تست کنکور
-
Arshia Yazdian یعنی هر منادا که خطاب به غیر انسان باشه استعاره هست؟؟؟؟
H_R بزار اینجوری بگم که راحت تر متوجه شی. وقتی تو غیر انسانی رو مخاطب قرار میدی میخوای از یه صفتی رو بهش نسبت بدی. پس استعاره داری. برای مثال : ای دیو سپید پای در بند. پای در بند بودن رو به جز انسان یا یه موجود زنده به چیز دیگه ای هم میشه نسبت داد؟:rose:
-
H_R بزار اینجوری بگم که راحت تر متوجه شی. وقتی تو غیر انسانی رو مخاطب قرار میدی میخوای از یه صفتی رو بهش نسبت بدی. پس استعاره داری. برای مثال : ای دیو سپید پای در بند. پای در بند بودن رو به جز انسان یا یه موجود زنده به چیز دیگه ای هم میشه نسبت داد؟:rose:
Arshia Yazdian ممنونم 🌺
-
Arshia Yazdian عذر میخوام الان این که میگین هر جا منادا دیدین که غیر انسانه تشخیصه
الان مثلا ای بهار بتان تشخیصه؟
و اینکه میگین استعاره مصرحه نوعی مجازه همیشه تشخیصش یک خورده برام سخت بوده !
اما می تونیم بگیم ما توی مجاز دلیل غیر واقعی پیدا میکنیم برای کلمه مورد نظر اما در استعاره باید یک جایگزین پیدا کنیم ........ البته اگه اشتباه نکنم:slightly_smiling_face:@ftm-dh بزار من عبارت کاملشو بفرستم خودت دلیل استعاره و تشخیص بودنشو مثل آب خوردن پیدا میکنی ای بهار بتان چو در کنار منی جمله در کنار من است.
اگه رشتت انسانی نیست این راهو بیخیال شو تا گیج نشی! مخصوصا این که واست پیچیدست تشخیصش ولی ایشالا یه تاپیک جدا میزنم به زودی و راجع به انواع استعاره ها و روش تشخیصشون به آسونی توضیح میدم:rose: -
@ftm-dh بزار من عبارت کاملشو بفرستم خودت دلیل استعاره و تشخیص بودنشو مثل آب خوردن پیدا میکنی ای بهار بتان چو در کنار منی جمله در کنار من است.
اگه رشتت انسانی نیست این راهو بیخیال شو تا گیج نشی! مخصوصا این که واست پیچیدست تشخیصش ولی ایشالا یه تاپیک جدا میزنم به زودی و راجع به انواع استعاره ها و روش تشخیصشون به آسونی توضیح میدم:rose:Arshia Yazdian معذرت میخوام الان این که میگید دلیلشو پیددا میکنی پس قطعا داره به این ترتیب ....چون که بهار نمی تونه کنارت باشه و اینکه بت بودن حتما یک صفته
ولی من مطمئن نیستم بازم از حرفم!
و اینکه میگید پیچیده است تشخیصش برات یعنی چی ! درست متوجه نمیشم:slightly_smiling_face: -
Arshia Yazdian معذرت میخوام الان این که میگید دلیلشو پیددا میکنی پس قطعا داره به این ترتیب ....چون که بهار نمی تونه کنارت باشه و اینکه بت بودن حتما یک صفته
ولی من مطمئن نیستم بازم از حرفم!
و اینکه میگید پیچیده است تشخیصش برات یعنی چی ! درست متوجه نمیشم:slightly_smiling_face:@ftm-dh خودت چون گفتی واست سخته من گفتم شاید واست پیچیده باشه که البته باهم حلش میکنیم تا واست سخت نباشه.
اصلا همین که تو داری با بهار حرف میزنی خودش تشخیصه چون به بهار جان دادی!:rose: -
@ftm-dh خودت چون گفتی واست سخته من گفتم شاید واست پیچیده باشه که البته باهم حلش میکنیم تا واست سخت نباشه.
