شروع از هیچ
-
درود عزیزان
دوستان به نظر شما کسی که صفر صفره و رشتش تجربیه و 20 روز دیگه کنکور داره چیکار کنه از الان؟
چجوری خودشو به درصدای 50_60 برسونه
آیا شدنیه؟ لطفا راهکارتونو بگین
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
درود عزیزان
دوستان به نظر شما کسی که صفر صفره و رشتش تجربیه و 20 روز دیگه کنکور داره چیکار کنه از الان؟
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzeinabmaghsoudi من نظری ندارم چون بستگی ب خودت داره اما من ب شخصه با درصدای بالا مولا قبلا ۹۰میزدم عربی الان ۴۰تو تست ها ساده میزنم نمیدونم چیکار کنم اما میگم باز ب خودت بستگی داره ب نظرم فیزیک و دینی و زبان میتونی بزنی
-
مبحث مبحث بخونید
-
برید سراغ انایی که ضریب بیشتر دارن مثلا عمومی هارو بخونید و زیست
-
این طور نتیجه میده اگه بخونید
-
درود عزیزان
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzeinabmaghsoudi @Sh-E به نظرت میشه؟
-
zeinabmaghsoudi @Sh-E به نظرت میشه؟
-
zeinabmaghsoudi @Sh-E به نظرت میشه؟
aida saadati میشه مطمین باشید میشه
-
درود عزیزان
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzeinabmaghsoudi با یه شروع توفانی میتونی بترکونی مطمین باش فقط باید این چند روز رو بدون وقفه بخونی
-
درود عزیزان
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzeinabmaghsoudi فقط کنکور سراسری حل کن.
برو سراغ کتاب دور دنیا.
آزمون های زمان دار بزن آخرای کار، سنجش ها رو نگاه کن -
zeinabmaghsoudi فقط کنکور سراسری حل کن.
برو سراغ کتاب دور دنیا.
آزمون های زمان دار بزن آخرای کار، سنجش ها رو نگاه کنبه سان خورشید در شروع از هیچ گفته است:
برو سراغ کتاب دور دنیا.
آزمون های زمان دار بزن آخرای کار، سنجش ها رو نگاه کنمن خودم اگه این وضعو داشتم که خودکشی میکردم
️
️
-
zeinabmaghsoudi با یه شروع توفانی میتونی بترکونی مطمین باش فقط باید این چند روز رو بدون وقفه بخونی
@nafas-m در شروع از هیچ گفته است:
zeinabmaghsoudi با یه شروع توفانی میتونی بترکونی مطمین باش فقط باید این چند روز رو بدون وقفه بخونی
ان شاء الله
-
@نگین-وهاب-مقدم در شروع از هیچ گفته است:
برید سراغ انایی که ضریب بیشتر دارن مثلا عمومی هارو بخونید و زیست
ممنون از کمکتون
️
-
برو سراغ کتاب دور دنیا.
آزمون های زمان دار بزن آخرای کار، سنجش ها رو نگاه کنبه سان خورشید در شروع از هیچ گفته است:
برو سراغ کتاب دور دنیا.
آزمون های زمان دار بزن آخرای کار، سنجش ها رو نگاه کنمیدونی من نظرم این بود که دوتا کتابو بخونه از عمومی 100 بزنه بقیه درسارو هم 5_6 تا حل کنه راحت دولتی قبول میشه دیگه
به نظر شما راه حل خوبی نیست؟؟
باز شما بیشتر از من واردی -
به سان خورشید در شروع از هیچ گفته است:
برو سراغ کتاب دور دنیا.
آزمون های زمان دار بزن آخرای کار، سنجش ها رو نگاه کنمیدونی من نظرم این بود که دوتا کتابو بخونه از عمومی 100 بزنه بقیه درسارو هم 5_6 تا حل کنه راحت دولتی قبول میشه دیگه
باز شما بیشتر از من واردیzeinabmaghsoudi در شروع از هیچ گفته است:
به سان خورشید در شروع از هیچ گفته است:
برو سراغ کتاب دور دنیا.
باز شما بیشتر از من واردیعمومی ها رو جدا حل کنه اختصاصی ها رو جدا.
بعدا باهم حل کنه و شبیه سازی کنه -
درود عزیزان
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلاzeinabmaghsoudi سلام
ببین نمی دونم واقعا که تو ۲۰ روز بتونی به این درصد ها برسی شدنیه یا ن ، قطعا بودن کسانی که تونستن تو یه زمان کم به نتیجه خوبی برسن همه چیز به خودت و توانایی ت بستگی دارهاما
امیدوارم امسال به درصد هایی ک میخوای برسی و قبول بشی اما یه نکته مهم هست حتی اگه میخوای سال دیگه کنکور بدی باید از همین الان شروع کنی نه از وقتی که نتایج اومد و اینا این کار نسبت به بقیه خیلی تو رو جلو می ندازه
امیدوارم موفق باشی و همین امسال به درصد هایی ک میخوای برسی
-
zeinabmaghsoudi سلام
ببین نمی دونم واقعا که تو ۲۰ روز بتونی به این درصد ها برسی شدنیه یا ن ، قطعا بودن کسانی که تونستن تو یه زمان کم به نتیجه خوبی برسن همه چیز به خودت و توانایی ت بستگی دارهاما
امیدوارم امسال به درصد هایی ک میخوای برسی و قبول بشی اما یه نکته مهم هست حتی اگه میخوای سال دیگه کنکور بدی باید از همین الان شروع کنی نه از وقتی که نتایج اومد و اینا این کار نسبت به بقیه خیلی تو رو جلو می ندازه
@MM-zahed در شروع از هیچ گفته است:
zeinabmaghsoudi سلام
ممنون از راهنماییتون