تست کنکور
-
سلام در خصوص سوال 38
گزینه 1: این که فخر آنها عار (ننگ)هستش پارادوکس ساخته
گزینه 2: شنیدی میگن این غذا رو زهر کردی بهم ؟ یا شنیدی میگن چه زندگی شیرینیه ؟ این دوتا تو تضاد باهم قرار میگیرن و تو بیت هم همینو گفته که جز زهر تو شکر(شیرینی) روزگار نیست
گزینه 4: لاله و گل نماد عمر کوتاه هستند که بعد شکفتن پرپر میشن و با عیش این گلشن یا همون زندگی کردن در تضاد هستند
پس جواب گزینه 3 میشهArshia Yazdian در تست کنکور گفته است:
سلام در خصوص سوال 38
گزینه 1: این که فخر آنها عار (ننگ)هستش پارادوکس ساخته
گزینه 2: شنیدی میگن این غذا رو زهر کردی بهم ؟ یا شنیدی میگن چه زندگی شیرینیه ؟ این دوتا تو تضاد باهم قرار میگیرن و تو بیت هم همینو گفته که جز زهر تو شکر(شیرینی) روزگار نیست
گزینه 4: لاله و گل نماد عمر کوتاه هستند که بعد شکفتن پرپر میشن و با عیش این گلشن یا همون زندگی کردن در تضاد هستند
پس جواب گزینه 3 میشهدست تون درد نکنه واقعا تحلیل قشنگی بود 😀😀
قشنگ گرفتم چی شد🤭🤭 -
و اما در خصوص سوال 39
کشتیعشق آرایه تشخیص برای ما ساخته
عشق %(#ff0000)[مانند] کشتی لنگر گرفته پس تشبیه داریم پس گزینه 3 پَر!
لنگر و کشتی هم خیلی تابلو باهم مراعات نظیر ساختن پس 1 هم میپره
بیا باهم 4 رو هم رد کنیم با یه جمله روزمره! من یه دوستی دارم لنگر انداخته خونه ما!!!:confounded_face: :downcast_face_with_sweat:
یعنی چی؟:dizzy_face: یعنی مونده و نمیره !:grinning_face_with_sweat: پس کنایش هم پیدا شد
جوابو بزنیم گزینه 2 اما یه سوال پیش اومد واسه من...
عشق که لنگر نمیتونه بندازه... پس لنگر انداختن عشق تشخیصه دیگه...
کی میتونه با دلیل بگه کجای این حرفم اشتباهه؟:hushed_face:Arshia Yazdian در تست کنکور گفته است:
و اما در خصوص سوال 39
بیا باهم 4 رو هم رد کنیم با یه جمله روزمره! من یه دوستی دارم لنگر انداخته خونه ما!!!:confounded_face: :downcast_face_with_sweat:
یعنی چی؟:dizzy_face: یعنی مونده و نمیره !:grinning_face_with_sweat: پس کنایش هم پیدا شد
کی میتونه با دلیل بگه کجای این حرفم اشتباهه؟:hushed_face:تشکر 🌷🌷
-
و اما در خصوص سوال 39
کی میتونه با دلیل بگه کجای این حرفم اشتباهه؟:hushed_face:Arshia Yazdian عذر میخوام استعاره نمی تونه باشه؟؟؟؟
-
Arshia Yazdian عذر میخوام استعاره نمی تونه باشه؟؟؟؟
@ftm-dh این نکته رو در خصوص استعاره یادت باشه : استعاره همون تشبیهی هست که %(#c70a0a)["مشبه"] یا %(#c70a0a)["مشبه به"] اون حذف شده !
ما تو این عبارت هم مشبه که عشق باشه رو داریم هم مشبه به که کشتی باشه:rose: -
@ftm-dh این نکته رو در خصوص استعاره یادت باشه : استعاره همون تشبیهی هست که %(#c70a0a)["مشبه"] یا %(#c70a0a)["مشبه به"] اون حذف شده !