اصلا همین که تو داری با بهار حرف میزنی خودش تشخیصه چون به بهار جان دادی!:rose:Arshia Yazdian سلام خسته نباشید
خون در جگر نبودن کنایست؟ -
Arshia Yazdian سلام خسته نباشید
خون در جگر نبودن کنایست؟@Miss-Joker سلام. خون به جگر بودن کنایه از رنج و درد فراون کشیدنه . خون به جگر نبودن هم فقط متضاد شده ، کنایش رو حفظ کرده:rose:
-
@Miss-Joker سلام. خون به جگر بودن کنایه از رنج و درد فراون کشیدنه . خون به جگر نبودن هم فقط متضاد شده ، کنایش رو حفظ کرده:rose:
Arshia Yazdian ممنون 💫🙏
-
@ftm-dh خودت چون گفتی واست سخته من گفتم شاید واست پیچیده باشه که البته باهم حلش میکنیم تا واست سخت نباشه.
اصلا همین که تو داری با بهار حرف میزنی خودش تشخیصه چون به بهار جان دادی!:rose:Arshia Yazdian سپاس از شما
فقط من یک سوال دیگه ام داشتم ... توی سوالایی که گفته کدام ارایه وجود نداره
اغلب جوری بوده که وقتی تشبیه داشته و تشبیهو حذف کردم پشت سرش اغراق میشده جوابم !
در اخر به نظرتون همیشه با همین تحلیلم بزنم تستو یا اینکه نه کار درستی نمیکنم؟!
:slightly_smiling_face: -
Arshia Yazdian سپاس از شما
فقط من یک سوال دیگه ام داشتم ... توی سوالایی که گفته کدام ارایه وجود نداره
اغلب جوری بوده که وقتی تشبیه داشته و تشبیهو حذف کردم پشت سرش اغراق میشده جوابم !
در اخر به نظرتون همیشه با همین تحلیلم بزنم تستو یا اینکه نه کار درستی نمیکنم؟!
:slightly_smiling_face:@ftm-dh برای حل سوالات آرایه از این ترفند استفاده کن که هرکدوم رو بلدی اول پیدا کن یا با استفاده از اون رد گزینه کن
-
Hesam Mohammadi با ادبیات زندگی کن ! دنبال درصدش تو کنکور نباش!:beaming_face_with_smiling_eyes:
در خصوص عکس پروفایل هم که نیاز به توضیح نداره استاد ابتهاج:smiling_face_with_heart-eyes:Arshia Yazdian در تست کنکور گفته است:
Hesam Mohammadi با ادبیات زندگی کن ! دنبال درصدش تو کنکور نباش!:beaming_face_with_smiling_eyes:
در خصوص عکس پروفایل هم که نیاز به توضیح نداره استاد ابتهاج:smiling_face_with_heart-eyes:عه این عکس استاد هوشنگ ابتهاج هست!؟😀😀
چه جالب 😂😂منو بگو چه فکری کردم در مورد این عکسه😶 -
@ftm-dh برای حل سوالات آرایه از این ترفند استفاده کن که هرکدوم رو بلدی اول پیدا کن یا با استفاده از اون رد گزینه کن
Arshia Yazdian بله چشم
منتهی اون تحلیلی که گفتم غلطه؟ -
Arshia Yazdian بله چشم
منتهی اون تحلیلی که گفتم غلطه؟@ftm-dh لزوما پشت هر تشبیه اغراق نیست
-
@ftm-dh لزوما پشت هر تشبیه اغراق نیست
Arshia Yazdian مچکرم ازتون :star-struck:
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم :slightly_smiling_face: -
Arshia Yazdian مچکرم ازتون :star-struck:
ببخشید اگه زیاد سوال پرسیدم :slightly_smiling_face:@ftm-dh خواهش میکنم
از این به بعد هر سوال رو تو تاپیک جداگونه بپرس که مفصل در موردش بحث کنیم:rose: -
@ftm-dh خواهش میکنم
از این به بعد هر سوال رو تو تاپیک جداگونه بپرس که مفصل در موردش بحث کنیم:rose:Arshia Yazdian چرا که نه.. چشم حتما:slightly_smiling_face: