۷
ریاضیات پایه آبی قلمچی با پاسخنامه ۹۷
سوال فوری خیلی مهمممم
-
سلام دوستان . من دارم میرم یازدهم تجربی. دوستان کدام فیلمای حسابان کنکور اقای ثابتی مرتبط با تجربی است؟ لطفا راهنمایی کنید. ایشالله به اروزی دلتون برسید
@تجربیا @انسانیا @ریاضیا @همکاری @ریاضی-راهنما @رتبه-های-انجمن-آلاء @فنی-آلاء -
King of Biology والا تا جایی که من تجربی خوندم تجربی حسابان نداشت نمیدونم منظورتون چیه
-
برای ریاضی راه ابریشم بهترینه
-
zeinabmaghsoudi در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
اخه ایشون یازدهمن هنوز یک سوم مباحث رو خوندن یکم شاید واسشون گیج کننده باشه
-
nazi.salehi بله گرفتمش ابریشم رو ولی نیاز به درسنامه دارم واقعا، واسه همیه کمک خواستم از بچه ها
-
سلام ...
ایده ی استفاده از حسابان بچه های ریاضی رو من تو کله ی همه انداختم
همه شو میتونی ببینی جز قسمت های 1 و 2 و 7 و 8 و 9 ..
برای آمار و احتمال هم میتونی از قسمت های 61 تا 65 لینک زیر استفاده کنی
https://alaatv.com/set/217
موفق باشی -
King of Biology آره میتونی ببینی. و بله . میدونم که حسابان ریاضی هاست!
آره حسابان ریاضی هارو ببین برای ریاضی تجربی . و باور کن من امتحانش کردم و نتیجه دیدم. میگی نه از دانش آموزم بپرس .
Mono -
King of Biology نه حسابان کنکور نیس. صرفا به صورت ریشه ای و پایه مباحث یازدهم رو میگه . پیشنهاد میکنم قبلا کنکوری ها اینو ببینی
-
nazi.salehi در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
zeinabmaghsoudi در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
اخه ایشون یازدهمن هنوز یک سوم مباحث رو خوندن یکم شاید واسشون گیج کننده باشه
از همون اول به نظرم قوی شروع کنن بهتره
اگر خیلی صفر باشن بهتره با اقای امینی راد استارت بزنن و وقتی راه افتادن اقای ثابتیو ادامه بدن
اگر نه متوسط رو ب بالا باشه
از همون اقای ثابتی شروع کنه اول صفر تا صد بعد تورق راه ابریشمو بعد تست زدن یکار اصولیه
حسابان خوندن به نظرم ی کار بیهودست
بازم میل خودشون -
King of Biology بله . من توی آلا 5 تا دانش آموز دارم که کار برنامه ریزیشونو قبول کردم. (خدا تا وقتی اینا کنکور میدن منو زندگی نگه داره!) که خب از 5 تا 4 تاشون تجربی هستن . من حتما میخواستم که با آقای ثابتی کار کنن ریاضیشونو . پس مباحث درسی حسابان1 بچه های ریاضی رو با کتاب تجربی ها مطابقت دادم و از اون لینک کمک گرفتیم برای آموزش. مونو از 14 تیر شروع کرد و الآن کل فیلمای ریاضی اون لینک رو دیده .
همون قسمت هایی که گفتم رو ببینی کارت راه میفته برای مبحث آموزش . بازم خودت میدونی -
Hassan Mortezavi بلی ...
-
zeinabmaghsoudi با داشتن راه ابریشم و تست هاش، نیازه برم کتاب تست بخرم؟
-
King of Biology در سوال فوری خیلی مهمممم گفته است:
zeinabmaghsoudi با داشتن راه ابریشم و تست هاش، نیازه برم کتاب تست بخرم؟
خیر به هیچ منبع دیگه ای نیاز ندارین
-
zeinabmaghsoudi برای اموزش اولیه چیکار کنم؟
-
zeinabmaghsoudi چیکار کنم دهم یازدهم دوازدهم رو آموزش رو تکمیل کنم بعد برم سراغ ابریشم؟