استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری
-
سلام من کتاب زیست میکرو خریدم میخواستم ببینم میشه در کنار فیلم های استاد موقاری عزیز از این کتاب به عنوان جزوه فیلم ها استفاده کنم یا ایشون نکاتی فراتر از این کتاب میگن و باید خودم جزوه نویسی کنم؟
من سال ۱۴۰۰کنکور دارم و تازه میخوام فیلمهای صفرتاصد زیست استاد موقاری رو از دهم تا دوازدهم ببینم و فکر نکنم بتونم جزوه بنویسم لطفا اگر تجربه دارید راهنماییم کنید
تجربیا
راهنما-زیست
دوازدهم
یازدهم
دهم
حامیان-آلاء-مشاور -
سلام من کتاب زیست میکرو خریدم میخواستم ببینم میشه در کنار فیلم های استاد موقاری عزیز از این کتاب به عنوان جزوه فیلم ها استفاده کنم یا ایشون نکاتی فراتر از این کتاب میگن و باید خودم جزوه نویسی کنم؟
من سال ۱۴۰۰کنکور دارم و تازه میخوام فیلمهای صفرتاصد زیست استاد موقاری رو از دهم تا دوازدهم ببینم و فکر نکنم بتونم جزوه بنویسم لطفا اگر تجربه دارید راهنماییم کنید
تجربیا
راهنما-زیست
دوازدهم
یازدهم
دهم
حامیان-آلاء-مشاورابوالفضل ریسی پیشنهاد میکنم درسنامه این کتاب رو نخونید و فیلم ببینید و جزوه بنویسید و بعد تست بزنید
-
سلام
اگه به متن کتاب تسلط کافی دارین برای جمع کردن پایه بنظر من کارگاه هر پایه رو ببینین و بعدش برین سراغ تست زدن
چون نکاتی که تو تست یاد میگیرین هیچ جای دیگه یاد نمیگیرین -
ابوالفضل ریسی پیشنهاد میکنم درسنامه این کتاب رو نخونید و فیلم ببینید و جزوه بنویسید و بعد تست بزنید
H_R در استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری گفته است:
ابوالفضل ریسی پیشنهاد میکنم درسنامه این کتاب رو نخونید و فیلم ببینید و جزوه بنویسید و بعد تست بزنید
به نظر شما به این کارها توی یک سال میرسم که درصد بالایی کسب کنم؟
من از نظر مفهومی و تشریحی حدود ۶۰درصد زیست پایه رو مسلطم ولی تستی نمیدونم چرا نمیتونم خوب بزنم بنظرتون میشه با استاد موقاری به درصد حدود ۸۰رسید؟؟ -
به بالاتر هم میشه رسید فقط اگه تمرین کنین
-
درس نامه هم باید فقط از اقای موقاری ببینید و دنبال جزوه و کتاب و این ور اونور نباشید فقط تست حل کنید تا نکته های مخفی رو پیدا کنین
-
من از نظر مفهومی و تشریحی حدود ۶۰درصد زیست پایه رو مسلطم ولی تستی نمیدونم چرا نمیتونم خوب بزنم بنظرتون میشه با استاد موقاری به درصد حدود ۸۰رسید؟؟ابوالفضل ریسی
من اول تابستون پارسال تصمیم گرفتم همین کاری که شما میگی رو انجام بدم ولی باز نرسیدم در صورتی که من یه فصلایی از دهم و یازدهمم با ایشون پیشرفته بودم . از وسطای تابستون هر روز یک گفتار میدیدم و متن کتاب و تستاش
این کار خیلی وقت گیره که الآن بشینی صفر تا صد ببینی ولی بازم خود دانی
ولی در هر صورت سراغ درسنامه نرو خیلی وقت گیره -
کتاب نشر الگو تمام نکات استاد موقاری داره بدون یه نقطه کمتر میکرو نمیدونم
-
کتاب درسنامه میخوای فقط خیلی سبز ماز
بسیار عالی هستش -
کتاب نشر الگو تمام نکات استاد موقاری داره بدون یه نقطه کمتر میکرو نمیدونم
fatemeh8181
اینو کاملا موافقم
حتی تستایی که میزنن از تستای سطح بالای این کتابه -
من از نظر مفهومی و تشریحی حدود ۶۰درصد زیست پایه رو مسلطم ولی تستی نمیدونم چرا نمیتونم خوب بزنم بنظرتون میشه با استاد موقاری به درصد حدود ۸۰رسید؟؟ابوالفضل ریسی
سلام. حتما میتونید. البته به قول آقای موقاری فقط تست تست تست. خیلی مهمه.