ما تو این عبارت هم مشبه که عشق باشه رو داریم هم مشبه به که کشتی باشه:rose:Arshia Yazdian یعنی عاشق پروفایلتم 😂
یک سوال شما ادبیاتو چند زدی و چی میخونی -
ما تو این عبارت هم مشبه که عشق باشه رو داریم هم مشبه به که کشتی باشه:rose:Arshia Yazdian در تست کنکور گفته است:
ما تو این عبارت هم مشبه که عشق باشه رو داریم هم مشبه به که کشتی باشه:rose:شما خیلی خوب توضیح میدید دمتون گرم:four_leaf_clover: :sheaf_of_rice:
-
ما تو این عبارت هم مشبه که عشق باشه رو داریم هم مشبه به که کشتی باشه:rose:Arshia Yazdian عذر میخوام یک سوال ! در کل می تونیم بگیم هر تشخیصی می تونه استعاره مکنیه باشه ولی مصرحه نمی تونه باشه!
-
Arshia Yazdian یعنی عاشق پروفایلتم 😂
یک سوال شما ادبیاتو چند زدی و چی میخونیHesam Mohammadi با ادبیات زندگی کن ! دنبال درصدش تو کنکور نباش!:beaming_face_with_smiling_eyes:
در خصوص عکس پروفایل هم که نیاز به توضیح نداره استاد ابتهاج:smiling_face_with_heart-eyes: -
Hesam Mohammadi با ادبیات زندگی کن ! دنبال درصدش تو کنکور نباش!:beaming_face_with_smiling_eyes:
در خصوص عکس پروفایل هم که نیاز به توضیح نداره استاد ابتهاج:smiling_face_with_heart-eyes:Arshia Yazdian من یک شخصیت کنجکاو یا فضولی دارم ببخشید 😂
اگه میشه بگید اگه نه هم نه -
Arshia Yazdian من یک شخصیت کنجکاو یا فضولی دارم ببخشید 😂
اگه میشه بگید اگه نه هم نهHesam Mohammadi :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
Arshia Yazdian عذر میخوام یک سوال ! در کل می تونیم بگیم هر تشخیصی می تونه استعاره مکنیه باشه ولی مصرحه نمی تونه باشه!
@ftm-dh عجب سوالی پرسیدی!:smiling_face_with_sunglasses: تو دلش کلی نکته میشه پیدا کرد
هرجا تشخیص دیدی شک نکن استعاره داری! :star-struck: البته از نوع مکنیه !اینو یادت باشه این جاده تشخیص به استعاره یه طرفست !:frowning_face: تو هرجا تشخیص دیدی استعاره مکنیه داری ولی هرجا استعاره مکنیه دیدی تشخیص نداری!:crying_face: بزار یه زنجیره کنیمش اصلا! هرجا هم منادا دیدی که غیر انسان خطاب شده شک نکن تشخیص داری توش!
اینم بگم : استعاره مصرحه هم نوعی مجازه !:face_with_raised_eyebrow: -
@ftm-dh عجب سوالی پرسیدی!:smiling_face_with_sunglasses: تو دلش کلی نکته میشه پیدا کرد
هرجا تشخیص دیدی شک نکن استعاره داری! :star-struck: البته از نوع مکنیه !اینو یادت باشه این جاده تشخیص به استعاره یه طرفست !:frowning_face: تو هرجا تشخیص دیدی استعاره مکنیه داری ولی هرجا استعاره مکنیه دیدی تشخیص نداری!:crying_face: بزار یه زنجیره کنیمش اصلا! هرجا هم منادا دیدی که غیر انسان خطاب شده شک نکن تشخیص داری توش!
