بچه های کنکور تجربی99
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید نه داداش جدیدم
-
-
-
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hasan Taghi zadeh شما نظام قدیمی هستی نه؟؟
-
جای مهدی خالی...
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hasan Taghi zadeh در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید عددش رو باید گویا کنم صبر کن
بتونی حل کنی خودش هنره واقعا
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید عددش رو باید گویا کنم صبر کن
-
من خیال میکردم رفقای راهنما، فقط توی تاپیک های خودشون جواب میدن اما انگار اینجوریا نیست
گویا ما شاخ داریم شاید هم دم
بعضی رفتار ها به قدری ادم رو می سوزونه که ادم دلش میخواد هیچ وقت بر نگرده -
دکتر علی ف در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
به سان خورشید چیکار میکنن ریاضی ها
بی پدر بعضی سوالاش واقعا بده.
چند تا سوالای هندسه اش قشنگ و ایدع دار بود
اما غالبش -
دکتر علی فreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید چیکار میکنن ریاضی ها
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید معمولا تو هندسه کندم
وایسا ببینم حل میشه اگر نشد پاسخ رو بفرست ببینیمشسوالای هندسه اش واقعا کوفتیه مغزم صبح تاحالا داره میترکه.
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید معمولا تو هندسه کندم
وایسا ببینم حل میشه اگر نشد پاسخ رو بفرست ببینیمش -
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق دارهاین شکل رو بدست اوردم اما مونده بودم که چجوری میشه معادله اش رو نوشت.
ممنون ایده جالبی داشت -
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید اره
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق دارهبعد توی جواب معادله، ۲کا پی به ۶ تقسیم میشه نه؟
-
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق دارهدرسته نه من تست ۱۳۸ رو گفتم ۳ میشه این تسته رو درست گفتی
-
Hasan Taghi zadeh اخراج شدهreplied to به سان خورشید on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید
میبینی که گزینه 4 تطابق داره -
به سان خورشید اخراج شدهreplied to Hasan Taghi zadeh on ۱۵ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به سان خورشید در بچه های کنکور تجربی99 گفته است:
رفقا تست ۱۴۸ به نظرتون چی میشه
@ریاضیا @تجربیا @راهنما-ریاضیاین
میشه بنویسید؟
خودم پاسخنامه رو دارم توی فهمش مشکل دارم و الا مریض نیستم که سوالو بفرستم
پست 957 از 10530