اگه هم فکر میکنید که ممکنه بعضی از نکات یادتون بره ، میتونید کلیپ تورق سریع رو تو گوشی تون داشته باشید که گوش بدید تا نکات مهم یادتون نره. -
کتاب درسنامه میخوای فقط خیلی سبز ماز
بسیار عالی هستشiman ghazi 0 چی توی ماز هست که شما جذب شدید وای من اصلا درک نمیکنم اینو
-
من از نظر مفهومی و تشریحی حدود ۶۰درصد زیست پایه رو مسلطم ولی تستی نمیدونم چرا نمیتونم خوب بزنم بنظرتون میشه با استاد موقاری به درصد حدود ۸۰رسید؟؟ابوالفضل ریسی به احتمال خیلی زیاد اگر بخواید قوی ببندید تا مهر یکی از پایه ها رو تموم می کنید ولی فیلم های آقای موقاری ارزش این رو هم داره که حتی از اول مهر هنوز پایه رو بخونید ...
البته نظر خودتونه -
iman ghazi 0 چی توی ماز هست که شما جذب شدید وای من اصلا درک نمیکنم اینو
fatemeh8181
من درباره آزمون هاش شنیدم. میگن که آزمون زیستش خیلی مشابه کنکوره. -
fatemeh8181
من درباره آزمون هاش شنیدم. میگن که آزمون زیستش خیلی مشابه کنکوره.Hhh Hh وای اگه کنکور قرار بود انقدر راحت باشه چرا همه ازش غول ساختن
-
ابوالفضل ریسی به احتمال خیلی زیاد اگر بخواید قوی ببندید تا مهر یکی از پایه ها رو تموم می کنید ولی فیلم های آقای موقاری ارزش این رو هم داره که حتی از اول مهر هنوز پایه رو بخونید ...
البته نظر خودتونهH_R در استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری گفته است:
ابوالفضل ریسی به احتمال خیلی زیاد اگر بخواید قوی ببندید تا مهر یکی از پایه ها رو تموم می کنید ولی فیلم های آقای موقاری ارزش این رو هم داره که حتی از اول مهر هنوز پایه رو بخونید ...
البته نظر خودتونهمن تابستون میخوام با همایش تفتان پایه رو جمع بندی کنم ولی زیست صفرتاصد رو ببینم طبق برنامه ای که نوشتم تو یه ماه زیست دهم تموم میشه فقط میمونه یازدهم که باید از مهر به بعد بخونم بنظرتون میشه یازدهم و دوازدهم رو باهم فیلم ببینم و جزوه بنویسم؟یا باید بعداز عید یازدهم رو بخونم(بعداز دوازدهم)
-
البته نظر خودتونهمن تابستون میخوام با همایش تفتان پایه رو جمع بندی کنم ولی زیست صفرتاصد رو ببینم طبق برنامه ای که نوشتم تو یه ماه زیست دهم تموم میشه فقط میمونه یازدهم که باید از مهر به بعد بخونم بنظرتون میشه یازدهم و دوازدهم رو باهم فیلم ببینم و جزوه بنویسم؟یا باید بعداز عید یازدهم رو بخونم(بعداز دوازدهم)
ابوالفضل ریسی
شما اگه میخواین برین دوازدهم. بهتره اول یازدهم و درس های وابسته به اون در دهم رو ببندین. چون الا درس های یازدهم رو بیشتر یادتونه. این پیشنهاد یکی از مشاور ها بود. -
چند ساعت میتونی در روز درس بخونی@ابوالفضل-ریسی
-
fatemeh8181 در استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری گفته است:
تابستون ۱۰ساعت و احتمالا توی همین حد سال جدید بخونم ولی تا الان نخوندم فردا روز شروعم هست البته چند روزه که روزی دوساعت بیشتر میخونم تا به ده ساعت برسمفردا شروع روزهای ۰ساعتی هست
-
fatemeh8181 در استفاده از کتاب میکرو در کنار فیلم های استاد موقاری گفته است:
تابستون ۱۰ساعت و احتمالا توی همین حد سال جدید بخونم ولی تا الان نخوندم فردا روز شروعم هست البته چند روزه که روزی دوساعت بیشتر میخونم تا به ده ساعت برسمفردا شروع روزهای ۰ساعتی هست
ابوالفضل ریسی اگه واقعا میخوای درس بخونی به راحتی تو یک ماه صفر تاصد استاد موقاری میتونی ببندی