اینم بگم : استعاره مصرحه هم نوعی مجازه !:face_with_raised_eyebrow:Arshia Yazdian یعنی هر منادا که خطاب به غیر انسان باشه استعاره هست؟؟؟؟
-
اینم بگم : استعاره مصرحه هم نوعی مجازه !:face_with_raised_eyebrow:Arshia Yazdian عذر میخوام الان این که میگین هر جا منادا دیدین که غیر انسانه تشخیصه
الان مثلا ای بهار بتان تشخیصه؟
و اینکه میگین استعاره مصرحه نوعی مجازه همیشه تشخیصش یک خورده برام سخت بوده !
اما می تونیم بگیم ما توی مجاز دلیل غیر واقعی پیدا میکنیم برای کلمه مورد نظر اما در استعاره باید یک جایگزین پیدا کنیم ........ البته اگه اشتباه نکنم:slightly_smiling_face: -
Arshia Yazdian یعنی هر منادا که خطاب به غیر انسان باشه استعاره هست؟؟؟؟
-
@ftm-dh خب هر تشخیصی هم استعاره هست دیگه
-
Arshia Yazdian یعنی هر منادا که خطاب به غیر انسان باشه استعاره هست؟؟؟؟
H_R بزار اینجوری بگم که راحت تر متوجه شی. وقتی تو غیر انسانی رو مخاطب قرار میدی میخوای از یه صفتی رو بهش نسبت بدی. پس استعاره داری. برای مثال : ای دیو سپید پای در بند. پای در بند بودن رو به جز انسان یا یه موجود زنده به چیز دیگه ای هم میشه نسبت داد؟:rose:
-
H_R بزار اینجوری بگم که راحت تر متوجه شی. وقتی تو غیر انسانی رو مخاطب قرار میدی میخوای از یه صفتی رو بهش نسبت بدی. پس استعاره داری. برای مثال : ای دیو سپید پای در بند. پای در بند بودن رو به جز انسان یا یه موجود زنده به چیز دیگه ای هم میشه نسبت داد؟:rose:
Arshia Yazdian ممنونم 🌺
-
Arshia Yazdian عذر میخوام الان این که میگین هر جا منادا دیدین که غیر انسانه تشخیصه
الان مثلا ای بهار بتان تشخیصه؟
و اینکه میگین استعاره مصرحه نوعی مجازه همیشه تشخیصش یک خورده برام سخت بوده !
اما می تونیم بگیم ما توی مجاز دلیل غیر واقعی پیدا میکنیم برای کلمه مورد نظر اما در استعاره باید یک جایگزین پیدا کنیم ........ البته اگه اشتباه نکنم:slightly_smiling_face:@ftm-dh بزار من عبارت کاملشو بفرستم خودت دلیل استعاره و تشخیص بودنشو مثل آب خوردن پیدا میکنی ای بهار بتان چو در کنار منی جمله در کنار من است.
اگه رشتت انسانی نیست این راهو بیخیال شو تا گیج نشی! مخصوصا این که واست پیچیدست تشخیصش ولی ایشالا یه تاپیک جدا میزنم به زودی و راجع به انواع استعاره ها و روش تشخیصشون به آسونی توضیح میدم:rose: -
@ftm-dh بزار من عبارت کاملشو بفرستم خودت دلیل استعاره و تشخیص بودنشو مثل آب خوردن پیدا میکنی ای بهار بتان چو در کنار منی جمله در کنار من است.
اگه رشتت انسانی نیست این راهو بیخیال شو تا گیج نشی! مخصوصا این که واست پیچیدست تشخیصش ولی ایشالا یه تاپیک جدا میزنم به زودی و راجع به انواع استعاره ها و روش تشخیصشون به آسونی توضیح میدم:rose:Arshia Yazdian معذرت میخوام الان این که میگید دلیلشو پیددا میکنی پس قطعا داره به این ترتیب ....چون که بهار نمی تونه کنارت باشه و اینکه بت بودن حتما یک صفته
ولی من مطمئن نیستم بازم از حرفم!
و اینکه میگید پیچیده است تشخیصش برات یعنی چی ! درست متوجه نمیشم:slightly_smiling_face: